Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορει να μου πει καποιος πως να αλλαζω τις καρτελες στον firefox με τη ροδελα του ποντικιου?

Με το tab mix plus γίνεται αν έχεις τον κέρσορα πάνω από το tab μιας καρτέλας. Χωρίς κάποιο add-on δεν ξέρω αν γίνεται.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in.

Δημοσ.
Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in.

Sorry τότε για την παραπληροφήση :>

Προφανώς επειδή έχω το add-on που ανέφερα, επηρεάζει τη συγκεκριμένη λειτουργία.

• Moderators
Δημοσ.
Παρατηρησε κανεις αλλος προβλημα στο scrolling down/up μετα την αναβαθμιση;

Και εχω παντα τσεκαρισμενο το smooth scrolling στα options.

Εμενα γενικα ψιλοκολλαει. Οχι μονο ο 3.6 αλλα και προηγουμενοι..

Καθε 10-15 σεκ, κολλαει για 1-2.

Ειτε αυτο ειναι κατα το γραψιμο στο φορουμ, οπου και ξαφνικα εμφανιζονται καμποσα γραμματα, ειτε σε οτιδηποτε αλλο.

Τις πταιει? Να ξεφορτωσω το προφιλ μου? Εχει πιασει 150ΜΒ hdd space... παρολο που ειμαι συγκρατημενος στα add-ons.

Δημοσ.
Ρε παιδιά τι γίνεται...τον έβαλα και δεν έχει noscript!!! To εγκατέστησα και μόλις πατάω Options κρασάρει!

Κατα τα άλλα είναι πιο γρήγορος τώρα, αλλα ίσως επειδή βγήκαν 2-3 addon που δεν είναι πια συμβατά δεν ξέρω.

Καμιά λύση για το noscript?

Χμμμ,το no script δουλευε και δουλευει μια χαρα σε μενα.

Δημοσ.
Εμενα γενικα ψιλοκολλαει. Οχι μονο ο 3.6 αλλα και προηγουμενοι..

Καθε 10-15 σεκ, κολλαει για 1-2.

Ειτε αυτο ειναι κατα το γραψιμο στο φορουμ, οπου και ξαφνικα εμφανιζονται καμποσα γραμματα, ειτε σε οτιδηποτε αλλο.

Τις πταιει? Να ξεφορτωσω το προφιλ μου? Εχει πιασει 150ΜΒ hdd space... παρολο που ειμαι συγκρατημενος στα add-ons.

Δεν ειχα προβλημα στο παρελθον.Μετα την αναβαθμιση αρχισε να παρουσιαζει προβληματα το scrolling.

Δημοσ.

Εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα/κρασάρισμα με 6 add-ons εγκατεστημένα.

Αυτό εμένα δεν το κάνει.

Δημοσ.
Αυτό εμένα δεν το κάνει.

Εχεις δίκιο. Ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά αυτό που ζητούσε ο JimxxZe και φαίνεται πως απάντησα σε άλλο πράγμα. :o

• Members
Δημοσ.

Όπως είπε και το antonl, το tabmix plus έχει σχετική ρύθμιση - απλά δεν θυμάμαι αν είναι ενεργοποιημένη από την αρχή (εγώ πάντως την έχω απενεργοποιημένη)

post-20957-129063054375_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν γινεται τιποτα,βρηκα στο google to tab-mix και τωρα γινεται αυτο που λες :)

ευχαριστω παιδια

• Moderators
Δημοσ.
Ποιο antivirus έχεις; Εμένα το κανε αυτό με το Security Essentials.

Δεν εχω Antivirus αυτο το καιρο στο PC.

Τι να ειναι? Εχει καταντησει σπαστικο πλεον.

Επισης, ειναι δυνατον να πιανει 470ΜΒ απο τη ραμ με μονο ΕΝΑ tab anoixto (αυτο του insomnia)..?

Edit: ΜΗΝ βαλετε το Colorful tabs add-on. Μολις το εβγαλα πεσαμε στα... 66ΜΒ ram και μηδενικα κολληματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...