Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μπορουν να σε παρουν ως βοηθο καποιου πιο εμπειρου. να εχεις εναν προισταμενο και επικουρικα να ενεργεις. η μπορεις να κοιταξεις σε καποιους provider. στην αρχη σαν χαμαλης, αλλα αν προσπαθησεις και δε μεινεις στο CCNA, επεκτεινοντας τις γνωσεις σου, πιστευω θα εχεις πιθανοτητες να ανεβεις. το CCNA σκετο, χωρις εργασιακη εμπειρια, δε σου ανοιγει διαπλατα τις πορτες. αποτελει σαφως μια καλη βαση γιατι ως πιστοποιησει ναι μεν σου μαθαινει πως να σεταρεις cisco devices, αλλα επισης σου δειχνει και καποια γενικα πραγματα για το networking.
euklidis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Και εγω ετοιμαζομαι να το δωσω αυτες τις μερες αλλα παρακολουθησα μαθηματα. Αν εχεις τα βιβλια τοτε μια χαρα διαβαζεις και μονος σου αλλα τα 2 επομενα που σου μενουν ειναι λιγακι πιο δυσκολα. Στο νετ μπορεις να βρεις και τα offline του CCNA και να διαβασεις απο εκει.
ggeo1 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 μπορουν να σε παρουν ως βοηθο καποιου πιο εμπειρου. να εχεις εναν προισταμενο και επικουρικα να ενεργεις. η μπορεις να κοιταξεις σε καποιους provider. στην αρχη σαν χαμαλης, αλλα αν προσπαθησεις και δε μεινεις στο CCNA, επεκτεινοντας τις γνωσεις σου Πρέπει να πετύχεις κάτι τέτοιο δηλ. Είναι στη σκέψη μου το εξής πακέτο . CCNA-CCNP-CCIE Βέβαια μακρυνό ακόμη αλλά το έχω στο νου. Και εγω ετοιμαζομαι να το δωσω αυτες τις μερες αλλα παρακολουθησα μαθηματα. Αν εχεις τα βιβλια τοτε μια χαρα διαβαζεις και μονος σου αλλα τα 2 επομενα που σου μενουν ειναι λιγακι πιο δυσκολα. Στο νετ μπορεις να βρεις και τα offline του CCNA και να διαβασεις απο εκει. Από μαθήματα πάντως έχω βρει από 1000 έως 3000 ευρώ! Λέω πάντως επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με δίκτυα ,να κάνω μαθήματα(εννοείται τα φθηνότερα!!). Αλλιώς είναι να έχεις και κάποιον να σου δείξει 5 πράματα.
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 απο το CCNA στο CCNP πας ευκολα (το εχω κανει). απο το CCNP στο CCIE θελει πολληηηηηηηηηηηηηηηηη προσπαθεια... καλυτερα παρε καποια εξειδικευση πρωτα, τυπου CCSP, CCVP και μετα βλεπεις για το CCIE..
Tmark Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Εφόσον δεν έχεις ασχοληθεις καθόλου με δίκτυα θα χρειαστείς πολύ διάβασμα αλλιώς θα τα βρεις αρκετά σκούρα..
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 εγω παντως οταν ξεκινησα το CCNA δεν ηξερα καν τι ειναι το switch και ο router!
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 δεν ηξερα τι ειναι IP address, router, switch, hub.. δεν ηξερα τι ειναι το ethernet!
Rabican Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 2005-2006 εκανα το CNAP, στα καπακια πηρα το CCNA. το 07-08 ημουν φανταρος, με το που απολυθηκα εκανα το CNAP για το CCNP και τον προηγουμενο ιουλιο το πηρα και αυτο. σκεφτομαι απο σεπτεμβρη να ξεκινησω CCNA voice για να παω προς CCVP.
Rabican Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 25 στα 26 κοντευω. το CCNA το πηρα στα 21!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα