Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ναι αλλα γιατι τοτε υποστηριζεται στον Safari και στον IE 8...;

Γιατί Apple και Microsoft έχουν πληρώσει τα αντίστοιχα δικαιώματα. Ένα ωραίο άρθρο για την όλη ιστορία με το html 5 είναι αυτό

http://www.sitepoint.com/blogs/2010/01/25/the-dark-side-of-html-5-video/

Δημοσ.

Δύο πρόσθετα που χρησιμοποιούσα,το google gears και το social whale δέν είναι συμβατά πλέον...Γιατί...?Ειδικά το δεύτερο το χρησιμοποιούσα καθημερινώς...

• Moderators
Δημοσ.
Γιατί Apple και Microsoft έχουν πληρώσει τα αντίστοιχα δικαιώματα. Ένα ωραίο άρθρο για την όλη ιστορία με το html 5 είναι αυτό

http://www.sitepoint.com/blogs/2010/01/25/the-dark-side-of-html-5-video/

Ωραιο αρθρακι οντως!

Τα παρακατω νομιζω τα λενε ολα:

Meanwhile, though Chrome and Safari may be excellent browsers, in this* respect their choice of a proprietary video format is more reminiscent of IE, circa the mid-90’s.

*σσ: this = h264 video in HTML 5.

και

Μore than a few people on Twitter seem to think that Firefox’s lack of support for YouTube’s HTML 5 video should be taken to mean that Firefox doesn’t support HTML 5!

Kαι τελος η ουσια:

if H.264 becomes an accepted part of the standardized web, those fees are a barrier to entry for developers of new browsers, those bringing the web to new devices or platforms, and those who would build tools to help content and application development.
Δημοσ.
Παιδιά το έβγαλα και έκανα backtrack στο 3.5.7...δε δουλεύανε τα addons, noscript, crasare δεν είναι δουλειά αυτή.

Σε λίγο καιρό πάλι.

Δοκίμασε καμιά portable έκδοση να δεις αν είναι οκ, λογικά κάτι δεν πάει καλά με το Profile σου.

Δημοσ.

η γνώμη μου είναι πως έγινε αρκετά σταθερό τώρα το Firefox

γιατί πριν την αναβάθμιση συνεχεια μου έβγαζε δεν ανταποκρίνεται και τώρα έστρωσε!!!!

Δημοσ.

Πω ρε παιδια εμενα μου εχει σπασει τα νευρα!!Εκει που εχω μερικες καρτελες ανοιχτες και παρακουλθω καποια πραγματα κλεινει ο firefox και μου βγαζει το παρακατω...ειδικα οταν εχω παιζει σε καποια καρτελα video player κολλαει στανταρ!!

ee8e48a4.jpg

Δημοσ.

Οντως αυτο γιατι γινεται; Βεβαια με την καινουρια εκδοση δε μου το εχει εμφανισει.

Δημοσ.

ρε παιδια.....με το νεο firefox, συνεχεια εχω προβληματα. Με το facebook δεν το συζητω,για τρελα κολληματα. Σε αλλα site μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα ωσπου καποια στιγμη θα λεει δεν βρεθηκε σελιδα και με μια ανανεωση οκ.

Δημοσ.
ρε παιδια.....με το νεο firefox, συνεχεια εχω προβληματα. Με το facebook δεν το συζητω,για τρελα κολληματα. Σε αλλα site μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα ωσπου καποια στιγμη θα λεει δεν βρεθηκε σελιδα και με μια ανανεωση οκ.

Τωρα που τρεχω δοκιμαστικα Google Chrome Μια χαρα δουλευει.

• Members
Δημοσ.
τα περσονας τι κανουν???:o:o

Skins είναι. Αν έχεις εγκαταστήσει τον 3.6 πήγαινε εδώ: http://www.getpersonas.com και μετέφερε τον κέρσορα πάνω από τα διαθέσιμα personas. Έτσι θα καταλάβεις στην πράξη περί τίνος πρόκειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...