Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

E γιατι δεν πας στην περιοχη που εχει τους βρυκολακες να σε δαγκωσουν ? Riften νομιζω λεγεται ?

Προτιμώ werewolf αλλά έχουν μπαστακωθεί εκεί οι άτιμοι και δεν σε αφήνουν να κάνεις κιχ με τους NPC.....!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου ειπα θα γινεις το π********** τους για να παρεις το bite ;p

Ειμαι σε 2 μεγαλες trading guild κανε με add και κατι θα σου βρουμε. Απλα δεν παιζει κατω απο 1κ ουτε με σφαιρες να το ξερεις...

add: Vul Ronaan

@gildo ασε ρε ασλανη θες να βαλεις και ειδκη στολη, δεν σου αρεσει ποια το robe ? :P

Ολα τα disguises τα κρατας αμα θελεις. ΡΙξε και μια ματια εδω να δεις τι παιζει

http://eso-fashion.com/disguises/

• Like 2

Φτου ρε γαμωτο εγραψα ενα κατεβατο και εκλεισα καταλαθος τον browser....καταραμενη δουλεια δεν προλαβαινουμε να γραψουμε μια απαντηση της προκοπης :P

Anyway βαρεθηκα τους haters και δεν ασχολουμαι καν (αλλα οχι ρε φιλε και wow clone.....)

Πασχα περασε ρε Apoll, να μην κανω και εγω το απιστο Bosmer? :P Δειξε μου ss αλλιως δεν σε πιστευω :P. O Ιουδας παντως χαλαρα θα επερνε τα sp ;)

Φιλε hades πριν γινεις vampire ή werewoolf, δες λιγο τα skills του Fighters Guild. Θα τον πινεις για πλακα στο pvp. Αν φωναξεις στο zone ολο και καποιος θα βρεθει να σε "αλλαξει" για 1κ περιπου. Σου προτεινω μονο αν εισαι τανκ και γουσταρεις pve να γινει werewolf.

Ηδού η απόδειξη, άπιστε Θωμά.

Screenshot_20140421_161234_zpsc07fa4aa.j

Screenshot_20140421_161358_zpsdd962ad0.j

Όσον αφορά τα bites. Μην είστε τεμπέληδες. Διαβάστε το άρθρο του TESOELITΕ που έχει τα πάντα μέχρι και locations.

Τσάμπα είναι, μην δίνεται λεφτά τους gold farmers. Ιδίως η Vampire Altmer που κάνει την δουλειά είναι πολύ hot. (όχι δεν είμαι αλλά την είδα).

Όσον αφορά το Fighters Guild, είναι επικό και πολύ καλό για να εξαφανίσετε όλους τους Undead & Werewolf παίκτες στην Cyrodiil. (και για να καθαρίσετε στο PvE επίσης).

Είμαι εγώ, ή οι Γερμανοί είναι χοντρομ******;

Τόσα team dungeon και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να κάνω τανκ και heal μαζί την ίδια στιγμή, από το level 14.  Χτες βράδυ μου έπεσε ένας ηλίθιος που επέμενε ότι εγώ δεν θα πρέπει να κάνω τανκ, και θα το κάνει αυτός. Και να αφοσιωθώ στο healing μόνο.

Επίσης με κατέκρινε που κάτι κάνω και τραβάω όλο το aggro/threat*

Αυτός και οι 2 κολητοί του, ΝΒ glass cannons με light & medium DW ή τόξο. Αφού κατάκρινε εμένα (ο ένας) που δεν μπορούσα να τους κρατήσω εν ζωή για πάνω από 10 λεπτά στον Blackheart, επέμενε (level 50 αυτός), ότι είναι καλύτερος τανκ από εμένα (level 43), μιας και είχε 700 hp και 740 AC (armour). Βέβαια το ότι ο Blackheart τον είχε 1 χτύπημα, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.

Μετά πολλά, αφού ψοφίσαμε 6 φορές με τον βλάκα, κατάφερα να τον κάνω να αποδεχτεί ότι ας κάνουμε μία προσπάθεια, να κάνω τανκ τον Blackheart και ας φάνε αυτοί οι 3 τα ads. Και θα κρατήσω τα heals επίσης. Τί έχουμε να χάσουμε; Γέλαγε αυτός.

4ο λεπτό της μάχης ο Blackheart ήταν στον δρόμο της ανυπαρξίας. Απορεί ο ένας από αυτούς. (όχι αυτός που έβριζε).

"Μα καλά, πως κατάφερες και δεν έφαγες ζημιά από το boss, κράτησες τα heals και καθαρίσαμε τη μάχη σε τόσο σύντομο χρονικο διάστημα. Αλλά κυρίως πως η μπάρα σου δεν κατέβηκε σχεδόν καθόλου."

Απάντησα "2250 hp, 1450 AC, 200 dodge rating while blocking, Evil Hunter to regen stamina and Absorb Magic". O ένας (archer) γέλαγε, οι άλλοι δύο δεν μίλησαν καθόλου (ούτε αυτός που έβριζε).

Και αυτό είναι το σημαντικό προτέρημα του παιχνιδιού ως προς την ελευθερία της επιλογής του χαρακτήρα. Δεν μπορείς να κάνεις λάθος στις επιλογές σου, εκτός αν πας με light armour να κάνει tanking. Ή έχεις όλα τα skillpoints σε crafting. Είναι ο παράδεισος των hybrid :)

Και για όσους πουν "μα καλά το magicka regen με heavy πανοπλία?". Είναι στο cap. Χρησιμοποιώ  3 καλά jewels που μου δίνουν αρκετό Magicka regen που ακόμα και αν είχα light armour δεν θα κέρδιζα κάτι παραπάνω (είμαι στο overcap ήδη) Και φυσικά έχω 2 όπλα για να χρησιμοποιώ εναλάξ. Το ένα κάνει ανταλλαγή ζημιά σε Magicka το άλλο σε Stamina.

(Ψήνoμαι για Imperial Sorcerer με Heavy Armour και DW αλλά στυλ Conqueror στο Titan Quest).

*Λόγο του μηχανισμού, ο παίκτης με το μεγαλύτερο AC/HP κάνει το μεγαλύτερο threat/aggro στο TESO.

(To παραπάνω συντάχθηκε την τελευταία ώρα εργασίας, μιας και δεν είχα lunch break σήμερα).

• Like 1

οντός είναι ο παράδεισος των hybrid. Νομίζω με αυτή την ελευθερία στις επιλογές θα γίνει χαμός στα balance των pvp team. Θα δούμε παπάδες στα μεγάλα lvl σε built και πως θα παίζουν οι premade ομάδες. 

Υπάρχει δυνατότητα να κάνεις reset τα skill σου μετά από κάποιο lvl?

• Like 1

Οι τοποθεσίες είναι Elder Root, Stormhaven, Deshaan.

Οπότε έχεις πρόσβαση από το level ~8. 

Κατ εμέ, απλά μάζευε τους πόντους, πειραματίσου με τα lines, και μόλις μαζέψεις και τους 300 SP που είναι το cap, και έχεις μια καλή ιδέα τί θες, ρίξε το respec. 30Κ είναι εύκολα να τα μαζέψεις.

• Like 1

Παρέβαλα απόψε το The Hero's Guide to Elder Scrolls Online.

Θα σηκώσω φώτο κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες. Το κουτί είναι μεγάλο, και περιέχει τα δερματόδετα βιβλία, λιθογραφία μέσα σε φάκελο από μαλακό δέρμα κ.α.

• Like 1

Παρέβαλα απόψε το The Hero's Guide to Elder Scrolls Online.

Θα σηκώσω φώτο κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες. Το κουτί είναι μεγάλο, και περιέχει τα δερματόδετα βιβλία, λιθογραφία μέσα σε φάκελο από μαλακό δέρμα κ.α.

Με βάζεις σε σκέψεις εσύ! Πρόσφατα ξεπαραδιάστικα για την Collectors Edition...μα τι παιχνιδάρα είναι αυτή?!?!

• Like 1

Αυτα ειναι... Ευτυχώς που το game ειναι με συνδρομή και θα αποχαιρετησουμε ελπίζω σύντομα την γκρίνια στο official forum. Αν και κατι μου λέει πως ακόμη και αυτοί θα ανανεώσουν

• Like 2

Γραφικά του Morrowind έγραφε ο ένας, γραφικά από cartoon ο άλλος.....

(και είναι και συμπιεσμένα τα αρχεία στο 1/4 του αρχικού μεγέθους, όποιος θέλει τα κανονικά screenshot είναι 8mb το ένα ας πει)

Screenshot_20140423_202316_zps65ae2dac.p

Screenshot_20140423_202048_zpsa7aeb0a3.p

Screenshot_20140423_202045_zpsf2b2ea59.p

Τελειώσα με το main quest του Reaper's March απόψε. Έχωντας επιλέξει την Shazah για Mane, με έκανε και δάκρυσα η μλκ. Η χροιά της φωνής της καλλιτέχνιδας, σε συνάρτηση με την Khajiiti προφορά και το τρομερό script είναι όλα τα λεφτά.

Τελικά ένα quest/storyline την φορά από αρχή μέχρι τέλος χωρίς διακοπή, δίνει τρομερή αίσθηση σε αυτό το παιχνίδι που 17 χρόνια παίζωντας ΜΜΟ δεν το έχω συναντήσει αλλού.  Λες και βλέπεις μιά interactive ταινία.

Εν το μεταξύ έγραψε κάποιος προχτές (εδώ μέσα σε άλλη συζήτηση) ότι όλα τα quest του TESO είναι βαρετά........ Μάλλον έπαιξε ΕΡ στην νέα αρχική ζώνη μόνο........ Δεν ξέρω για DC/EP αλλά AD έχει τρομερά quest ιδίως μετά το Khenarthi Roost και το νότιο τμήμα του Auridon.

Μια αναμνηστικη φωτογραφια εμενα και του Zapee ,δεν λεω ρομαντικη για να μην παρεξηγηθουμε :P :P :P :P

O Zapee προετοιμάζεται για Vampire; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...