as223 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το πραγμα... Εφυγα για τα Χριστουγεννα πισω στο πατρικο σπιτι και τωρα που επεστρεψα τα ηχεια μου εχουν βραχνιασει!!! Πληροφοριακα: Εχω SB PCI 128 και τα ηχεια μου ειναι Philips MMS180 με subwoofer Γιατι συνεβη αυτο το πραγμα? Οσο ελειπα κανεις δεν χρησιμοποιησε το PC, στο σπιτι δεν υπαρχουν ακραιες θερμοκρασιες και επισης δεν υπαρχει υγρασια. Οσον αφορα στο ρευμα, οσο ελειπα ολο το PC ηταν εκτος ρευματος για να αποφυγω ζημιες που θα μπορουσαν να προκυψουν απο καμια αυξομειωση τασης. Γιατι ετσι ρε γαμωτο??? Δεν μπορω να ακουσω τιποτα τωρα... Τα παντα ακουγονται λες και τα πιανω στα AM ραδιοφωνου
NeTeD Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2003 Μήπως πουθενά απ'το PC έχεις ξεχάσει καμία ένταση στο full και στο προκαλεί αυτό? Δοκίμασες να παράγεις ήχο από διαφορετικά προγράμματα? Αν το έχεις κοιτάξει μόνο με το winamp δες στο equalizer μήπως έχεις ξεχάσει ή τοποθετήσει κατά λάθος το preamp στο full. Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα ηχεία σε μια άλλη πηγή και να εξακριβώσεις αν φταίνε αυτά ή όχι για αρχή.
chrisimone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 mhpos apo ygrasia skouriasan ta bismata twn hxeiwn ????
chrisimone Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 sorry twra eida to ygrasia kai 8ermokrasia ..... pantos elegxe ta bysmata pou mpainoun sthn karta apo ta hxeia an einai enatxei
notikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2003 kai emena moy xei tyxh kai den ekane kalh epafh to visma oxi omos to "arseniko" alla to "thyliko" ths kartas hxoy dhladh ego to bgala to bala merikes fores kai pros to paron einai o.k gia des to ligo!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.