Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα !!!

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω της ταχύτητες των downloads/uploads πχ να μπορώ να βλέπω με τι ταχύτητα κατεβαίνει ένα βίντεο από το youtube.Μόλις εγκατέστησα τα windows 7 ultimate και στα xp για να βλέπω τις ταχύτητες των downloads/uploads χρησιμοποιούσα το DU super Controller ή to Sygate Personal Firewall.Αλλά και με τα 2 προγράμματα αντιμετωπίζω πρόβλημα στα windows 7.

Για firewall έβαλα το PC Tools Firewall Plus αλλά δεν δείχνει πουθενά ταχύτητες.Έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για Windows 7 ,που να κάνει αυτά που ζητάω ???

Thanks προκαταβολικά !!!

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιείς άσχετος από το youtube το Internet Download Manager η το Cryptload η το Jdownloader το οποιο μπορείς να κατεβάσεις με το Jdownloader και από το youtube το οποιο σου δείχνει και τις ταχύτητες που κατεβάζεις και την μετατροπή που το θέλεις το τραγούδι επίσης όσο νομίζω γνωρίζεις μπορείς να κατεβάζεις και από αλλα download Hosters όπως rapidshare / mediafire και τα λοιπά :)

Δημοσ.
Μπορείς να χρησιμοποιείς άσχετος από το youtube το Internet Download Manager η το Cryptload η το Jdownloader το οποιο μπορείς να κατεβάσεις με το Jdownloader και από το youtube το οποιο σου δείχνει και τις ταχύτητες που κατεβάζεις και την μετατροπή που το θέλεις το τραγούδι επίσης όσο νομίζω γνωρίζεις μπορείς να κατεβάζεις και από αλλα download Hosters όπως rapidshare / mediafire και τα λοιπά :)

Δεν θέλω κάποιο πρόγραμμα για να κατεβάζω από youtube ή από οπουδήποτε αλλού.Απλά θέλω ένα πρόγραμμα που να μου δείχνει συνολικά με τι ταχύτητες κάνω download και με τι ταχύτητες upload.Για παράδειγμα αν έχω ανοιχτό το Bittorrent να κατεβάζει και στο youtube 3 videos να φορτώνουν θελω να βλέπω κάπου το σύνολο του downloading.Στο DU super controller έβλεπες τέρμα πάνω το σύνολο των download/uploads όλων των προγραμμάτων,αλλά και χώρια το download/upload της κάθε εφαρμογής που ήταν συνδεμένη στο internet

Δημοσ.

σωστος Jdownloader κορυφη!!!!!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω ενα προγραμμα σαν το Du Meter, το οποιο να μπορει να μπαινει στην taskbar, οπως κανει και το du meter.

Net Meter, BitMeter που δοκιμασα δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...