Προς το περιεχόμενο

πόσα χρόνια μπορώ να είμαι σε μια σχολή ΑΕΙ

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση. Σε μια σχολή ΑΕΙ από 4 χρόνια που είναι κανονικά μπορώ να μείνω 6 ή 8?

Υπάρχει κάποιο λινκ στο ιντερνετ που να αναγράφει σχετική νομοθεσία γιατί δεν μπορώ να βρώ?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχω μια ερώτηση. Σε μια σχολή ΑΕΙ από 4 χρόνια που είναι κανονικά μπορώ να μείνω 6 ή 8?

Υπάρχει κάποιο λινκ στο ιντερνετ που να αναγράφει σχετική νομοθεσία γιατί δεν μπορώ να βρώ?

Δυστυχώς και 8 και 10 να μείνεις δε θα σε κάνουν τίποτα.

Δημοσ.
Σε εμας ειναι το 2πλασιο και μετα ειναι στο χερι του προεδρου της σχολης αν θα σε διαγραψει..

σε πια σχολή είσαι και που μπορω να δω για την δικιά μου σχολή?

από που το ξέρεις αυτό φίλε?

Δημοσ.

Νομίζω παίζει ρόλο το έτος εισαγωγής σου στη σχολή. Εγώ για παράδειγμα που μπήκα στο Πάντειο το 2004 δεν έχω χρονικό όριο μέσα στο οποίο πρέπει να χω τελειώσει τη σχολή (λες να χει αλλάξει?τη γαμ$%^$%*:P), ενώ γι αυτούς που μπήκαν απ το 2005 και μετά ισχύει το 2ν.

Δημοσ.

Αν είσαι μετα το 2005 τότε 2ν. Μπορείς αν έχεις σκοπό να μην είσαι στη σχολή να ζητήσεις διακοπή σπουδών για όσο θέλεις όμως.

Αφου τώρα μπήκες γιατί σε καίει?

Δημοσ.

ας διωξουν πρωτα τους αιωνιους κομπλεξικους καθηγητες και το αθλιο συστημα εκπαιδευσης των αει τει και μετα ας διωξουν τους αιωνιους φοιτητες .

ειναι θεμα του προεδρου του τμηματος σου αν σε διωξουν νομιζω.ισχυει το 2ν

Δημοσ.
Αν είσαι μετα το 2005 τότε 2ν. Μπορείς αν έχεις σκοπό να μην είσαι στη σχολή να ζητήσεις διακοπή σπουδών για όσο θέλεις όμως.

Αφου τώρα μπήκες γιατί σε καίει?

θέλω να ξέρω για να δω πως θα συμπεριφερθω στα μαθηματα, πλησιάζει και εξεταστική τώρα γιατί λεω να το παω λίγο χαλαρά.

Δημοσ.

Ναι πάρτο χαλαρά ρε, τι βιάζεσαι. Αφού τα κορόιδα πληρώνουν, κάτσε εκεί 8 χρονάκια να ξεκουραστείς απο τις πανελλαδικές.

Ρε πάμε καλά? Δε ντρέπεστε και να τα λέτε.

ας διωξουν πρωτα τους αιωνιους κομπλεξικους καθηγητες και το αθλιο συστημα εκπαιδευσης των αει τει και μετα ας διωξουν τους αιωνιους φοιτητες .

ειναι θεμα του προεδρου του τμηματος σου αν σε διωξουν νομιζω.ισχυει το 2ν

Άσε ρε μάγκα, θα αρχίσεις και εσύ να λες οτι οι συνωμοσίες σε κρατάνε μακριά απο το πτυχίο? Δηλαδή γιατί να επιτρέπεται το 2ν, επειδή έχεις σκάρτους καθηγητές? Λιακόπουλοιι, σηκωθείτε απο καρέκλες, ντιβάνια..το παιδί είναι θύμα των Νεφελίμ. Σκίζεται στο διάβασμα και τον κόβουν οι Ελ.

Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα δηλαδή.

Δημοσ.
Ναι πάρτο χαλαρά ρε, τι βιάζεσαι. Αφού τα κορόιδα πληρώνουν, κάτσε εκεί 8 χρονάκια να ξεκουραστείς απο τις πανελλαδικές.

Ρε πάμε καλά? Δε ντρέπεστε και να τα λέτε.

Για κάτσε ρε μάγκα εγώ κάνω μια ερώτηση. Γουστάρεις να απαντήσεις απαντάς δεν γουστάρεις μην σώσεις! Ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις ρε κακομοίρη?

---------- Προσθήκη στις 21:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:42 ----------

Το πασοκ δεν άλλαξε τον νόμο πλαίσιο της νδ; (που περιελάμβανε και το όριο του 2ν)

Αυτό που μπορούμε να το δούμε?

Δημοσ.

Άσε ρε μάγκα, θα αρχίσεις και εσύ να λες οτι οι συνωμοσίες σε κρατάνε μακριά απο το πτυχίο? Δηλαδή γιατί να επιτρέπεται το 2ν, επειδή έχεις σκάρτους καθηγητές? Λιακόπουλοιι, σηκωθείτε απο καρέκλες, ντιβάνια..το παιδί είναι θύμα των Νεφελίμ. Σκίζεται στο διάβασμα και τον κόβουν οι Ελ.

μακρια απο το πτυχιο οχι μακρια απο το να τελειωσω στη ωρα μου.και ναι οταν μια σχολη που ειναι 4 ετη και εχει μεσο ορο αποφοιτησης τα 7,5 ποιος φταιει????οταν παιρνουν πτυχιο 5 ατομα το χρονο ενω σε αλλες σχολες γεμιζουν αμφιθεατρα οι πτυχιουχοι εσυ πες το νεφελιμ εγω μπορω να το πω αλλιως. τετοιους αποψεις περι νεφελιμ και ιστοριες να ειχαμε να λεμε τα εχω ακουσει απο πολλους που εχουν τελειωσει σχολες τις πλακας πινοντας φραπε λεγοντας "ελα ρε μ@λ@κα ακομα να τελειωσεις κατσε στρωσου:lol::lol::lol:" γιαυτο σου λεω αν εισαι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...