johnyb98 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Καλημέρα. Ψάχνω για το εξής:Έναν mail client, εκτός του MS Outlook, στον οποίο να μπορείς να κάνεις εισαγωγή τα mail addresses που είναι καταχωρημένα στο Outlook, και να μπορείς να κατασκευάσεις mail lists, όπως και στο Outlook. Εκτός αυτών, θέλω να μπορεί να στείλει πιό γρήγορα ένα mail. Και κάτι τελευταίο:Εάν υπάρχει τρόπος πιστοποίησης ότι το mail έφτασε στον προορισμό του. Δε μιλάω να ρυθμίσουμε τον client να ζητάμε να στείλει επιβεβαίωση ο παραλήπτης. Βέβαια θα μου πείτε, εάν έχει σταλεί, τότε θα το δούμε στα sent items. Όμως, εδώ είναι το πρόβλημα. Παρ' όλο που εγώ τα βλέπω στα sent items, πολλές φορές, και με τρόπο, όπως τηλεφωνικά, ο υποτιθέμενος παραλήπτης μου λέει ότι δεν παρέλαβε κάτι. Γι΄αυτό θέλω έναν τρόπο πιστοποίησης. Συνοπτικά, ζητάμε τα εξής: a. Γρηγορότερος b. Εισαγωγή mail addresses από MS Outlook c. mail lists support d. Επιβεβαίωση παραλαβής Να σας πω γιατί ψάχνω κάτι τέτοιο. Κυρίως για την ταχύτητα. Και φέρνω το εξής παράδειγμα. Δοκιμάζοντας να στείλω ένα mail με ένα συνημμένο 6MB, το MS Outlook το έστειλε σε περίπου 7' 50". Με ένα client που έχω βρει, το "Pop Peeper", το έστειλε σε 3' 10" (δεν το περίμενα και γω ). Μιλάμε για τρομερή διαφορά!!! Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει λύση. Τουλάχιστον όσον αφορά στην ταχύτητα. Απλά, με το Pop Peeper δε μπορείς να κάνεις τα a. b. και d. Και για το d. νομίζω (δεν είμαι και τόσο σίγουρος), ίσως και να μη μπορεί κανένας client να το κάνει. Οπότε, και να μη βρεθεί λύση, δε με πειράζει και τόσο. Αλλά τα άλλα δύο θέλω οπωσδήποτε να γίνονται. Στο Pop Peeper μπορείς να εισάγεις τα mail αλλά δεν υπστηρίζει λίστες. Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να μπορούν να γίνουν και τα 4. Αλλά, εάν κάποιο "πρέπει" να εξαιρεθεί, το μόνο που μπορεί να είναι, αυτό είναι το d. Υ.Γ. Εάν έχετε σαν λύση το Outlook Express παρακαλώ μην το προτείνετε. Κάποιον άλλο client. Μη με ρωτήσετε γιατί. Είναι μιά τεράστια ιστορία που δε μπορώ να εξηγήσω. Ευχαριστώ!!
isay Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Η ταχύτητα αποστολής εξαρτάται 20% από τον email client και 80% από την ταχύτητα σύνδεσης που έχεις εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ ότι οι χρόνοι που διαπίστωσες ήταν τυχαίοι. Όσον αφορά την απόδειξη παραλαβής, ο μοναδικός τρόπος που υφίσταται στο πρωτόκολλο email είναι αυτός που ήδη ανέφερες. Για πρόταση email client, προτείνω σφόδρα τον Thunderbird. Τον δουλεύω χρόνια και δε θυμάμαι να είχα πρόβλημα. Give a try!
Chrisad Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Η ταχύτητα αποστολής εξαρτάται 20% από τον email client και 80% από την ταχύτητα σύνδεσης που έχεις εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ ότι οι χρόνοι που διαπίστωσες ήταν τυχαίοι.! + 1 και από εμένα σε αυτό. Επίσης ποιό Office έχεις 2003 ή 2007? αν έχεις 2007 είναι εγκατεστημένο το sp2 ? Microsoft have released Microsoft Office 2007 SP2 (Service Pack 2) for their Office suite, and this service pack fixes and numbers of bugs and other issues however they have also addressed the slow performance problems. The updates bring speed improvements with opening Office Outlook, previewing email, dealing with large .pst files and several other operations. 2007 Microsoft Office Suite Service Pack 2 (SP2) Download Αν πάλι δεν ικανοποιηθείς μπορείς να δοκιάσεις και το The Bat!
inSync Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Βάλε τον νέο Opera που είναι Browser & Mail Client και είναι σφαιράτος!!!
Members gsarig Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ Thunderbird θα προτείνω λόγω του ότι είναι opensource και κάνει νομίζω όλα αυτά που θες. Και το postbox ήταν καλό όσο το χρησιμοποίησα, αλλά το άφησα γιατί κάποια στιγμή έγινε trial.
antonisid Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2010 Thunderbird χρόνια τώρα και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Δε βρισκω κατι καλυτερο να σου προτείνω.
parsifal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Members Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση για τους 5 καλύτερους mail clients για τους αναγνώστες του Lifehacker: http://lifehacker.com/5455741/ Μπορεί να βοηθήσει ίσως όσους ψάχνονται, μιας και μαζί με την παρουσίαση των εφαρμογών ακολουθεί και συζήτηση των χρηστών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.