barrcode Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Παιδια γνωριζει κανεις περισσοτερες πληροφοριες για το θεμα? Συμφωνα με αυτο το λινκ http://www.hbnews.gr/permalink/24181.html δεν γραφει τιποτα για τα μαθηματα που εχει πρεπει να περασει ο καθε φοιτητης. Αυτο που ξερω ειναι οτι πρεπει να εχεις περασει το 50% των μαθηματων του προηγουμενου ετους,αλλα δεν βλεπω να αναφερεται κατι στο παραπανω αρθρο. Π.Χ εγω τωρα ειμαι 4 εξαμηνο.Τον πρωτο χρονο πηρα 1000 ευρω επειδη ειμαι φοιτητης σε επαρχια,κατω απο 30000 εισοδημα κλπ.Τον πρωτο χρονο ομως περασα πανω απο το 50% των μαθηματων.Δικαιουμαι τιποτα? Εχει παρει κανεις το συγκεκριμενο επιδομα?Μπορει κανεις να μου εξηγησει τι ακριβως γινεται και πως δουλευουν τα πραγματα. Ευχαριστω
CtrlFreak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Σήμερα πήρα το χαρτί! Λοιπόν για να δικαιούσαι τα χρήματα πρέπει όπως λες να έχεις περάσει το 50% των μαθημάτων. Για να θεωρηθεί όμως ότι πέρασες το μάθημα πρέπει να έχει περάσει και την θεωρία αλλά και το εργαστήριο του μαθήματος. Οπότε πας αύριο στην γραμματεία του ΑΕΙ/ΤΕΙ σου και θα ρωτήσεις εκεί αν όντως τα δικαιούσαι. Αφού πάρεις την βεβαίωση των μαθημάτων θα επισκεφτείς την εφορία που είσαι εγγεγραμμένος και αφού έχουν οι γονείς σου εισόδημα λιγότερο από 30.000 ευρό θα τσιμπήσεις τα χιλιάρι. Αφού το πήρες την πρώτη φορά λογικά το δικαιούσαι και τώρα. Βιάσου όμως γιατί υπάρχει χρονικό περιθώριο.
sam sam Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 νομιζω πως πρεπει να νοικιαζεις σπιτι για να το παρεις... αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος....
barrcode Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 εχω νοικιασει σπιτι στη πατρα και ειμαι απο αθηνα.Απλα δεν ξερω αν πρεπει να εχεις περασει το 50% του προηγουμενου ετους ή του τωρινου.Γιατι εχω ακουσει οτι πρεπει να εχεις περασει το 50% του προηγουμενου.
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να έχεις περάσει το 50% των μαθημάτων του προηγούμενου έτους.
barrcode Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 δηλαδη εγω που ειμαι τεταρτο εξαμηνο πρεπει να εχω περασει το 50% του 1ου και του 2ου εξαμηνου? δηλαδη π.χ αμα εχω 12 μαθηματα στο πρωτο και δευτερο πρεπει να εχω περασει τα 6?Παιζει ρολο ποτε τα περασα?δηλαδη αμα περασα π.χ 3 απο 6 μαθηματα του πρωτου ή του δευτερου στο τριτο εξαμηνο παιζει ρολο?
farfan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Όσοι έχετε ήδη πάρει το επίδομα πείτε τα δικαιολογητικά που πρέπει να δώσω στην εφορία. Εκτός από την βεβαίωση που σου δίνει η σχολή και το μισθωτήριο τι άλλο χρειάζομαι να τους δείξω;
minarokeftes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εσύ τίποτα άλλο. Βασικά ο γονιός σου πρέπει να πάει, αυτός τα παίρνει τα λεφτά. Επίσης να αναφέρω σε περίπτωση που έχει επιλέξει κάποιος επιπλέον μαθήματα πέραν αυτών που έχει το έτος του, απο άλλα εξάμηνα μετράνε και αυτά στα συνολικά μαθήματα.
farfan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Εσύ τίποτα άλλο. Βασικά ο γονιός σου πρέπει να πάει, αυτός τα παίρνει τα λεφτά. Ναι για τον γονιό μου μιλούσα.Μου είπαν χρειάζεται εκκαθαριστικό του προηγούμενου έτους και κάτι άλλο που δεν συγκράτησα.
minarokeftes Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Ναι για τον γονιό μου μιλούσα.Μου είπαν χρειάζεται εκκαθαριστικό του προηγούμενου έτους και κάτι άλλο που δεν συγκράτησα. Άν χρειαστεί εκκαθαριστικό θα το πάρει απο εκεί, η μάνα μου πάντως πήγε με την βεβαίωση και το ενοικιαστήριο στα χέρια και τα πήρε. Τίποτε άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.