Προς το περιεχόμενο

Apacer 64GB PREMIUM PACK SSD

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ποια η γνώμη σας για τον σκληρό? Είμαι ανάμεσα σε αυτόν και στον αντίστοιχο kingston αλλά έχω πάρει 2 φλασάκια kingston τελευταία και μου έχουν καεί.....

H apacer είναι καλή εταιρεία? Γενικά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345490

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345264

Δημοσ.

Μάλλον είμαι από τους πρώτους που θα τον δοκιμάσει. Τον παρήγγειλα και λογικά Δευτέρα θα τον έχω. Θα του τρέξω κάνα τεστ και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

o Κινγκστον απο οτι λενε δεν υποστηριζει trim

o apacer ξερεις αν υποστηριζει?

επισης εχεις δει κανενα συγκριτικο με τον 40αρη intel γιατι ειμαι και εγω στο ψαξιμο για μικρο ssd

ps το bundle του eshop ειναι μαμω τα ακυρα,ποιος διαολο θα παρει ssd για να τον συνδεσει εξωτερικα με usb?

Δημοσ.

επισης εχεις δει κανενα συγκριτικο με τον 40αρη intel γιατι ειμαι και εγω στο ψαξιμο για μικρο ssd

ps το bundle του eshop ειναι μαμω τα ακυρα,ποιος διαολο θα παρει ssd για να τον συνδεσει εξωτερικα με usb?

Δε νομίζω να φταίει το eshop, η apacer τον δίνει έτσι.

Για trim δε λέει πουθενά. Αλλά έχει ένα exclusive ssd+ optimizer software (psssssssss) το οποίο απ ότι κατάλαβα (προσπαθεί δηλαδή) διατηρεί, μακροπρόθεσμα, υψηλές επιδόσεις (κάτι σαν το trim αν έχω καταλάβει καλά?)

http://www.apacereu.com/newsletter/SSD_Retail/2.5_SATA_SSD_DM.pdf

Δημοσ.

dude σου δινει την θηκη για να βαλεις μεσα τον παλιο σου (αν μιλαμε για λαπτοπ) και να τον κανεις εξωτερικο

Δημοσ.

Λοιπόν, μόλις παρέλαβα τον ssd αλλά στην επιλογή σε ποιον δίσκο θα γίνει η εγκατάσταση των win 7 δε μου τον εμφανίζει! Στο bios φαίνεται κανονικά καθώς επίσης και στην επιλογή που έχει στην εγκατάσταση να φορτωθεί κάποιος driver τον βλέπει κανονικά αλλά στην επιλογή για εγκατάσταση των 7 δε φαίνεται πουθενά!

Το ίδιο και όταν τον συνδέω εξωτερικά με usb.

windows 7 pro χ64 από msdn(αυθεντικά, όχι ότι έχει και σημασία).

Καμιά βοήθεια?

Επίσης όταν τον συνδέω ως εξωτερικό σε άλλο pc, λειτουργεί κανονικά

Δημοσ.

Σε τι mode είναι ο sata controler? Αμα δεν βγάζεις άκρη φόρτωσε το πρόγραμμα οδήγησης του σκληρού πριν την εγκατάσταση για να τον δει (αααμα είναι απο αυτό).

Δημοσ.

σε ide. Δοκίμασα και σε raid και σε ahci αλλά προκοπή δεν είδα. Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω ubuntu/vista/xp και βλέπουμε

---------- Προσθήκη στις 19:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:13 ----------

Τα windows είναι πολυ ΖΗΛΙΑΡΙΚΟ OS! Με το που έβαλα τα ubuntu στον ssd, πάω καπάκι και τρέχω πάλι την εγκατάσταση των 7 και αυτή τη φορά τον βλέπει! Δηλ το ntfs δεν του άρεσε, έπρεπε να τον δει σε ext3 και μετά να τον κάνει πάλι ntfs για να δουλέψει??? Έλεος....(αν έχει κανείς καμια εξήγηση γι αυτό είμαι όλος αυτιά!)

Σε λίγο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ανεβάσω 1-2 εικόνες με τις ταχύτητες από Crystal Disk Mark.

Δημοσ.

Πάντως ο δείκτης "εμπειρίας" των windows στο σκορ του σκληρού μου βγάζεi 5.9. Με τον HDD μου έβγαζε 5.7. Έ, περίμενα κάτι παραπάνω.

Πάντως η ταχύτητα γενικότερα έχει αυξηθεί αισθητά, τόσο σε εκκίνηση όσο και σε άνοιγμα αρχείων (doc, pdf) όσο και στη φόρτωση του firefox.

Χωρίς να τον έχω δουλέψει πολύ θα έλεγα ότι δεν αξίζει τα 120€ και γενικότερα η ssd τεχνολογία έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Μήπως χρειάζεται να κάνω καμιά ρύθμιση για να αυξηθούν οι επιδόσεις? Δεν έχω κάνει τπτ, απλώς τον σύνδεσα κ του πέρασα τα win.

Δημοσ.

το ζητημα ειναι τι γινεται οταν δουλευτουν αρκετα οι δισκοι,εκει ο intel (αν το trim δουλευει) θα ειναι κοντα στις επιδοσεις που ειχε καινουργιος ενω ο apacer θα εχει υποστει σημαντικη μειωση επιδοσεων

ps βλεπω μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα εγγραφης μικρων αρχειων (4κ) το οποιο νομιζω οτι εχει αρκετα μεγαλο αντικτυπο σε real life χρηση οπως και το read επισης

Δημοσ.

εμενα ο ιδιος δεικτης μου δειχνει 7.7

οσο το δουλευω κι εγω τοσο βλεπω βελτιωση στην καθημερινη χρηση.δεν κανω και πολλα βεβαια με το λαπτοπ,αλλα αυτα τα 2-3 που κανω τα κανει πιο γρηγορα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...