euklidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ Euklidis και για τα links! curriculum είναι αυτά τα βιβλία στα links έτσι? Nαι αλλα εχεις και ενα mail με τα δικα μου curriculum που σιγουρα ειναι v4 και τα εχω απο την σχολη
Dimitris13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Nαι αλλα εχεις και ενα mail με τα δικα μου curriculum που σιγουρα ειναι v4 και τα εχω απο την σχολη :-D:-D:-D:-D:-D:-D Thank you!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D
cxmgp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια ο,τι χρησιμο για το ccna μπορειτε να το στειλετε και εδω: [email protected] ;;;; Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2010 από cxmgp
Panagiotisn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 παιδια σας παρακαλω στειλτε μου κ σε μενα !!!!! [email protected] σας ευχαριστω πολυ !!
beastgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Παίδες καλά τα CCNA και CCNP αλλά μην εστιάζετε και τόσο πολύ στα πτυχία. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον να ζητάει δουλειά να έχει CCNP και να έχει ελάχιστη ή καθόλου εργασιακή εμπειρία στο θέμα. Μου χτυπάει πολύ άσχημα. Η συμβουλή μου είναι εντάξει να έχετε ένα CCNA άντε το πολύ και CCNP αλλά να εστιάσετε πάρα πολύ και στην εργασιακή εμπειρία. Άσε που οι εργοδότες προφανώς και ξέρουν ότι λόγω της φύσης αυτών των εξετάσεων (theory only and no lab) αν δεν έχεις ψηθεί στην πράξη δε λένε και πολλά. Και το λέει κάποιος που πήρε πρόσφατα το CCIE στο Voice. Καλό σκίσιμο έφαγα.... PS: Εγω τη δουλειά μου τη βρήκα μόνο με γνώσεις CCNA ούτε καν είχα δοκιμάσει να πάρω το πτυχίο
Rabican Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 δε διαφωνω. εγω που εχω CCNP και ουσιαστικα τωρα ξεκιναω να αποκτω εμπειρια δε θα συγκριθω με καποιον που δουλευει 6-7 χρονια και εχει τριφτει στο επαγγελμα και εχει δει live troubleshooting με τον πελατη να φωναζει για αμεση λυση προβληματος. σαφως και εχει τεραστια διαφορα..
el02154 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Όποτε θες δεν πας και δίνεις; Ναι. Κλείνεις εσύ ημερομηνία όποτε θες.
equilibrium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Eυχαριστω πολυ για την απαντηση. Επειδη βλεπω στο ccna υπαρχουν 6 διαφορετικες θεματολογιες να δωσεις (network security, voice κλπ),κατα την γνωμη σας ποιες ειναι απο τις πιο χρησιμες στην αγορα εργασιας? Επισης, υπαρχουν πουθενα στο νετ, τεστακια ccna, να δουμε πως θα ειναι οι εξετασεις και να παρουμε μια γευση?
Rabican Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 αν δεν απατωμαι δινεις πρωτα το γενικο CCNA και μετα παιρνεις κατευθυνσεις...
equilibrium Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ολα εχουν icnd1 και icnd2. Αλλα κατι για γενικο ccna δεν ειδα. Καποιο τεστακι ή κατι παρομοιo, μπορουμε να κανουμε καπου για να δουμε πως ειναι οι εξετασεις? Να ξερουμε τι μας περιμενει
ITPro Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Ασχολούμαι με τα δίκτυα από το 1997. Αυτή την στιγμή έχω όλους τους τίτλους του Professional της Cisco – CCNP,CCDP,CCSP,CCNP SECURITY κλπ. καθώς και τα MCSA,MCSE,MCITP,MCT από Microsoft. Στην αρχή προσπαθούσα να περάσω της εξετάσεις μου με καλό διάβασμα (πάντα με το επίσημο βιβλίο της εταιρείας π.χ Cisco press) και με labs που έφτιαχνα μόνος μου. Το αποτέλεσμα: Περνούσα με την πρώτη 2 στις 3 εξετάσεις που έδινα. Αργότερα ανακάλυψα πώς υπάρχουνε κάποιες εταιρείες που παρέχουνε τις ερωτήσεις των εξετάσεων. Άρχισα λοιπόν να αγοράζω ερωτήσεις από το Certify4sure.com. Από τότε λοιπόν δεν έχω αποτύχει ΠΟΤΕ. Τις περισσότερες φορές όλες οι ερωτήσεις είναι 100% ίδιες με αυτές που αγόρασα. Μην ξεχνάτε βέβαια οι νεότεροι που το διαβάζεται αυτό πως περνώντας ένα τεστ με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις για να κάνετε και την δουλεία που θα σας ζητήσει ο εργοδότης σας αργότερα. Εγώ ακολουθώ αυτήν την μέθοδο απλά για να είμαι πάντοτε σίγουρος πως θα περάσω την εξέταση την πρώτη φορά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω ξανά τα τσουχτερά ποσά των εξετάσεων 220 ευρω έχει τώρα μόνο το CCNA. To certify4sure δίνει 1200-1500 εξετάσεις με 99 $, εφ όρου ζωής. Ελπίζω να βοήθησα
poihths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους Ασχολούμαι με τα δίκτυα από το 1997. Αυτή την στιγμή έχω όλους τους τίτλους του Professional της Cisco – CCNP,CCDP,CCSP,CCNP SECURITY κλπ. καθώς και τα MCSA,MCSE,MCITP,MCT από Microsoft. Στην αρχή προσπαθούσα να περάσω της εξετάσεις μου με καλό διάβασμα (πάντα με το επίσημο βιβλίο της εταιρείας π.χ Cisco press) και με labs που έφτιαχνα μόνος μου. Το αποτέλεσμα: Περνούσα με την πρώτη 2 στις 3 εξετάσεις που έδινα. Αργότερα ανακάλυψα πώς υπάρχουνε κάποιες εταιρείες που παρέχουνε τις ερωτήσεις των εξετάσεων. Άρχισα λοιπόν να αγοράζω ερωτήσεις από το Certify4sure.com. Από τότε λοιπόν δεν έχω αποτύχει ΠΟΤΕ. Τις περισσότερες φορές όλες οι ερωτήσεις είναι 100% ίδιες με αυτές που αγόρασα. Μην ξεχνάτε βέβαια οι νεότεροι που το διαβάζεται αυτό πως περνώντας ένα τεστ με αυτόν τον τρόπο δεν έχετε τις απαιτούμενες γνώσεις για να κάνετε και την δουλεία που θα σας ζητήσει ο εργοδότης σας αργότερα. Εγώ ακολουθώ αυτήν την μέθοδο απλά για να είμαι πάντοτε σίγουρος πως θα περάσω την εξέταση την πρώτη φορά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσω ξανά τα τσουχτερά ποσά των εξετάσεων 220 ευρω έχει τώρα μόνο το CCNA. To certify4sure δίνει 1200-1500 εξετάσεις με 99 $, εφ όρου ζωής. Ελπίζω να βοήθησα φαντάζομαι απ ότι βλέπω στο σιτε εχεις unlimited access μόνο στο συγκεκριμένο exam που θα διαλέξεις να πληρώσεις ή κανω λάθος; αν περασεις π.χ το ccna θες αλλα 99$ για της microsoft cert
Rabican Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 σου ξεφυγε μια profissional πιστοποιηση!!! CCVP/CCNP Voice...! ωραιος παντως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα