Προς το περιεχόμενο

Προβληματισμός για σπουδές/στρατό

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές σχολές δεν έχουν υποχρεωτική πτυχιακή. Ούτε η δική μου έχει. Παρόλα αυτά είναι ευκολάκι να βρεις καθηγητές να θέλουν να κάνουν μαζί σου πτυχιακή.

Και προφανώς μετράει πολύ αυτό ε.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαθώς και πρακτική. Ναι μετράνε πολύ αυτά, γιατί δείχνουν οτι από μόνος σου ζήτησες κάτι το παραπάνω και δε σε ένοιαζε απλά να πάρεις το χαρτί.

Δημοσ.

εδιτ: 810 ευρώ/μήνα η εξαγορά θητείας;;;;;;;;;;;;;;;;;

Όχι ότι είναι λίγα, αλλά αν σκεφτείς πόσα θα χαλάσεις μέσα και προσθέσεις και αυτά που χάνεις επειδή δε δουλεύεις, πάλι συμferry.

Και μη το σκεφτείς φάση "ναι αλλά μέσα θα ψωλάρω", αυτό εξαρτάται από άπειρους παράγοντες, παίζει να ψωλάρεις - παίζει να είσαι 16 ώρες όρθιος και να σκάβεις ή να σου ζαλίζει το πέος μία επινοημένη ανωτερότης.

Δημοσ.

Τώρα είδα βέβαια ότι πολλοί ανέφεραν την πτυχιακή σαν προϋπόθεση και στη σχολή μου δεν υπάρχει πτυχιακή, οπότε δεν ξέρω πως θα τους κάτσει. Υπάρχουν πολλές σχολές οικονομικής κατεύθυνσης που δεν έχουν πτυχιακή?

Πιάσε έναν καθηγητή στου οποίου το αντικείμενο θα ήθελες να κάνεις μεταπτυχιακό ( π.χ. εγώ που θέλω χρηματοοικονομικά πήγα και βρήκα καθηγήτρια που διδάσκει μαθήματα σχετικά με αυτό το αντικείμενο).

Αν ψιλοπαρακολουθείς τα μαθήματα σκέψου ποιανού οι παραδόσεις σου αρέσανε, τι λόγια έχεις ακούσει από άλλους συμφοιτητές για το καθηγητή-τρια ( για την επιβλέπουσα της πτυχιακής μου είχα ακούσει τα καλύτερα από συμφοιτητές) και λάβε φυσικά υπόψη τη διαθεσιμότητα του ( μη τον/την ψάχνεις καιρό για να σου λύσει κάποια απορία κ.λ.π.)

Φυσικά και είναι θετικό να κάνεις μια εργασία σε ένα θέμα που σου αρέσει, μελετάς αρκετή βιβλιογραφία, πιθανόν να κάνεις και κάποια σταστιστική έρευνα, μπαίνεις σε διαδικασία να γράψεις κάτι δικό σου και να το παρουσιάσεις.

Και εγώ απέκτησα 5αράκια ( ευτυχώς σε μαθήματα ασχέτως του μεταπτυχιακού που θέλω να κάνω) και τώρα παλεύω να κάνω το μέσο όρο μου 8.:shock: Δε νομίζω ότι αξίζει να τραβήξεις πολύ το χρόνο αποφοίτησης σου, εγώ θα έχω κάνει 1,5 χρόνο παραπάνω μέχρι να πάρω πτυχίο |( λόγω δουλειάς και αρκετών προβλημάτων βέβαια). Πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω μεταπτυχιακό εξαιτίας αυτού. Τα κατεύθυνσης σου κοίτα, να έχεις ένα γενικό μέσο όρο γύρω στο 7 και μία καλή πτυχιακή. Αυτά έχω ακούσει ότι μετράνε σε γενικές γραμμές, δεν έχω και προσωπική εμπειρία επί του θέματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...