linuxovios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εγω στο Ubuntu πως κανω update? Καλύτερα να περιμένεις να ανέβει στα repos και να γίνει αυτόματα update. Διαφορετικά, google it για άμεση αναβάθμιση με δική σου ευθύνη.
Angeldust Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 και μένα κανονικά το παίζει. Κοιτάξτε μήπως κάποιο Plugin δημιουργεί το πρόβλημα Ούτε κι'εμένα τα παίζει. Δοκίμασα και με απενεργοποιημένα όλα τα Plug-ins αλλα τα ίδια. Windows 7 64bit
xhack3rjn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Μαματα τα personas! δινουν αλλη γοητεια στον browser Καλά είναι αλλά σαν το θέμα NASA Night δεν... για μένα... Ούτε κι'εμένα τα παίζει. Δοκίμασα και με απενεργοποιημένα όλα τα Plug-ins αλλα τα ίδια. Windows 7 64bit Πάντως κι εμένα παίζει. Edit: Τελικά δεν παίζει ούτε εμένα HTML5 video με h264. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2010 από xhack3rjn Λαθος με HTML h264
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Windows 7 64bit Σε win 7 64bit σε μένα ο Firefox 3.6 παίζει κανονικά τα HTML5 video του youtube.
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 για βοηθειστε παληκαρια http://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/ViewFeedback.aspx?FeedbackID=526367 επισης δεν παιζουν τα plugin του ovi suite
iccon Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 εχει κρασαρει σε κανένα σας? Εμένα μου κράσαρε 3-4 φορες....
xhack3rjn Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Όταν ανοίγεις ένα νέο tab μέσο κάποιου link, δεν ανοίγει σαν τελευταίο αλλά μπαίνει σαν επόμενο από αυτό που είσαι. Καλό όταν δουλεύεις με πολλά tabs.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ειναί τρελοί οι άνθρωποι!!! ++ από μένα,προς το παρόν δεν έβγαλε κανά πρόβλημα!
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Η ροδέλα δε μου ανοίγει νέες καρτέλες για τα links. Ξέρει κανείς πώς διορθώνεται?
greenmachine Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ξαναρύθμισε στα properties του ποντικιού σου τη λειτουργία της ροδέλας..Εγώ βάζω το πάτημα της ροδέλας να κάνει autoscroll, αλλιώς δε μου ανοίγει τα links σε νεο tab, όταν το πατάω.. Πάντως, είναι γεγονός ότι το startup έχει επιταχυνθεί σε σημαντικό βαθμό..Well done lads!
hostolis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Σε win 7 64bit σε μένα ο Firefox 3.6 παίζει κανονικά τα HTML5 video του youtube. Περίεργο. Απενεργοποίησα όλα τα addons, plugins, themes, και δεν τα παίζει. Σίγουρα είσαστε στην html5 beta του youtube? Win 7 64 bit build 7600
StavrosD Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Πιάνει και λιγότερη μνήμη ή ειναι η ιδέα μου? Δεν ξέρω αν τρώει λιγότερη μνήμη ή όχι, αλλά πρέπει να σας δείξω τον πόνο μου (βλέπε στην συνημμένη εικόνα την πρώτη γραμμή στο task manager). peak 400+ΜΒ, με καμιά δεκαριά tabs ανοιχτά και εγκατεστημένα plug ins: adblock plus firebug flashblock greek english spelling dictionary Java console Javascript debugger jDownFF
Tzimmys Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ξαναρύθμισε στα properties του ποντικιού σου τη λειτουργία της ροδέλας..Εγώ βάζω το πάτημα της ροδέλας να κάνει autoscroll, αλλιώς δε μου ανοίγει τα links σε νεο tab, όταν το πατάω.. Έτσι το έχω. Τώρα είδαα ότι και δεξί κλικ και να πατήσω και να επιλέξω άνοιγμα σε νέα καρτέλα, πάλι το ίδιο κάνει. και με πάει στη σελίδα που ζητάω, αλλά δεν την ανοίγει. καμιά άλλη ιδέα?
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μήπως χρησιμοποιείς το tabmixplus; Εγώ είχα ξεμείνει με κάποια παλιότερη έκδοσή του και μόλις το έκανα update έφτιαξε... Αν δεν είναι αυτό, το πιθανότερο είναι να σου την κάνει τη δουλειά κάποιο ασύμβατο addon (φαντάζομαι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα