georgeuk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Παιδια απο το πανεπιστημιο εχω account msdn τζαμπα. επιτρεπεται να πουλησω τα keys στο ebay?
BadBoy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Όχι φυσικά. Επιπλέον τα κλειδιά είναι συνδεδεμένα με το όνομά σου. Αν μπουν στην blacklist της MS, προφανώς θα υπάρξουν συνέπειες, καθώς μπορούν να σε βρουν.
clockwork Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 δεν βρηκα πουθενα να λεει για ποσες αδειες ειναι ομως, εχω κατεβασει τα Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) και εχουμε 4 υπολογιστες σπιτι. 2 σταθερους και 2 λαπτοπ. τα εχω εγκαταστησει κανονικα στον ενα σταθερο. Για τους αλλους και για να ειμαι 100% καλυμενος τι να κανω? να τα εγκαταστησω? να κατεβασω την ελληνικη εκδοση και να εγκαταστησω αυτην? σε καθε ενα και διαφορετικο δλδ (32bit-64bit) ξερει κανεις?
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μία άδεια. Ακόμη και αν τα εγκαταστήσεις δύο φορές με τον ίδιο σειριακό αριθμό, δεν θα κάνουν ενεργοποίηση μετά. Τώρα, το 32/64bit δεν έχει σημασία. Δηλαδή μπορείς να εγκαταστήσεις την 64bit έκδοση χρησιμοποιώντας το κλειδί της 32bit και αντίστροφα. Το ίδιο ισχύει και για την γλώσσα του λειτουργικού συστήματος. Οπότε αν θέλεις, μπορείς να εγκαταστήσεις σε όλα την ίδια έκδοση (αγγλικά 64bit ας πούμε), βάζοντας όμως σε κάθε μία διαφορετικό κωδικό (είτε από τα ελληνικά, είτε από τα 32bit).
kotsos_licious Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ελληνικά Windows σε MSDN??? Καινούριο είναι αυτό? Εγώ κατέβασα dvd των Χ64 και μετά με MUI τα γύρισα σε ελληνικά.
BadBoy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σε κάποιες εκδόσεις δίνουν και σε κάποιες όχι. Πχ. εμάς στα ΧΡ δίνουν αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά και ισπανικά. Φυσικά κάθε έκδοση με ξεχωριστό κωδικό, ο οποίος όμως ταιριάζει και στις άλλες. Στα Vista και στα 7 από την άλλη μόνο αγγλικά.
lion2486 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι άλλο για το πρόγραμμα MSDNAA; Λέει ότι είναι για να τα χρησιμοποιούμε προσωπική μας χρήση. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και να τα εγκαταστήσω σε dedicated server; Δεν πρόκειται για επαγγελματική χρήση ή εταιρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.