antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μπορει να μου πει καποιος πως να αλλαζω τις καρτελες στον firefox με τη ροδελα του ποντικιου? Με το tab mix plus γίνεται αν έχεις τον κέρσορα πάνω από το tab μιας καρτέλας. Χωρίς κάποιο add-on δεν ξέρω αν γίνεται.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in. Sorry τότε για την παραπληροφήση :> Προφανώς επειδή έχω το add-on που ανέφερα, επηρεάζει τη συγκεκριμένη λειτουργία.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Παρατηρησε κανεις αλλος προβλημα στο scrolling down/up μετα την αναβαθμιση; Και εχω παντα τσεκαρισμενο το smooth scrolling στα options. Εμενα γενικα ψιλοκολλαει. Οχι μονο ο 3.6 αλλα και προηγουμενοι.. Καθε 10-15 σεκ, κολλαει για 1-2. Ειτε αυτο ειναι κατα το γραψιμο στο φορουμ, οπου και ξαφνικα εμφανιζονται καμποσα γραμματα, ειτε σε οτιδηποτε αλλο. Τις πταιει? Να ξεφορτωσω το προφιλ μου? Εχει πιασει 150ΜΒ hdd space... παρολο που ειμαι συγκρατημενος στα add-ons.
antonl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ποιο antivirus έχεις; Εμένα το κανε αυτό με το Security Essentials.
Beholder Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά τι γίνεται...τον έβαλα και δεν έχει noscript!!! To εγκατέστησα και μόλις πατάω Options κρασάρει! Κατα τα άλλα είναι πιο γρήγορος τώρα, αλλα ίσως επειδή βγήκαν 2-3 addon που δεν είναι πια συμβατά δεν ξέρω. Καμιά λύση για το noscript? Χμμμ,το no script δουλευε και δουλευει μια χαρα σε μενα.
Beholder Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εμενα γενικα ψιλοκολλαει. Οχι μονο ο 3.6 αλλα και προηγουμενοι..Καθε 10-15 σεκ, κολλαει για 1-2. Ειτε αυτο ειναι κατα το γραψιμο στο φορουμ, οπου και ξαφνικα εμφανιζονται καμποσα γραμματα, ειτε σε οτιδηποτε αλλο. Τις πταιει? Να ξεφορτωσω το προφιλ μου? Εχει πιασει 150ΜΒ hdd space... παρολο που ειμαι συγκρατημενος στα add-ons. Δεν ειχα προβλημα στο παρελθον.Μετα την αναβαθμιση αρχισε να παρουσιαζει προβληματα το scrolling.
markelos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Εγώ δεν είδα κάποιο πρόβλημα/κρασάρισμα με 6 add-ons εγκατεστημένα. Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in. Αυτό εμένα δεν το κάνει.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Αυτό εμένα δεν το κάνει. Εχεις δίκιο. Ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά αυτό που ζητούσε ο JimxxZe και φαίνεται πως απάντησα σε άλλο πράγμα.
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Όπως είπε και το antonl, το tabmix plus έχει σχετική ρύθμιση - απλά δεν θυμάμαι αν είναι ενεργοποιημένη από την αρχή (εγώ πάντως την έχω απενεργοποιημένη)
JimxxZe Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Έχοντας τον mouse pointer στην οριζόντια λωρίδα-περιοχή που μαζεύονται τα tabs, απλά κουνάς τη ροδέλα. Δεν χρειάζεται add-on γι' αυτό, είναι built-in. Δεν γινεται τιποτα,βρηκα στο google to tab-mix και τωρα γινεται αυτο που λες ευχαριστω παιδια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Ποιο antivirus έχεις; Εμένα το κανε αυτό με το Security Essentials. Δεν εχω Antivirus αυτο το καιρο στο PC. Τι να ειναι? Εχει καταντησει σπαστικο πλεον. Επισης, ειναι δυνατον να πιανει 470ΜΒ απο τη ραμ με μονο ΕΝΑ tab anoixto (αυτο του insomnia)..? Edit: ΜΗΝ βαλετε το Colorful tabs add-on. Μολις το εβγαλα πεσαμε στα... 66ΜΒ ram και μηδενικα κολληματα.
firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μάλλον ο Firefox δεν θα υποστηρίξει καθόλου σύντομα H.264 videos.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το κοβω για τελος του ετους με την εκδοση 4...
firewalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το H.264 είναι proprietary. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3139201&postcount=21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα