Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι σε κατάλαβα.Τις γνώσεις πιστέυω τις κατέχω.Απλά δεν έχω ούτε τα λεφτά για φροντιστήριο ούτε τον χρόνο για να πάρω και να διαβάσω πράγματα τα οποία ξέρω απ την αρχή.Οπότε το pass4sure μου φαίνεται καλή φάση.

Μόνο λογισμικό(tests) είναι η όλη φάση ή έχει και βιβλίο;

Δϊνουν και simulator για να παίξεις ή να κοιτάξω αλλού;

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υπαρχει και printed εκδοση, αλλα ενα παληκαρι που την ειχε παρει ηταν χωρις εικονες (αχαχαχαχα) οποτε ενα 40% των ερωτησεων δεν μπορουσε να το διαβασει!!!

πανε παρε το κανονικο. θα σου προτεινα, για να εισαι σιγουρος και μονο, να το αγορασεις και να μη μεινεις στο σπασμενο. ενα παληκαρι που εδινε το composite (το πρωτο χαρτι του ccnp) ειχε κατεβασει 2 μηνες πριν δωσει το pass4sure και μετα δεν ειχε κοιταξει για updates απο την εταιρια, με αποτελεσμα η cisco να βαλει νεες ερωτησεις τις οποιες η εκδοση του δεν ειχε. εδωσε, κοπηκε και μετα εκανε παραπονα στην pass4sure οτι δεν ηταν πληρης η εκδοση που ειχε κατεβασει ενω δεν τον ενημερωσαν για το update με τις νεες ερωτησεις. το αποτελεσμα? του εκαναν δωρο τα επομενα 2 pass4sure για τις επομενες δυο πιστοποιησεις του ccnp!

Δημοσ.

tmark εγω διαβασα, εκτος απο τα 4 σεμεστερ του ccnp και περιπου 400 ερωτησεις ανα σεμεστερ!!χεχεχε

Δημοσ.
Aν θες όλα τα pass4sure, τα έχω!

Και θα εχεις την πιστοποιηση αλλα πρακτικα δεν θα ξερεις ουτε τα μισα... Το θεμα ειναι να την παρεις αλλα να μαθεις κι ολας ;)

Δημοσ.

παιδια...εγω θελω το pass4sure..αλλα την εκδοση που καλυπτει την 4.0.0.2 του CCNA...

την εχει κανενας ?

ας μου στειλει καποια links η καπως με πμ να συνεννοηθουμε..

εγω τωρα δινω σε οποιον θελει τα 4 cemester offline tou V4 exploration..ειναι τα τελευταια που διδασκουν

τωρα στις σχολες :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες, επειδή εγώ τώρα το ψάχνω να ξεκινήσω το διάβασμα, δεν έχω ιδέα τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για να το πάρω! Που δίνω εξετάσεις? Σε φροντιστήριο ή διαδικτυακά με registration? Κάθε πότε έχει εξετάσεις και πόσο καιρό χρειάζεται να διαβάσεις για να είσαι έτοιμος;

Έχω ασχοληθεί μόνος μου με δίκτυα από μικρός και έχω τελειώσει την ΣΗΜΜΥ του ΕΜΠ, αλλά επειδή μόνο με το πτυχίο δεν έχεις και πολλές ελπίδες στην εύρεση εργασίας απέναντι σε άτομα με προϋπηρεσία , θέλω να αποκτήσω αυτό το πιστοποιητικό.

Το pass4sure πάντως μου φαίνεται ότι πρέπει! Αλλά θα ήθελα και κάποια βιβλία σε περιπτώσεις που δεν ξέρω τις απαντήσεις των ερωτήσεων.

Επεξ/σία από Dimitris13
Δημοσ.

αν μπεις στο σάιτ της Cisco θα δεις που μπορείς να δώσεις στην Ελλάδα. Ένα εξεταστικό κέντρο που ξέρω π.χ. είναι στις ακαδημίες του ΟΤΕ κοντά στο MALL (όχι το μέγαρο). Πότε τελείωσες την σχολή;

Δημοσ.
αν μπεις στο σάιτ της Cisco θα δεις που μπορείς να δώσεις στην Ελλάδα. Ένα εξεταστικό κέντρο που ξέρω π.χ. είναι στις ακαδημίες του ΟΤΕ κοντά στο MALL (όχι το μέγαρο). Πότε τελείωσες την σχολή;

Την έχεις πάρει την πιστοποίηση? Από βιβλία κάποια πρόταση? Να κοιτάξω Amazon?

Φέτος την τελείωσα!

Δημοσ.
Ρε παίδες, επειδή εγώ τώρα το ψάχνω να ξεκινήσω το διάβασμα, δεν έχω ιδέα τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω για να το πάρω! Που δίνω εξετάσεις? Σε φροντιστήριο ή διαδικτυακά με registration? Κάθε πότε έχει εξετάσεις και πόσο καιρό χρειάζεται να διαβάσεις για να είσαι έτοιμος;

Έχω ασχοληθεί μόνος μου με δίκτυα από μικρός και έχω τελειώσει την ΣΗΜΜΥ του ΕΜΠ, αλλά επειδή μόνο με το πτυχίο δεν έχεις και πολλές ελπίδες στην εύρεση εργασίας απέναντι σε άτομα με προϋπηρεσία , θέλω να αποκτήσω αυτό το πιστοποιητικό.

Το pass4sure πάντως μου φαίνεται ότι πρέπει! Αλλά θα ήθελα και κάποια βιβλία σε περιπτώσεις που δεν ξέρω τις απαντήσεις των ερωτήσεων.

http://www.certbible.org/ccna-discovery-exploration-v40-new-ccna-curriculum-reupload/

Κατεβασε αυτα...

Δημοσ.
παιδια...εγω θελω το pass4sure..αλλα την εκδοση που καλυπτει την 4.0.0.2 του CCNA...

την εχει κανενας ?

ας μου στειλει καποια links η καπως με πμ να συνεννοηθουμε..

εγω τωρα δινω σε οποιον θελει τα 4 cemester offline tou V4 exploration..ειναι τα τελευταια που διδασκουν

τωρα στις σχολες :)

Τα βιβλία που λες είναι αυτό και αυτό?

Δημοσ.
Nομιζω ειναι 4. Ενα για καθε semester. Εγω απο τα curriculum διαβαζω παντα. Οτι χρειαστεις τα εχει εκει...

Ευχαριστώ Euklidis και για τα links! curriculum είναι αυτά τα βιβλία στα links έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...