Προς το περιεχόμενο

Αναζητώ Web Designer

razorg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Αναζητώ Web Designer, για χρόνια συνεργασία μαζί μου ( προγραμματιστής ). Η ιδέα είναι να αναλαμβάνουμε κατασκευή ιστοσελιδών, κυρίως/αρχικά για εταιρίες ή και επαγγελματίες που θέλουν να έχουν μια παρουσία στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ και με το design/γραφιστικά και με τον προγραμματισμό, γι' αυτό αναζητώ συνεργάτη.

Προϋποθέσεις :

-- Κάποιες δουλείες που έχεις κάνει και μπορώ να δω ( εάν δεν έχεις ξαναδουλέξει επαγγελματικά, μπορείς να μου δείξεις κάποια ενδεικτηκά έργα σου. )

-- Εκτενής γνώσεις σε χρήση γραφιστικού προγράμματος, html, CSS. ( browser compatibility ίσως? )

-- Ξέρεις να σχεδιάζεις ιστοσελίδες, όχι μόνο να χρησημοποιείς dreamweaver και σχετικά.

-- Φιλικός, διαθέτεις τον απαραίτητο χρόνο και όρεξη.

Αμοιβές γίνονται εκ του ήμιση της ολικής πληρομής, ή διαφορετικά σε συγγεκριμένα project στα οποία κάποιος δούλεψε αρκετά παραπάνω.

Τα χρήματα είναι αρκετά καλά, εαν υπάρχει συνεχής ροή πελατών. Μα πάνω απο όλα κάνεις αυτό που σου αρέσει 3-4 ώρες την μέρα.

Δεν εγγυώμαι ότι θα δουλέψει η ιδέα, αλλά πιστέβω αξίζει να προσπαθήσουμε.

Επίσης σημαντικό, επειδή είναι λίγο δύσκολο να βρω το άτομο που ψάχνω, εάν έχεις επαγγελματικές γνώσεις σε γραφιστικά, ή vector designs, μπορώ εγώ να μεταφράζω πχ την εικόνα μιας ιστοσελίδας σε html και css, αλλα τότε ίσως αλλάζει η αναλογία των αμοιβών.

Όσον αφορά εμένα, είμαι φοιτητής στο 2ο έτος σπουδών, στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο Κρήτης, 19 ετών, ασχολούμαι απο μικρή ηλικία με προγραμματισμό. Εχω δουλέψει επαγγελματικά μερικά project, και είχα αυτή την ιδέα έπειτα απο ιστοσελίδα που έφτιαξα πρόσφατα για κατάστημα εστίασης, και το απόλαυσα ιδιαίτερα.

Ευπρόσδεκτος να απαντήσω οποιαδήποτε ερώτηση.

Δαμιανός Μυλωνάκης.

Δημοσ.

Επειδή την γνωρίζω την δουλειά αυτή και με ενδιαφέρει αλλα έχω και εγώ την απορία που είπε και ο georgeuk εσύ τι θα κανεις?

Δημοσ.
Ο ίδιος, δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ και με το design/γραφιστικά και με τον προγραμματισμό, γι' αυτό αναζητώ συνεργάτη.

Ρε παιδια, το παιδι ειναι ο developer...

Δημοσ.
καλος εισαι ρε φιλε δλδ ο developer Θα βγαζει ολη την δουλεια εσυ τι θα κανεις?

Συγνώμη για την σύγχιση, μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Εγώ είμαι ο developer, και ψάχνω τον γραφίστα / σχεδιαστή.

Ουσιαστικά να δημιουργεί τα html με css, και τις αντίστοιχες εικόνες που θα χρησημοποιήσει, και εγώ αναλαμβάνω την ενσωμάτωσή τους σε CMS εφαρμογές. Εναλλακτικά, εαν δεν γνωρίζει απο html/css μπορεί να φτιάχνει εικόνα με την εμφάνιση της σελίδας, και αναλαμβάνω εγώ PSD to HTML.

Εαν ενδιαφέρεστε να μιλήσουμε τηλεφωνικά για περετέρω, στείλτε μου ενα pm.

Δημοσ.

Sorry νομίζω η εγώ δεν καταλαβαίνω και είμαι χαζός η κάτι παίζει εδώ και λέμε αλλα νταλών εσύ είσαι ο developer? developer γνωρίζεις τι είναι? γραφίστας ξέρεις τι είναι? νομίζω πως αυτά τα δυο έχουν μια διαφορα δεν ξέρω άμα το ξέρεις αλλα τα CMS από τι είναι από kaotsouk? δεν είναι από HTML / CSS / JAVASCRIPT / PHP / και λοιπά και λοιπά? δηλαδή εσύ όπως θα κανεις ένα install από ένα CMS ( που θα κουραστείς πολύ ) μετά θα έρθω εγώ και θα σου πω όπα κοφτό ρε κάτσε να κάνω και εγώ κάτι!! xaxaxax δεν θέλω να παρεξηγηθείς αλλα μου φαίνονται πολύ αστεία αυτά που λες...

Developer = Φτιάχνεις το σκελετό εσύ

Web design = Είναι ο γραφίστας του site

Για ότι χών απορίες και τα λοιπά google it ;)

Δημοσ.
Sorry νομίζω η εγώ δεν καταλαβαίνω και είμαι χαζός η κάτι παίζει εδώ και λέμε αλλα νταλών εσύ είσαι ο developer? developer γνωρίζεις τι είναι? γραφίστας ξέρεις τι είναι? νομίζω πως αυτά τα δυο έχουν μια διαφορα δεν ξέρω άμα το ξέρεις αλλα τα CMS από τι είναι από kaotsouk? δεν είναι από HTML / CSS / JAVASCRIPT / PHP / και λοιπά και λοιπά? δηλαδή εσύ όπως θα κανεις ένα install από ένα CMS ( που θα κουραστείς πολύ ) μετά θα έρθω εγώ και θα σου πω όπα κοφτό ρε κάτσε να κάνω και εγώ κάτι!! xaxaxax δεν θέλω να παρεξηγηθείς αλλα μου φαίνονται πολύ αστεία αυτά που λες...

Developer = Φτιάχνεις το σκελετό εσύ

Web design = Είναι ο γραφίστας του site

Για ότι χών απορίες και τα λοιπά google it ;)

Εντάξει, άμα αυτό κατάλαβες απο αυτά που λεω, και αυτά προσκόμισες απο δουλειές με ιστοσελίδες που έκανες, τι να πω..Χαρά στον Έλληνα developer.. Μην απαντίσεις άλλο στο θέμα σε παρακαλώ.

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω, γιατι οι περισσοτεροι πανε να το παιξουν και developers και designers και οι περισσοτερες δουλειες ειναι για γελια(δεν απευθυνομαι σε καποιον που εχει κανει post στο thread, μην παρεξηγηθω).

Απλα κατα καιρους βλεπουμε πολλα διαφημιζομενα site στο insomnia που πολυ απλα ειναι για γελια...

Δη σημαινει οτι καποιος δε μπορει να ασχοληθει και με τα 2 φυσικα, αλλα ειδικα για καποιον που ξεκιναει τωρα οπως ο φιλος razorg δεν ειναι και οτι καλυτερο γιατι πρεπει να αποκτησει αρκετη εμπειρια στον τομεα και χρειαζεται και πολυ χρονο φυσικα

Δημοσ.
Μια χαρά τα εξηγεί ο Razorg, και ο συνδυασμός Web Developer + Web Designer μπορεί να δώσει πολύ καλά αποτελέσματα.

Συμφωνώ και επίσης ο ανθρωπος ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ειναι ο developer. Δεν καταλαβαίνω προς τι οι άκυρες απαντήσεις.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι ρε παιδιά.

Το σίγουρο είναι ότι ο designer δεν έχει -θεωρητικά- σχέση με το css αυτό είναι δουλειά του developer. Από την άλλη, από τη στιγμή που το photoshop κόβει ωραιότατα ένα layout σε tables, είναι λίγο γκρίζα ζωνη αν αυτό ανήκει στο κομάτι developing ή designing. Οπσδήποτε όμως από εκεί και πάνω είναι σίγουρα θέμα developer.

Ενα site έχει πολλούς τρόπους να φτιαχτεί, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα νέα παιδιά βασίζονται στα εργαλεία (joomla κλπ) και τείνουν να τα θεωρούν όλα εύκολα όπως ο φίλος Anti-WQZ που λέει ότι το CMS γίνεται install. Υπάρχουν και CMS που γράφονται στο χέρι αγαπητέ φίλε και αυτό είναι πάρα πολύ κουραστική δουλειά πραγματικά.

Όλα τα πράγματα έχουν δύο όψεις τουλάχιστον.

Μην βιάζεστε να κατακρίνετε όποιον ακολουθεί άλλες μεθόδους από εσάς.

Δημοσ.

Δε μιλαμε για αλλες μεθοδους, μιλαμε για αγνοια. Και γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος θελει να λεγεται WEB designer φυσικα και πρεπει να ξερει απο CSS αλλιως ειναι ενας απλος γραφιστας...

Ο web designer πρεπει να ειναι σε θεση να σχεδιασει και να στησει πληρως ενα site οσο αφορα την εμφανιση, css styles, γραφικα, τα παντα σχετικα με το πως και τι φαινεται...

Δουλεια του developer δεν ειναι να γραφει html και css (αν και προφανως απαιτειται να ξερει τι ειναι) αλλα να προσθεσει οποιοδηποτε functionality και interactivity στο site.

Προφανως ολα ειναι θεμα ορισμου και καποιος αλλος θα εχει διαφορετικη γνωμη απο μενα, αλλα προσωπικα για μενα ετσι ειναι τα πραγματα...

Δημοσ.
Δε μιλαμε για αλλες μεθοδους, μιλαμε για αγνοια. Και γνωμη μου ειναι οτι αν καποιος θελει να λεγεται WEB designer φυσικα και πρεπει να ξερει απο CSS αλλιως ειναι ενας απλος γραφιστας...

Ο web designer πρεπει να ειναι σε θεση να σχεδιασει και να στησει πληρως ενα site οσο αφορα την εμφανιση, css styles, γραφικα, τα παντα σχετικα με το πως και τι φαινεται...

Δουλεια του developer δεν ειναι να γραφει html και css (αν και προφανως απαιτειται να ξερει τι ειναι) αλλα να προσθεσει οποιοδηποτε functionality και interactivity στο site.

Προφανως ολα ειναι θεμα ορισμου και καποιος αλλος θα εχει διαφορετικη γνωμη απο μενα, αλλα προσωπικα για μενα ετσι ειναι τα πραγματα...

Θα συμφωνήσω, και βλέπεις, όταν θελεις να πας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο, δεν μπορείς να τα αναλαμβάνεις όλα. Πρέπει να γίνετε και κάποιας μορφής καταμερισμός των εργασιών, στα κατάληλα άτομα.

Δημοσ.

Καλησπέρα razorg, μ'αρέσεις και μου θυμίζεις εμένα. Ό,τι κι αν γίνει σου αναγνωρίζω πως έχεις @@ και μια μέρα θα πας πολύ μπροστά. Μ'ενδιαφέρει η πρότασή σου, μπορείς να δεις δείγμα δουλειάς στο site μου:

http://www.scooterlord.gr

Για επιπλέον λεπτομέρειες, διευκρινήσεις επικοινώνησε μαζί μου με Pm εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...