johnydepp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 καλησπέρα!!! θα ήθελα να με βοηθήσετε όσοι ξέρετε και μπορείτε πάνω σε αυτό το θέμα. Καταρχάς αγόρασα μια σύνδεση τις "Tellas" k μαζί με αυτήν δίνανε δώρο ένα WIND ADSM USU modem..για όσους δεν ξέρουν χάρι σε αυτό λαμβάνεις net απ την πρώτη ημερα!είναι περίπου σαν ενα απλό στικακι.Όποτε όταν το βάζεις στο pc λειτουργεί πρώτα σαν ένα πρόγραμμα όπου το "εγκαθιστας" στο pc και έχει το όνομα WIND Hellas Connection Manager..όταν τελειώσει η εγκατάσταση του προγράμματος και ανοίξει το πρόγραμμα τότε σου απαιτεί να βάλεις στη θήρα του usb το "στικακι" που έλεγα προηγούμενος με την προϋπόθεση πως θα έχεις βάλει μια sim κάρτα που στην δίνουν μαζί με το πακέτο τις wind από τη ίδια εταιρια..τέλος πάντως το βάζεις και αυτό στη υποδοχή που έχει πάνω στο "στικακι" το βάζεις στη θήρα του usb ανοίγεις και το πρόγραμμα και μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα και πατήσεις ανίχνευση σου δείχνει ένα γκρι κουτί που δεν γραφει τίποτα και σου λέει ένα απλά ok...το θέμα είναι πως κανονικά όταν άνοιγες το πρόγραμμα και πάταγες ανίχνευση θα επρεπε να σου έλεγε να βάλεις pin ενώ τώρα δείχνει αυτό το κουτάκι. Ακόμα θα έπρεπε να σημειώσω πως το πρόγραμμα το έχω κάνει uninstall και το έχω ξανακάνει εγκατάσταση k πάλι τίποτα το έχω πάει και στην wind και μου δώσαν ένα άλλο που πάλι δείχνει τα ίδια παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω άμα μπορείτε βοηθήστε με!! Σας ευχαριστώ όλους για οποια δήποτε βοήθεια..
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 α.δοκιμη σε αλλο λαπτοπ.β.το πας εκει να δουν τι γινεται .γ.κατεβαζεις πιο νεα εκδοση η εστω πιο παλια απλα διαφορετικη απο αυτην που εχεις.
johnydepp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 βασικα dektop εχω παντως ευχαριστω!!!!!
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 σε αλλο desktop ενος φιλου η σε αλλο Pc γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.