Προς το περιεχόμενο

Net Limiter

petros_samurai

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχω κατεβασει αυτο το υπεροχο προγραμματακι αλλα δεν μπορω να καταλαβω καποιες λειτουργιες του οσο αναφορα το δικτυο μου.Υπαρχει κανεις που να το δουλευει να με φωτισει λιγο??

Δημοσ.

Κανεις???Μα κανεις δεν εχει δικτυο που να το κοντρολαρει με καποιο προγραμμα?Εστω καποιο αλλο δεν με απασχολει αν θα το πληρωσω η οχι.Παρακαλω τα φωτα σας...

:P

Δημοσ.

Απ' όσο θυμάμαι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Απλά επιλέγεις τους περιορισμούς που θέλεις σε download και upload σε κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά. Έχω χρόνια να το χρησιμοποιήσω...

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο,απλα εγω θελω να περιοριζω ΚΑΙ τους υπολογιστες που εχω στο ασυρματο δικτυο μου.Ξερεις κατι?

Δημοσ.

Αυτό είναι δυνατό να γίνει μόνο αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω:

• Το λογισμικό του access point ή του router το υποστηρίζει (θα το γράφει στο manual)
    ή
  • Έχεις ρυθμίσει έναν υπολογιστή να εκτελεί χρέη router (δεν έχω να προτείνω κάτι για Windows, μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή σαν το Wingate ή το Winroute)
    ή
  • Εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό όπως το netlimiter σε όλους τους υπολογιστές που θέλεις να περιορίσεις. Απ' ό,τι βλέπω η εμπορική ("PRO") έκδοση του Netilimiter υποστηρίζει remote administration, για να ελέγχεις τις ρυθμίσεις όλων των εγκαταστάσεων από έναν υπολογιστή. Όμως οι χρήστες αυτών των υπολογιστών θα μπορούν να το παρακάμψουν αρκετά εύκολα, τουλάχιστον αν δεν έχεις ορίσει ιδιαίτερους περιορισμούς πρόσβασης στα τοπικά μηχανήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...