sharpshooter Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 lol στους τύπους εκεί στη zenimax maintenance Σάββατο απόγευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 lol στους τύπους εκεί στη zenimax maintenance Σάββατο απόγευμα Οι τύποι είναι άθλιοι...error 301 στα ξαφνικά και servers down στα ξαφνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο παραπάνω, για την επικοδομητική συνδρομή σας στην συζήτηση έως τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σημερα το μεσημερακι αποφασισαμε με τον grim να παμε να δουμε λιγο τη Cyrodiil. Ενθουσιασμενοι και οι 2 ξεκινησαμε το ταξιδι μας μαζευοντας και κανα skyshard στο δρομο ελπιζοντας οτι θα φτασουμε στο 1ο καστρο που θα πεφτανε σφαλιαρες. Ποζαροντας ως top models, ο ταπεινος μου archer και ο DragonKnight που για σημα κατατεθεν φοραει cloth () : Δυστυχως στα επομενα μετρα λιγο η λασπη, λιγο το cloth που ητανε μακρυ ο grim εμεινε απο λαστιχο....ουτε /stuck ουτε τπτ. Ευτυχως περασε μια ευγενικη ψυχη και τον καθαρισε αλλιως ακομα εκει θα ητανε Τελικα οταν εφτασα το καστρο ητανε κατω απο επιθεση και αποφασισαμε να βγαλουμε τα μεγαλα οπλα και να τους δειξουμε τι σημαινει Aldmeri Dominion Και φυσικα αφου το βαλανε στα ποδια, μπηκανε σε ενα σταυλο εξω απο το καστρο και ξεκινησε το παρτυ (το δικο μας παρτυ ) Το παρτυ συνεχιστηκε μεχρι που πεσανε ολοι ψοφιοι (οι EP φυσικα) Εφαγα καμποσες ωρες στη Cyrodiil σημερα και ουτε που καταλαβα πως περασε ο χρονος... Θα μας κλεισει το σπιτι αυτο το παιχνιδι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο παραπάνω, για την επικοδομητική συνδρομή σας στην συζήτηση έως τώρα Καθώς και την Zenimax για την κάθε φορά που χρειάζεται να κάνω relog για να ξεκολλήσει η bugged quest. Το ΟΣΚΑΡ αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν βλεπεις το φως που με περιβαλλει στη φωτο μονο να κατηγορεις το robe ξερεις χαχαχα.Επειδη δηλαδη εσυ εισαι παλιομοδιτης με τα τσιγκινα εγω σου φταιω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Οντως σαν αγιος μοιαζεις χαχαχα!!! Πρεπει να ξαναπαμε αλλα αυτη τη φορα με αλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Mail με mats και οπλα-armors μπορω να στειλω στους μελλοντικους alt μου, αν ανηκουν σε διαφορετικο faction? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Σημερα το μεσημερακι αποφασισαμε με τον grim να παμε να δουμε λιγο τη Cyrodiil. Ενθουσιασμενοι και οι 2 ξεκινησαμε το ταξιδι μας μαζευοντας και κανα skyshard στο δρομο ελπιζοντας οτι θα φτασουμε στο 1ο καστρο που θα πεφτανε σφαλιαρες. Ποζαροντας ως top models, ο ταπεινος μου archer και ο DragonKnight που για σημα κατατεθεν φοραει cloth ( ) : Δυστυχως στα επομενα μετρα λιγο η λασπη, λιγο το cloth που ητανε μακρυ ο grim εμεινε απο λαστιχο....ουτε /stuck ουτε τπτ. Ευτυχως περασε μια ευγενικη ψυχη και τον καθαρισε αλλιως ακομα εκει θα ητανε Η πλάκα είναι με ρωτά ο Deix, "η εντολή να ξεκολήσεις είναι /unstuck? γιατί ο άλλος κόλησε την λάσπη" Και εγώ εκεί που ήμουν σε ένα quest διάλογο γράφω "/stuck είναι" και μπαμ. Τερμα ο χαρακτήρας μου. Βρέθηκε "χιλιόμετρα" μακρυά στο κοντηνότερο wayshire. Mail με mats και οπλα-armors μπορω να στειλω στους μελλοντικους alt μου, αν ανηκουν σε διαφορετικο faction? Ο λογαριασμός της τράπεζας είναι κοινός σε όλο το account, με τις αναβαθμίσεις κλπ. Οπότε αν βάλεις κάτι μέσα στον Χ χαρακτήρα, μπορείς να τα σηκώσεις με τον Υ από άλλο alliance. The european megaserver is now up for internal tests and will be available again within the next 45 minutes if nothing is found. Άρα κάτι συνέβει και ρίξανε τον server έτσι στα γρήγορα, και για τόσες ώρες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι απλα βρηκα ενα addon που στελνει αυτοματα mail με mats σε αλλους χαρακτηρες για να μην γεμιζει το inventory σου. Δεν προλαβα βεβαια να το δοκιμασω. Ελπιζω αργοτερα καποια στιγμη Επισης αν καταλαβα καλα εχω την δυνατοτητα να παιξω με οποια φυλη θελω, σε οποιο faction θελω? Ποιο το νοημα με τα factions τοτε? Μονο Imperial δεν με αφηνει να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι απλα βρηκα ενα addon που στελνει αυτοματα mail με mats σε αλλους χαρακτηρες για να μην γεμιζει το inventory σου. Δεν προλαβα βεβαια να το δοκιμασω. Ελπιζω αργοτερα καποια στιγμη Επισης αν καταλαβα καλα εχω την δυνατοτητα να παιξω με οποια φυλη θελω, σε οποιο faction θελω? Ποιο το νοημα με τα factions τοτε? Μονο Imperial δεν με αφηνει να κανω. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί το addon να στείλει email στους χαρακτήρες σου, αφού κανονικά δεν μπορείς. Απάτη μυρίζομαι και καλύτερα να μην το χρησιμοποιείς, γιατί απλά θα τα στέλνει σε κάποιο χαρακτήρα του τύπου, και από εκεί σε εσένα. Και μπορεί να πέσει και κανένα τσεκούρι από την ZoS. (ban). Αν αγόρασες το παιχνίδι με το explorer's pack (προπαραγγελία), ναι μπορείς να φτιάξεις τον χαρακτήρας σου ανεξάρτητα φυλής-alliance. Imperial μόνο για όσους έχουν την έκδοση αυτή. (και εμένα μου βγήκε καταλάθος ο ένας bank alt Khajiit στους DC). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Αυτο εδω ειναι, αλλα μαλλον εγω δεν ειχα καταλαβει καλα. Δεν ειναι και τοσο αυτοματο, και μαλλον ειναι μονο για το ιδιο faction, αφου λεει για guild crafters. To explorers pack εχω, αν και κατα λαθος, γιατι το αγορασα απο μαγαζι προχτες. Τωρα διχαζομαι. Να κανω dark elf στους Aldmeri? Λιγο καφριλα μου φαινεται, αλλα μου αρεσουν τα racials για τον Dragon Knight. Και τους AD δεν τους αλλαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Χρονια πολλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Αυτο εδω ειναι, αλλα μαλλον εγω δεν ειχα καταλαβει καλα. Δεν ειναι και τοσο αυτοματο, και μαλλον ειναι μονο για το ιδιο faction, αφου λεει για guild crafters. To explorers pack εχω, αν και κατα λαθος, γιατι το αγορασα απο μαγαζι προχτες. Τωρα διχαζομαι. Να κανω dark elf στους Aldmeri? Λιγο καφριλα μου φαινεται, αλλα μου αρεσουν τα racials για τον Dragon Knight. Και τους AD δεν τους αλλαζω. Κοίτα όλα είναι σχετικά οπότε και κάποιο AD race να κάνεις, υπάρχει cap στο regen, resists κλπ, το οποίο έχει σχέση με τα enchantmetns/drinks/food και racial abilities. Παράδειγμα. Το ίδιο cap θα έχεις εσύ και εγώ με έναν Khajiit, ανεξάρτητα των racial abilities στο ίδιο level. π.χ Dunmer έχει 9% max Magicka και 6% max Stamina. Αυτή την διαφορά θα την καλύψω στον Khajiit χαρακτήρα μου, με αντίστοιχα enchantments στην πανοπλία (2 ίδιου level Rekuta είναι αρκετά). Αν βάλεις και εσύ τα ίδια enchantments απλά δεν θα πάρεις bonus από αυτά, μιας και το racial skill θα έχει πιάσει το cap ήδη. Το drawback του Dunmer, είναι ότι για να πιάσεις το Hp regen ή το % crit του Khajjit, αυτά τους είδους τα enchantmets πάνε σε jewelry μόνο. (το παραπάνω είναι παράδειγμα). Γι αυτό, αν θες να παίξεις AD χωρίς να πατήσεις το lore, και το μόνο χαρακτηριστικό της υπάρχουσας επιλογής σου είναι τα race skills, κοίτα προς Altmer μεριά. Αν γουστάστεις την εμφάνηση των Dunmer, κάνε Dunmer τότε. Εγώ έκανα Khajiit (και μόνο Khajiit alts) γιατί απλά μου αρέσει το lore και η εμφάνισή τους. Και μιας και ανέφερα τον χαρακτήρα μου, αποφάσησα ότι η πανοπλία που είχα από drop ήταν αίσχος στην εμφάνιση και έφτιαξα ένα ωραίο set level 42 με 3 κομμάτια Twilight Embrace και 5 κομμάτια Hist Bark. (Khajiit style φυσικά) Και πριν το ξεχάσω. Όσοι θεωρούν τους Bosmer ως βαρετούς, στις 3 περιοχές του Valenwood, είστε για έκπληξη ήταν φτάσετε στην τελευταία περιοχή όπου συναντάτε της Sergeant Herdor και την Αλχημίστρια Gloo. Δεν ρίχνω spoiler. Απλά θα πέσει πολύ γέλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Green Pact ftw!!! Και που σαι...Στην πανω ss πατας τα λουλουδια (εφαγες κοκκινη καρτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα