giorgos_thess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να αγορασω ενα φτηνο dvd εγγραφης ισα ισα για να κανει τη δουλεια του....τι προτεινετε;;;;;
kazakosc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα. Ψαχνεις με σκληρο δισκο η χωρις? Κατι τετοιο? http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=1483
suspiria Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 περιμενε να βγουν αυτα που εχουν δεκτη mpeg4 ενσωματωμενο
kgian Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 παιδια θελω να αγορασω ενα φτηνο dvd εγγραφης ισα ισα για να κανει τη δουλεια του....τι προτεινετε;;;;; Όταν λες την δουλειά του, εννοείς να γράφεις απο την τηλεόραση ή να γράφεις σε dvd; Ρωτάω γιατί έχω ένα με σκληρό δίσκο και δεν έχω βάλει ΠΟΤΕ να γράψω δισκάκι. Όλο στον σκληρό είμαι γράψε-σβήσε (καλό αυτό).
vrodinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Θα σου ελεγα να μην παρεις το Philips dvdr 3480 ,το οποιο το πηρα για το USB που εχει για τις ταινιες,δεν κανει αναβαθμιση σε υποτιτλους,βασικα κανενα recorder της Philips δε κανει ,καπου διαβασα εδω μεσα.Κοιτα σε αλλη μαρκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.