Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα τι πτυχιο εχεις... Αλλα ποση ορεξη εχεις για διαβασμα και ποσο σου αρεσει αυτο που διαβαζεις...

Δημοσ.

οπως λεει ο παγωμενος. εμενα το cnap μου εκανε κλικ. γουσταρα, διαβασα, περασα! και αν θυμαμαι καλα Intro ειχα περασει με 981 και ICND με 970.. και χωρις pass4sure (τοτε δεν υπηρχαν αλλωστε!)

Δημοσ.
οπως λεει ο παγωμενος. εμενα το cnap μου εκανε κλικ. γουσταρα, διαβασα, περασα! και αν θυμαμαι καλα Intro ειχα περασει με 981 και ICND με 970.. και χωρις pass4sure (τοτε δεν υπηρχαν αλλωστε!)

pass4sure ??

τι ειναι αυτο ρε παιδια ???

δωστε καμια πληροφορια να μαθαινουμε και μεις οι νεοι ^^

Δημοσ.

βασικα δεν ειναι "σαν" κι αυτες που πεφτουν... ειναι ΑΥΤΕΣ που πεφτουν. στο CCNP δεν υπηρχε ουτε μια ερωτηση που να μου επεσε σε καποια απο τις πιστοποιησεις και να μην την ειχα δει στα pool της pass4sure!

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link για κατεβασμα μεσω rapidshare η torrent ??

για την τελευταια εκδοση του offline 4,0,0,2 υπαρχουν ???

Δημοσ.

στα pass4sure θα προτεινα λιγο προσοχη. εγω στο ccnp απεφυγα να χρησιμοποιησω σπασμενο pass4sure και πληρωσα για το αυθεντικο. δεν ηθελα να ρισκαρω να διαβασω με καποιο που δεν ειναι updated με τα τελευταια pool της cisco. υπαρχει σοβαρο θεμα με αυτο, τουλαχιστον στο ccnp ετσι ηταν!

Δημοσ.

Tmark θα με βοηθούσες σημαντικά αν μου έδινες λίγες πληροφορίες για το τελευταίο pass4sure ;)

Rabican,δηλαδή κάποιος αν κάνει τα test του pass4sure την έχει σίγουρη την επιτυχία; Μη μας ξεφύγει κάτι.

Και δεν είμαι σε φάση τώρα να πάρω βιβλία και να λιώσω στο διάβασμα γιατί κάνω ξένες γλώσσες.

Δημοσ.

αν διαβασεις το pass4sure ειναι σιγουρη η επιτυχια, αρκει να εχεις φωτογραφικη μνημη. το θεμα ομως δεν εθιναι αυτο. εγω που διαβασα το ccnp και μετα διαβασα και pass4sure, απο τις 400 ερωτησεις απαντουσα σωστα τις 300-320, ενω σε καμμια 80αρα ημουν ψιλο-demi. οταν εβλεπα την απαντηση, κοιταζοντας και σε βιβλιο εβλεπα γιατι ειναι αυτο το σωστο. αυτο που θελω να πω ουσιαστικα ειναι πως με το pass4sure περνας "παπαγαλια" που λεγαμε μικροι. παιρνεις ενα χαρτι, αλλα επι της ουσιας δεν το κατεχεις αφου δεν ξερεις γιατι ειναι σωστα αυτα που λεει. εαν τωρα εσυ εχεις σημαντικη εμπειρια στο networking και απλα θελεις το τυπικο χαρτι, τοτε go for it!!! δεν το συζητω.. απλα αν εισαι ψιλο-ασχετος και πας με το pass4sure, ναι μεν θα το περασεις, αλλα χωρις να κατεχεις την υλη! ελπιζω να με πιανεις πως το εννοω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...