dennis11 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα και από εμένα έχω το έξης πρόβλημα (εντελώς αρχάριος στα δίκτυα οπότε μην χτυπάτε όλοι μαζί) Εκεί που εργάζομαι έχει βάλει ο Δήμος δωρεάν ίντερνετ και σε καλή ταχύτητα με το λαπτοπ συνδέομαι αλλά μόνο εκεί που έχει σήμα αγόρασα το tp-link 5110g για να το κάνω σαν repeater για να πιάνει παντού στον χώρο. Έλα όμως που δεν καταφέρνω να βάλω σωστά τις ρυθμίσεις για να λειτουργήσει κάνω οτι λέει το manual αλλά ενώ ενισχύεται το σήμα δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ μήπως κάποιος μπορούσε να κάνει έναν οδηγό step by step γιατί βλέπω από το φόρουμ πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα
astrea966 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 θα βαλεις στις ρυθμισεις δικτυου του access point σαν gateway την ip του ρουτερ του δημου.πχ.οταν συνδεθεις ασυρματα με το λαπτοπ ανοιξε τη γραμμη εντολων και γραψε ipconfig.σε αυτα που θα σου εμφανισει κοιταξε εκει που λεει ασυρματη συνδεση και οτι γραφει στο προεπιλεγμενη πυλη αυτο θα βαλεις και στο default gateway του access point
takos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Θα πάρω και εγώ ένα ίδιο TP-LINK TL-WA5110G, εγώ έχω ίντερνετ σπίτι που αλλά θέλω να το (επεκτείνω), Θα το βάλω κάπου που να πιάνει σίγουρα ακόμα και το λαπτοπ (ενδιάμεση απόσταση) με Mode (Universal Reapeter) ιδιες ~IP, SSid κλείδωμα κλπ, θέλει μόνο ρεύμα και λειτουργεί σαν αναμεταδότης. Ανέμενε στο φόρουμ ι καλύτερα googlαρε. Καλή τύχη. ---------- Προσθήκη στις 22:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:59 ---------- Το παρελαβα το TP-LINK TL-WA5110G είναι πακέτο στη σύνδεσή. Θέλω να συνδεθεί ασύρματα με τον ασύρματο ρουτερ μου και να έχω ίντερνετ. το παλευω. Αν το έχει κάποιος να μας δώσει τα φώτα του.
takos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Βρηκα ενα toutorial σε repeater mode(το ιδιο και για universal repeater). http://www.4shared.com/file/136561765/6a8fc070/Tutorial_TL-WA5110G_sebagai_Wi.html http://www.4shared.com/get/136561683/1cad22fc/Tutorial_TL-WA5110G_sebagai_Wi.html ---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ---------- Για καλημου τύχη δούλεψε το tutorial του post...:-D:-D Τώρα έχω σήμα καμπάνα(χτυπάει κόφτες) από ~μακρινό access point 20m με εμπόδια 2 τσιμεντότοιχους. Προσοχή σε Repeater mode υποστηρίζει μόνο wep security mode που, δηλαδή υποστηρίζει ελεύθερο και wep δίκτυο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο tp-link 5110g έχει ισχύς μέχρι 400Miliwatt(0,4Watt) σε αντίθεση με το μέσο όρο που είναι μέχρι 0,1Watt. Must είναι το Power Over Ethernet που περιλαμβάνει η συσκευασία, δηλαδή έχοντας μόνο το καλώδιο lan περνάει ρεύμα. Επίσης με μια μεγαλύτερη κεραία(gill i satel) μπορείς να μπεις στο AWMN με Link μέχρι 50 Χιλιόμετρα(με οπτική επαφή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.