Προς το περιεχόμενο

Firefox bookmarks προβλημα σε ubuntu 9.10


lexmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω τους insomniacs.

 

Στην, σχετικα, νεα μου προσπαθεια να ασχοληθω με ubuntu συναντησα μια δυσκολια που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα τιποτε.

 

Εχω παρει απο firefox 3,5 backup τα bookmarks του στα win7 (bookmarks - organize - κτλ) και τα περασα στον firefox 3,5 του ubuntu. Ανοιγω το πρωτο παραθυρο firefox, ολα καλα. Με τα bookmarks οπως τα εχω φτιαξει τα addons μου στη θεση τους κτλ. Αν ανοιξω και δευτερο παραθυρο του firefox ομως ανοιγει με default επιλογες και δεν μου εμφανιζει καθολου τα bookmarks. Αν τυχει δε και εχω βαλει κατι να κατεβαινει απο το πρωτο παραθυρο πρεπει να περιμενω να τελειωσει το κατεβασμα, να κλεισει το παραθυρο του downloader του firefox και μετα να ανοιξω νεο παραθυρο για να μου ξανα εμφανισει τα bookmarks.

 

Ο φακελος bookmarkbackups εχει κανονικα μεσα του το αρχειο bookmarks-2010-01-20.json που ειναι το backup των bookmarks απο το win7.

 

Δοκιμασα να τον απεγκαταστησω και να του ξανα κανω την εγκατασταση αλλα κατοπιν εορτης εμαθα οτι δεν μπορεις να βγαλεις εντελως τον firefox απο ubuntu.

 

Καμια ιδεα παιδια στο τι αλλο να κανω?

 

Ευχαριστω εκ των προτερων.

 

Edit:

Το ελυσα και αυτο! Επρεπε να σβησω τον φακελο firefox και να ξαναπερασω addons και bookmarks απο την αρχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...