Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τεχνολογία χειρισμού μέσω φυσικών κινήσεων πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά με το Wii της Nintendo

Sorry ρε παιδια κιολας αλλα εγω θυμαμαι το Eye Toy απο το Playstation 2 το 1999..!!

Ασχετα ποιος το προχωρησε πιο πολυ στην τελικη του μορφη μεχρι σημερα αν δεν ξερουμε να το κλεινουμε καλυτερα.

Θα μου πειτε χρησιμοποιουσε Gestures ενω στο Wii εχει παρει θεση το Wii remote και το n chuck για να παιζεις αλλα η λογικη ξεκινησε απο την Sony.(Μπορει και απο καμια αλλη εταιρια αλλα σιγουρα οχι με το Wii!)

Σημειωση:Δεν εχω Ps3 και ειχα Wii στο παρελθον. Αρα αν αρχισετε τα:Ουυυουυυυ Fanboy κλπ ξερετε που σας γραφω :devil:

Oσο για τον ατρωτο...Τσιμπα ενα report μπας και χαλαρωσεις.

http://en.wikipedia.org/wiki/EyeToy

---------- Προσθήκη στις 21:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:21 ----------

Μπραβο αντανακλαστικα οι mods!

Ουτε το report δεν προλαβα να γραψω :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε λιγο θα μπορει να πουλαει κ τις πατατες του ο γεωργος με το καινουριο laiki network της σονυ κ τερμα το στριμωξιδι στους δρομους!!!!!!!!! τα χουν παιξει οι γιαπωνεζοι με τον ανταγωνισμο..... δε κοιτανε καλητερα να βγαλουν καμια κονσολα τησ προκοπης που εχουν κατα κλεψει το κοσμο το καινουργιο χειρηστηριο λανσαρουν!!! εχω 5 κονσολες σπιτι κ ξερω καλα τι λεω ειδικα κ λογο της δουλειας μου... καλο κουραγιο...

Δημοσ.

καλα,για να το δουμε πως θα φτασει στην παραγωγη-και κατ'επεκταση στα χερια μας!.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
το νεο control της σονυ φαινεται λες και ειναι το χειριστηριο του wii με αλλα πλαστικα

το μελλον ανηκει πιστευω στο project natal

http://www.youtube.com/watch?v=hw69xCzu5hU

Φιλε με τρελανες!!! τι ειναι αυτο ποτε βγαινει και σε τι παιζεται? κονσολα, pc τι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Φιλε με τρελανες!!! τι ειναι αυτο ποτε βγαινει και σε τι παιζεται? κονσολα, pc τι?

Project Natal: Milo - E3 Stage Demo - Xbox360

τίτλος του video...

επίσης υπάρχει και το google...

Δημοσ.
Project Natal: Milo - E3 Stage Demo - Xbox360

τίτλος του video...

επίσης υπάρχει και το google...

Με γειωσες λιγο αλλα δεν πειραζει, γιατι ειμαι ενθουσιασμενος!:-):-):-)

Δημοσ.
Ποια χειρηστιρια και accessories ορε... Κανα καινουργιο Play Station θα χουμε?

o.O ? καλά κάνεις πλάκα τώρα.. πές οτι κάνεις πλάκα .. τι παραπάνω θέλεις που δεν σε καλύπτει το ήδη υπάρχων :S ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...