Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή ιδέα γιατί αυτή τη στιγμή είναι ανενεργά (λόγω μη διαθεσιμότητας για αυτήν την έκδοση) κανα 3-4.

Θα περιμένουμε λοιπόν.

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Members
Δημοσ.

Δες το tabmix plus όμως, αν το χρησιμοποιείς, γιατί κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και όταν το αναβάθμισα έφτιαξε. Η τελευταία έκδοση θα πρέπει να είναι η 0.3.8.2

• Super Moderators
Δημοσ.

επιτέλους καιρός ήταν, άντε και για τις πιο σημαντικές εκδόσεις τώρα...

Δημοσ.

Τον έχω εγκατεστημένο προς το παρόν σε ξεχωριστό κατάλογο του Program Files και τον εκκίνησα με την παράμετρο -P για να ορίσω και ξεχωριστό, νέο κατάλογο για το profile του.

Η διαφορά σε απόκριση και γενικότερη συμπεριφορά (αφού πέρασα τα add-ons που είχα και στον FF 3.5.x και μετέφερα τα παλιά μου bookmarks-history-passwords μέσω του Weave Sync add-on) σε σχέση με 3.5.x είναι εμφανέστατη.

ΥΓ: Ούτε σε εμένα παίζει HTML5 videos από YouTube. Βλέπω μάλιστα τα παρακάτω στη σχετική σελίδα του YT:

Supported Browsers

Right now we support browsers that support both the <video> tag in HTML5 and the h.264 video codec. These include:

* Google Chrome

* Apple Safari (version 4+)

* Microsoft Internet Explorer with Chrome Frame installed (Get Chrome Frame)

Έχω την εντύπωση πως Firefox προς το παρόν ενσωματώνει και υποστηρίζει εγγενώς για HTML5 <VIDEO> decoding μόνο το ανοικτό Ogg Theora format.

Δημοσ.
Δες το tabmix plus όμως, αν το χρησιμοποιείς, γιατί κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα και όταν το αναβάθμισα έφτιαξε. Η τελευταία έκδοση θα πρέπει να είναι η 0.3.8.2

Εγώ χρησιμοποιώ το tab control. Και μόλις το απενεργοποίησα και έφτιαξε. Ωραίος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Περίεργο. Απενεργοποίησα όλα τα addons, plugins, themes, και δεν τα παίζει. Σίγουρα είσαστε στην html5 beta του youtube?

Win 7 64 bit build 7600

Ούτε εμένα παίζει. Το video που δοκίμασα είναι αυτό: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uD5APeLebTE]Supreme Commander Gameplay 2[/ame]

Edit: Μα καλά μέσω του insomnia, τώρα που το έβαλα, μπορώ να το δω. Γιατί δεν μπορώ μέσα από το Youtube;;;; Η μάλλον γιατί μπορώ μέσω insomnia;;;;

Edit2: Ok. Ήταν λίγο γιασου η απορία μου, αλλά μπήκα στο νόημα.

Επεξ/σία από xhack3rjn
Δημοσ.
Τον έχω εγκατεστημένο προς το παρόν σε ξεχωριστό κατάλογο του Program Files και τον εκκίνησα με την παράμετρο -P για να ορίσω και ξεχωριστό, νέο κατάλογο για το profile του.

Η διαφορά σε απόκριση και γενικότερη συμπεριφορά (αφού πέρασα τα add-ons που είχα και στον FF 3.5.x και μετέφερα τα παλιά μου bookmarks-history-passwords μέσω του Weave Sync add-on) σε σχέση με 3.5.x είναι εμφανέστατη.

ΥΓ: Ούτε σε εμένα παίζει HTML5 videos από YouTube. Βλέπω μάλιστα τα παρακάτω στη σχετική σελίδα του YT:

Έχω την εντύπωση πως Firefox προς το παρόν ενσωματώνει και υποστηρίζει εγγενώς για HTML5 <VIDEO> decoding μόνο το ανοικτό Ogg Theora format.

εγω το ειπα εγω το ακουσα :P

ουτως η αλλως χρειαζεται το flash plug-in για αλλα πραγματα εκτος απο το youtube. δε προκειται να γινει obosolete

Δημοσ.

Περίεργο στους μισούς να παίζει και στους μισούς όχι.

Σε δύο υπολογιστές με Win7 μετά από αυτόματη αναβάθμιση του FF, δεν υπάρχει πρόβλημα στα video που αναφέρθηκαν.

edit: OK ηρέμησα τώρα. Δεν είχα κάνει join στην HTML5 Beta και τα βλεπα με το κλασσικό flash. Όντως δεν παίζουν.

Δημοσ.
Περίεργο στους μισούς να παίζει και στους μισούς όχι.

Σε δύο υπολογιστές με Win7 μετά από αυτόματη αναβάθμιση του FF, δεν υπάρχει πρόβλημα στα video που αναφέρθηκαν.

εχεις ξηλωσει το flash plugin?

• Moderators
Δημοσ.

Edit: Μα καλά μέσω του insomnia, τώρα που το έβαλα, μπορώ να το δω. Γιατί δεν μπορώ μέσα από το Youtube;;;; Η μάλλον γιατί μπορώ μέσω insomnia;;;;

Ναι, τα embedded videos δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το html5. (το video που έχεις παραθέσει το βλέπω και με Opera).

Πάντως θα ορκιζόμουν ότι πριν μερικές ώρες που το δοκίμασα και όντας μέσα στην Beta (joined), τα ίδια βιντεάκια (πχ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=c4aQCiRjvZY&feature=popt00us00]1[/ame], [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DCz8nD40mVA]2[/ame]) έπαιζαν με Firefox 3.6 και τώρα δεν.

Edit: διάολε πότε έγινε αυτόματο το embed σε youtube links χωρίς τα κατάλληλα yt tags.

Δημοσ.

Νομίζω κάνανε αλλαγές και μας έχουν μπερδέψει. Τώρα άνοιξα πάλι αυτή τη διεύθυνση

http://www.youtube.com/html5

και φαίνεται σαν να μην έχω επιλέξει το Join HTML 5 beta. Το επέλεξα ξανά και πλέον μου βγάζει και μένα το μήνυμα για μη δυνατότητα αναπαραγωγής του βίντεο κάθε φορά που δοκιμάζω. Φαίνεται ότι το γύρναγαν αυτόματα σε flash για όσους είχαν ενεργοποιήσει την επιλογή του Join. Τα controls κάτω από το video είναι τα ίδια και στη flash έκδοση. Όπως λέει και ο parsifal, o firefox 3.5-3.6 υποστηρίζει μόνο το Ogg Theora format και ο YouTube HTML5 Player παίζει μόνο με h.264 codec.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...