expired Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Γειά σας, Έχω το εξής πρόβλημα. Έχω στήσει τη Joomla σελίδα μου με όλα τα services (apache, php, mysql) να τρέχουν από το pc μου κι έχω κι ένα domain name σε .gr. Επειδή όμως δεν έχω στατική IP κατοχύρωσα ένα dyndns και το πρόσθεσα στα dns του domain μου. Όλα καλά με αυτά.. το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στο εξής. Η σελίδα μου όπως κι αν τη τρέξω -είτε μέσω IP, είτε μέσω του dynDNS, είτε κατευθείαν πληκτρολογώντας το domain name- εμφανίζεται με ότι να 'ναι μορφοποίηση.... tables δεν υπάρχουν, τα links είναι αλλού γι' αλλού σε λάθος σημεία, background επίσης δεν υπάρχει και γενικά επικρατεί ένα μπάχαλο. Η σελίδα τρεχούμενη από το pc μου που είναι και το host... εμφανίζεται όπως πρέπει και τα πάντα δουλεύουν κανονικά. Αρχικά υπέθεσα μήπως έπαιζε θέμα και ήταν μπλοκαρισμένο από τον provider το port της MySQL (το http port 80 ήταν μπλοκαρισμένο από τον provider και το ξεκλειδώσαμε) αλλά έριξα το επίπεδο ασφαλείας της σύνδεσης μου και δε πρέπει να παίζει τέτοιο θέμα. Έχω δώσει access αντίστοιχα στο mysql port 3306 στο config του router μου. Παρατήρησα ότι η σελίδα σε κάθε link προσπαθεί να συνδεθεί με το localhost/linkmplampla όχι όμως με την IP μου αλλά το εκάστοτε localhost του PC που ανοίγει τη σελίδα με αποτέλεσμα να μη βρίσκει τπτα. Δοκίμασα να ορίσω σαν database host τη dynDNS διεύθυνση μέσα από το περιβάλλον διαχείρισης του Joomla (ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ 'ΚΕΙ) αλλά μετά η σελίδα μου έβγαζε το τυποποιημένο μύνημα του Joomla ότι δεν είναι προσβάσιμη η σελίδα κλπ..... και το χειρότερο είναι ότι δε μπορούσα να μπω ούτε στο administrator panel του Joomla για να επαναφέρω τη ρύθμιση σε localhost. Τελικά την επανέφερα από το configuration.php. Επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος για το τι πραγματικά φταίει αν γνωρίζει κάποιος ας με διευκολύνει.. ίσως θα πρέπει να ορίσω το dynDNS αντί του localhost αλλά σε ποιά services? Ευχαριστώ.
Anti-WQZ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Joomla Localhost New Server Ελπίζω να σε βοηθησε αυτό τα μισά τα γνωρίζεις και από μονος σου + port που πρέπει να κανεις Open ( οποια θέλεις εσύ ανοίγεις ) και λοιπά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.