Praetorianos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 H Sony ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι αναβάλλει μέχρι το φθινόπωρο του 2010 το λανσάρισμα του «Motion Controller», ενός συστήματος που συνδέεται στο PlayStation 3 και παρακολουθεί τις φυσικές κινήσεις του χρήστη. Το πρωτότυπο σύστημα μοιάζει με γλυφιτζούρι και σχεδιάστηκε να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την κάμερα PlayStation Eye που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά. Οι κινήσεις του χρήστη αναπαράγονται έτσι πιστά από τους χαρακτήρες των παιχνιδιών, οι οποίοι μπορούν για παράδειγμα να κραδαίνουν σπαθιά, ρακέτες ή όπλα, εξήγησε η εταιρεία. Το Motion Controller παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο πέρυσι τον Ιούνιο, και η Sony ήλπιζε να το λανσάρει στις αρχές του 2010. Αποφάσισε τελικά να περιμένει μέχρι να παρουσιαστούν αρκετά παιχνίδια που αξιοποιούν τις δυνατότητες του συστήματος. Νέοι τίτλοι αναπτύσσονται ήδη από τη Sony αλλά και από άλλες εταιρείες, ανακοίνωσε από το Τόκιο ο Καζούο Χιράι, πρόεδρος της Sony Computer Entertainment. Η τεχνολογία χειρισμού μέσω φυσικών κινήσεων πρωτοεμφανίστηκε στην αγορά με το Wii της Nintendo, η οποία ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μειώνει την τιμή της κονσόλας από τα 250 στα 200 δολάρια. Ανάλογο σύστημα αναπτύσσει και η Microsoft για το Xbox 360. To «Project Natal» συνδυάζει κάμερα, αισθητήρα βάθους, μικρόφωνο και επεξεργαστή και σε ορισμένα παιχνίδια καταργεί εντελώς τα χειριστήρια. Πηγή: in.gr
kazakosc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Video έχουμε; [ame]http://www.youtube.com/watch?v=zGcOPwAvPvc&feature=player_embedded[/ame]
xhack3rjn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν μου αρέσει η ακρίβεια του. Στο video ο τυπάς που έχουν βάλει το χειρίζεται με δυσκολία. Κι αν δεν μπορεί αυτός, τότε πως θα το κάνει ο απλός χρήστης.
Chrisad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Κι αυτο το ροζ!!! Αυτό είναι που κρατάει ο τύπος... τουλάχιστον στη σημερινή του μορφή (demo). πραγματικά όπως το είδα και εγώ. θέλει δουλειά ακόμα...
Praetorianos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι όντως λίγο δύσχρηστο φαίνεται, λογικά όμως θα το βελτιώσουν. Αλλά το design είναι το μεγαλύτερο αίσχος που έχω δει, μισό γραμμάριο αισθητικής να έχεις δεν το βγάζεις αυτό το πράγμα στην αγορά.
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Εοδε κι αποειδε η σονυ οτι δε φτανει με τιποτα το wii και παλεύει να βγάλει κάτι αντίστοιχο. σα δονητής είναι. Ροζ μακρουλό. Και όσο πάει τόσο μου μοιάζει για buttplug
onty Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ουαουυυ.. καλε τι ωραιο gadget ειναι αυτο? Κοιτα photo ρε φιλε , κομμενο νυχακι στο τερμα, δαχτυλιδι 80 καρατια, ροζ λαμπιονι... και κοιτα ποσο σφιχτα το κραταει ο τυπος, λες και θα του το παρουνε. Αρε καημενη sony δεν φτανει που αργεις και υδρωνεις, αντιγραφεις και απο πανω ...
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αν βγαίνει και με δόνηση οι γυναίκες θα το τιμήσουν δεόντως αυτο το κοντρολερ! Ποιο φυντάνι σκέφτηκε να βάλει ροζ "κεφάλι" σε ενα μαύρο μαρκούτσι?
Praetorianos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Αν βγαίνει και με δόνηση οι γυναίκες θα το τιμήσουν δεόντως αυτο το κοντρολερ!Ποιο φυντάνι σκέφτηκε να βάλει ροζ "κεφάλι" σε ενα μαύρο μαρκούτσι? Ενώ αν ήταν μαύρο κεφάλι σε ροζ μαρκούτσι θα ήταν καλύτερο Εκεί στην Sony τους έχω κι άλλες προτάσεις και πιο καλόγουστες μάλιστα: Πέρα από την πλάκα αν μου έλεγαν να ξεχωρίσω ποιο είναι το καινούριο εξάρτημα της Sony και ποιο sex toy αν είχα να διαλέξω μεταξύ της πρώτης μου εικόνας και του αυθεντικού χειριστηρίου, άνετα έκανα το λάθος.
perceval777 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 "Sony Computer Entertainment" ακριβώς αυτο..!!!! μας κάνει καθε φορά να γελάμε:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
xhack3rjn Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 μας κάνει καθε φορά να γελάμε Υπερβάλλεις. Μέχρι στιγμής φαίνεται δύσχρηστο και κακόγουστο το χειριστήριο, αλλά μια χαρά εταιρία είναι. Και τα Vaio έχουν πάρει τα πάνω τους τελευταία, και τα PS3 & PSP μια χαρά κονσόλες είναι.
Liakos_LILIS Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Υπερβάλλεις. Μέχρι στιγμής φαίνεται δύσχρηστο και κακόγουστο το χειριστήριο, αλλά μια χαρά εταιρία είναι.Και τα Vaio έχουν πάρει τα πάνω τους τελευταία, και τα PS3 & PSP μια χαρά κονσόλες είναι. Agree και επαυξανω Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα