Προς το περιεχόμενο

σκληρος δισκος-καψιμο

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:mad: εχω την εντυπωση οτι ο σκληρος δισκος μου ευθυνεται για το καψιμο της μητρικης μου.οποτε γεννιουνται 2 ερωτησεις:

-υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?αν ναι,μπορω να το αποδειξω?

-αν εχει εγγυηση ο σκληρος μπορω να αποζημιωθω για τη ζημια που μου εκανε στο συστημα?

Δημοσ.

...ακόμα και στην απίθανη περίπτωση που ο σκληρός γυρνάει καμιά φονική τάση στο sata - θα την άκουγε μόνο ο αντίστοιχος controller, άρα χλωμό...

• Moderators
Δημοσ.
:mad: εχω την εντυπωση οτι ο σκληρος δισκος μου ευθυνεται για το καψιμο της μητρικης μου.οποτε γεννιουνται 2 ερωτησεις:

-υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?αν ναι,μπορω να το αποδειξω?

-αν εχει εγγυηση ο σκληρος μπορω να αποζημιωθω για τη ζημια που μου εκανε στο συστημα?

1) Οχι. Οχι.

2) Οχι.

Στην περιπτωση που το τροφοδοτικο σου εκαψε τη μητρικη (και καηκε κι αυτο μαζι), μπορεις να αλλαξεις και το τροφοδοτικο και τη μητρικη, αν βρισκονται εντος εγγυησης.

Ομως στη μητρικη λες "καηκε, δε ξερω γιατι", και οχι "την εκαψε το τροφοδοτικο", γιατι στη δευτερη περιπτωση δεν θα ισχυει η εγγυηση. (Δηλαδη στηριζεσαι στο οτι δε μπορουν να αποδειξουν οι αλλοι οτι κατι εξωγενες εκαψε τη μητρικη). Φυσικα μη τα πας και τα δυο μαζι για σερβις...

Αν δεν εχεις τις εγγυησεις τους ή εχει παρελθει το χρονικο διαστημα 2-3 ετων, τοτε απλα δε μπορεις να κανεις τιποτα.

Δημοσ.

αντιληπτο πληρως.το τροφοδοτικο λειτουργει κανονικα σε αλλο pc.μου εφυγε το δαιμονιο τουλαχιστον.ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...