zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κανένα site για όσους έχουν προϊόντα philips κ έχουν παράλληλα κ τρέλα με αυτά, έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι...;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο να εχει κανεις τρελα με τα Φιλιψ? Να ελεγες με τιποτα Bang & Olufsen να πω οκ...
AFANIS_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο να εχει κανεις τρελα με τα Φιλιψ? Να ελεγες με τιποτα Bang & Olufsen να πω οκ... ίσως άν έχει μετοχές???
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά, έχει καμιά άλλη εταιρία Ambilight?
frenzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κανένα site για όσους έχουν προϊόντα philips κ έχουν παράλληλα κ τρέλα Όχι. Κι εγώ ψάχνω.
Lucifer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδιά, έχει καμιά άλλη εταιρία Ambilight? Από τα πιο ασόβαρα πράγματα εκεί έξω κατά την άποψή μου. Αλλά αυτό είναι για άλλο section.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Για ποιο λογο να εχει κανεις τρελα με τα Φιλιψ? Να ελεγες με τιποτα Bang & Olufsen να πω οκ... Το παιδί έχει τρέλα με τα Phillips, που το περίεργο? Και γω μπορεί να είμαι κολλημένος με τις εντοιχιζόμενες κουζίνες Pitsos, δικαίωμά μου.
SpY Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Υπάρχει κανένα site για όσους έχουν προϊόντα philips κ έχουν παράλληλα κ τρέλα με αυτά, έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι...; Αυτό και αυτό δεν σου κάνουν?
zoranb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αυτό και αυτό δεν σου κάνουν? ναι οκ, απλώς εγώ έψαχνα κάποιο forum, όπου να μπορώ να βρώ από άλλους χρήστες π.χ. πως καλιμπράρεται σωστά μια Philips κλπ. τέτοια πράγματα... και άλλα
Members gsarig Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Και γω μπορεί να είμαι κολλημένος με τις εντοιχιζόμενες κουζίνες Pitsos, δικαίωμά μου. το 'ξερα ότι κάπου εκεί έξω υπήρχε κι άλλος οπαδός (των εντοιχιζόμενων κουζινών Pitsos, ντε)... άντε, άλλον ένα να βρούμε και το φτιάξαμε το φαν κλαμπ
gf030 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αφου googlαρα και εμαθα για το περιφημο Ambilight, δηλωνω κι εγω θαυμαστης και ενδιαφερομαι για τετοιο σαιτ. εχω μια philishave
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Το παιδί έχει τρέλα με τα Phillips, που το περίεργο?Και γω μπορεί να είμαι κολλημένος με τις εντοιχιζόμενες κουζίνες Pitsos, δικαίωμά μου. Αυτο δε περιλαμβανει την υποχρεωση μου να σε παρω στα σοβαρα, then ©Παρεδωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.