Προς το περιεχόμενο

Σύνδση XBOX με TV>?

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φίλος πήρε XBOX πρόσφατα .Η τηλεόραση του δεν έχει scart άρα μόνη λύση η σύνδεση στην είσοδο της κεραίας Μου είπε πως μέσα στο πακέτο είχε ένα καλώδιο scart (έμπαινε στο XBOX) και έβγαζε 3 βύσματα (2 audio L&R και 1 video) .To πρόβλημα είναι οτι το βύσμα video δεν μπαίνει στην υποδοχή της κεραίας της TV (είναι πιο "χοντρό") .Χρειάζεται άλλο καλώδιο?Ξέρει κανείς τι ακριβώς και πως να το ζητήσει?

Δημοσ.

as parei mwre kai ena videaki,ti psyxh exei kai pou akousthke allwste spiti xwris video?foithths einai?pantws 20 eurw exei to kalwdio kai me 80 eurw pairnei oloklhro video!anyway,gnwmh mou etsi...!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά έπειτα από 1 εβδομάδα ψάξιμο στα Χανιά ι δεν το έχω βρει το #$^%##καλώδιο :-( .Έχει κανείς

υπόψη του αν μπορώ να το βρώ πουθενά?Τελικά χρειάζεται ένα οποιοδήποτε καλώδιο από scart σε RF

ή είναι ειδικό αυτό το καλώδιο οπότε χρειάζεται να πάρω αναγκαστικά αυτό της microsoft?>

Δημοσ.

Παντως η εικονα με το RF καλωδιο θα ειναι μαυρα χαλια.Εδω με το καλωδιο που εχει μεσα και η εικονα ειναι μετρια.Ολα τα λεφτα ειναι η RGB συνδεση...

Δημοσ.

Παντως η εικονα με το RF καλωδιο θα ειναι μαυρα χαλια.Εδω με το καλωδιο που εχει μεσα και η εικονα ειναι μετρια.Ολα τα λεφτα ειναι η RGB συνδεση...

...Πάντως ο φίλος μου θα προτιμάει να έχει η εικόνα τα μαύρα χάλια παρά να μην έχει καθόλου όπως τώρα ... :-p .Γι 'αυτό όποιος ξέρει ας απαντήσει ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...