Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κολλησει τοσο πολυ με τα quests που ειμαι lvl 25 και δεν εχω παει ακομα Cyrodiil να δοκιμασω το pvp :P . Ειχα παει στη beta βεβαια αλλα τωρα το μονο που θελω ειναι να questarw και να κανω crafting. Απιστευτο game !!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι σε καλεί να εξερευνήσεις την κάθε περιοχή, και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα κομμάτια.
Τα quest είναι τρομερά, και κλάσεις ανώτερα σε σχέση με όσα παιχνίδια έχω παίξει, συμπεριλαμβανομένου του EVE. Το phasing δουλεύει τέλεια, και το ότι όλοι οι NPC είναι full voiced από επαγγελματίες καλλιτέχνες σε συνάρτηση με τις κινήσεις σώματος του NPC όταν αυτός μιλά, δίνουν την αίσθηση ότι πέρνεις μέρος πραγματικά στον όλο κόσμο και το δράμα που παίζεται.

Και ως επαγγελματίες καλλιτέχνες δεν αναφέρωμαι στα  10 "ονόματα" που έχουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, αλλά σε όλους τους δευτερεύοντες, που αν δείτε το βιογραφικό μερικών, έχουν δώσει φωνή σε όλα τα animation films και series της τελευταίας 20ετίας.

Γι αυτό και πέρνω 1 quest την φορά, για να το απολαύσω ως ένα storyline, και δεν κάνω 10 μαζεμένα γιατί "απλά είμαι στην περιοχή".

Επίσης, όλοι οι Khahiit χαρακτήρες είναι τρομεροί, και είναι ο συνδιασμός προφοράς, performance και script. Ανεξάρτητα αν είναι ο Razum-dar, ή ο Sinder-tail ή ο Mane Akkuzd-ri (κάτι σαν ο φύλαρχος των Khajiit και αρχιστράτηγος του AD) ή ο τύπος που ελέγχει το market στο Grahtwood.

Για γραφικά, θα συμφωνήσω με τον check2fire. Θέλει μηχάνημα για όλα στο μέγιστο, αλλά είναι τρομερά στην πρατματικότητα μιας ακόμα και οι screenshots, έχουν μειωμένο quality. Πόσο μάλλον, όταν θα ανεβάζουμε στο photobucket.

Έχω έναν i7 4820 @ 5Ghz, 16GB DDR2400  guad channel και GTX780 @ 1293.

Ο επεξεργαστής είναι οκ, ακόμα και στα 3,9ghz που είναι το stock clock. Αλλά η κάρτα γραφικών δουλεύει στο 100%, και χρειάστηκα να φτιάξω πιο επιθετικό προφιλ στο evga precision για τους ανεμηστήρες, όπου το curve στους 60C να δουλεύει στο 80% fan speed.  

Επίσης με τόσο τρέξιμο που έφαγε η κάρτα τρίτη εβδομάδα τώρα, έφυγε και το coil whine που είχα. :)

Είναι το πρώτο παιχνίδι που θεωρώ ότι 1080p δεν είναι αρκετά για να το απολαύσω και προσπαθώ να συγκρατηθώ για φέτος, να μην κάνω αναβάθμιση στο 6μηνο, αλλά να περιμένω τις ΑΤΙ 390Χ του χρόνου. (και 4Κ οθόνη μιας και έχουν πέσει στις £500 οι 30"/60hz )

Τρεις εβδομάδες αργότερα που παίζω την κανονική έκδοση και όχι beta, αν αρέσει σε κάποιον ο κόσμος των ES με μία γερή δόση MMO αξίζει.
Αν κάποιος ψάχνει το DAOC 2/Warhammer Online 2 , ναι είναι εδώ και μακράν καλύτερο.

Για όσους ψάχνουν WoW 2 και κλώνους, δυστυχώς δεν είναι το παιχνίδι. Υπάρχουν δεκάδες κλώνοι, νέοι βγαίνουν συνέχεια και είναι Β2P ή F2P επίσης.  
Ούτε για όσους ψάχουν SB2, AoC 2, EVE 2 fantasy, UO 2. Αυτοί ας κοιτάξουν προς Darkfall μεριά.

Ό,τι πληρώσεις πέρνεις.

• Like 1

Οι ETERNAL FLAMES είναι ένα Ελληνικό guild με μεγάλη εμπειρία στα ΜΜΟ που προσκαλεί "ώριμους" παίκτες στην παρέα του. Περισσότερα στο site μας : http://eternalflames.shivtr.com/ .

Στο TESO θα μας βρείτε στο πλευρό της Aldmeri Dominion .

Long live the Queen !

Δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο!!!

Σταματήστε να λέτε πόσο καλό είναι το παιχνίδι, θα κάψετε τα μωρά που έχουμε στις κούνιες!!!

Δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο, δεν έχω χρόνο!!!

Σταματήστε να λέτε πόσο καλό είναι το παιχνίδι, θα κάψετε τα μωρά που έχουμε στις κούνιες!!!

Πες τα..... να μπούμε σε τρυπάκι να καούμε δηλαδή και να μην κάνουμε τίποτα άλλο όλη μέρα?

Χτες ήμουν αφοσιωμένος στο παιχνίδι, και δεν κοίξατα το patch notes της 1.0.3 έκδοσης. Μιας και είναι ο server κάτω για το 2o service της ημέρας (???!!!) το παραθέτω.

OVERVIEW

The Elder Scrolls Online v1.0.3 features a number of fixes to existing content, mainly focusing on systems and quests that were blocking progression. We’re working hard to resolve other issues we know you’re eager to see fixed, and we’ll let you know when they’re addressed.

We’re also continuing to work on the more global issue of botting and gold spamming. These changes are happening behind the scenes and although we aren’t mentioning specifics in the patch notes, we are continually working on protecting you from bots and gold farmers. We continue to receive all your reports, and taking care of them is one of our top priorities. Thanks for sending them in and for your patience.

FIXES & IMPROVEMENTS

Alliance War
General

• Attempting /stuck in Cyrodiil no longer instructs you to use /bug instead of /help if you’re actually stuck.
  • Resolved an issue if you take all the resources around the same time, and the icons do not update in real time on the map.
  • You will now generate Ultimate against battle-leveled players.

Combat & Gameplay
General

• Silver Bolts rank 2 can now be re-added to your skill bar if it gets removed.
  • Fixed an issue with the Ranger's gait set bonus. It no longer gives you excessive stamina recovery.

Crafting & Economy
General

• You will no longer accidentally deconstruct your equipped helmet.
  • The sell value of food that you create has been reduced to be more in line with other crafting skill lines.

Dungeons & Group Content
Dark Anchors

• You will no longer get stuck if all the cultists are killed as soon as they spawn.

Dungeons

• Banished Cells: After killing Cell Haunter and the other monsters, Keeper Areldur will no longer remain trapped.
  • Banished Cells: Fixed an issue in the final boss room where the boss would not spawn if you were on the quest, but not on the right step.

Miscellaneous
General

• You will now be forced to restart the game client following a patch to ensure you do not get stuck on the login screen.
  • Fixed an issue where you would get shot up into the air when walking over certain objects.

Quests
Auridon

• Through the Ashes: Monsters in the Abandoned Mine will now respawn as intended.
  • A Hostile Situation: It will no longer be possible to get trapped in the jail cell when grouped with another player.
  • An Act of Kindness: Resolved an issue where you could not use the crystal on monsters when you should have been able to.

Betnikh

• Unearthing the Past: Fixed an issue where motes could not be interacted with on occasion. They are now be interactable when on the appropriate quest step.
  • Carzog's Demise: Caleen and Lambur will now always speak to you.

Bleakrock Island

• Frozen Man: You will now be able to find the third clue.

Coldharbour

• The Army of Meridia: The Groundskeeper will no longer occasionally spawn in an uninteractable state.
  • Crossing the Chasm: You will now always be able to start and advance through the portal events.
  • Crossing the Chasm: The fight against Molag Grunda will now reset properly if you revive after being killed.

Deshaan

• Trade Negotiations: Markers have been added to the compass and world map for each step in the quest.
  • Trade Negotiations: Bodani and Raston should now always appear when turning in the quest.
  • Challenge the Tide: The signal horn should now always be able to be used to summon Gruznak.

Glenumbra

• Lineage of Tooth and Claw: The bound werewolf will now speak as intended when taken into the cave.

Grahtwood

• Forgotten Soul: The central welkynd stone will now always be interactable.
  • Scars Never Fade: Slim-Jah will now always speak with you, and her hunters will now always be willing to duel.
  • Unsafe Haven: The ritual event will now spawn in as intended, and will no longer break with many players in the area.

Guilds

• Anchors from the Harbour: Doshia has had her powers reduced.

Main Quest

• Castle of the Worm: Fixed an issue where the quest could become blocked if you logged out or disconnected during the "Observe the Scene" step.
  • Castle of the Worm: Cadwell will no longer decide to stop following you.
  • Daughter of Giants: The exit portal will now always appear after defeating the final boss.

Malabal Tor

• Arithiel: The sorcerer event will now always spawn as intended when you’re on the correct quest step.

Reaper’s March

• Hadran's Fall: Returning Tand to the boss area will no longer break the quest.

Rivenspire

• Fell's Justice: Leonce will now always respawn as intended.
  • The Liberation of Northpoint: Darien will no longer get stuck and prevent you from completing the quest.

Stonefalls

• Proving Trust: It should now be much easier to find and heal peasants.
  • Divine Favor: Resolved an issue where you could not summon the Guard-Captain.

Stormhaven

• Fixed an issue where the achievements Dreamslayer, Spirit Warden Champion and Azura’s Ally were not being awarded correctly.
  • The Perfect Burial: It will now be much easier to find mudcrabs.

The Rift

• Trial of the Body: All of the bosses will be able to be attacked as intended.
  • Tomb Beneath the Mountain: You will now always be able to reanimate a corpse and have it follow you.

UI
General

• The error message “Account Expired” will now display properly when the client is set to any language.
  • The error message "An unknown error has occurred" has been edited to be more helpful.

Χτες βράδυ έφτασα στο Molabar Tor. Άλλη μία κορυφαία περιοχή απ' ό,τι δείχνει.

Τα dungeon είναι λίγο δύσκολα μου φαίνεται, αλλά απ' ότι βλέπω στις πωλήσεις, πέφτει τόσο πολύ purple (legendary) πράγμα που οι τιμές έχουν κρασάρει.

Ενδεικτικές τιμές 500g level 39 legendary σπαθί!!!!!! Έκανα προσφορά για 300g και το αγόρασα!!!!
Τιμές των  41-43 είναι στα ίδια μεγέθη επίσης.

Ευτυχώς είναι η τελευταία περιοχή του Valenwood, και είναι η περιοχή που είμαι ανυπόμονος τελειώσω όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ολοκληρωτικά βέβαια με όλα τα achievement και χωρίς να μην αφήσω κάποια πέτρα αγύριστη, όπως έκανα και στα προηγούμενα region.

Ο λόγος γιατί έτσι; Γιατί η επόμενη περιοχή ξεκινά η επαρχία του Elsweyr, μητέρα πατρίδα των Khajiit.  (Anequina, Reaper's March, Khenarthi's Roost)

Μπορεί να λείπει αυτή τη στιγμή η Anequina, την οποία έχουν βεβαιώσει ότι θα την βάλουν σύντομα, αλλά το  Reaper's March αρκετό για εμένα :)

Εν το μεταξύ, είχα ξεμείνει από φαγητό και potions που είχα φτιάξει την περασμένη εβδομαδα, και κάθησα χτες βράδυ να φτιάξω νέο batch. Αποτέλεσμα, Provisions & Alchemy 50. :)

Χάλασα μερικά άχρηστα βότανα για να ανεβάσω το skill ώστε να μπορώ να φτιάξω τουλάχιστον 3 potion στην κάθε προσπάθεια, μιας και αυτά που θέλω να χρησιμοποιήσω, είναι λιγάκι δύσκολα να βρεθούν. (Bugloss & Columbine κυρίως).

Σε συνάρτηση με τα 3 βότανα άνα potion, έφτιαξα level 30 potion που δίνουν συνολικά 400 σε HP/STA/MA με 30 δευτερόλεπτα cooldown (ναι 400 και στα 3 με 1 potion).

45 από δαύτα είναι αρκετά για να πορευτώ τα επόμενα 4 level, μέχρι να αρχίσω να φτιάχνω level 40 potions και να πουλάω τα άχρηστα drop potions.

Φαγητά, βρήκα δύο ωραίες μπλε συνταγές level 35 (όχι Vet 5) χτες που δίνουν 250 σε Sta/HP και HP/MA η κάθε μία.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα τα υλικά αν την φτιάξω. Θα πέσει τρελό scavaging στα κουτιά και βαρέλια απόψε.

Μία σημείωση για κάτι που παρατήρησα, και ίσως πολλοί να έχουν παραβλέψει.

Το crafting Hireling που στέλνει το σάκο, να το ανοίγετε με τον χαρακτήρα που έχει το υψηλότερο υλικό για χρήση, και όχι με αυτόν που έχετε το Hireling απαραίτητα.
Παράδειγμα. Έχω Blacksmith hireling level 3 σε alt. (βασικά έχω 4 alt έτσι με τα 3 craft)
Αν ανοίξει αυτός το σάκο (που πέρνει μέσω email) επειδή μπορεί μόνο να φτιάξει Iron ο σάκος θα είναι σχετικός μεχρι level 16 υλικά. (iron).

Αν το ανοίξετε το ίδιο πακέτο που έλαβε ο alt, με χαρακτήρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει π.χ. ορείχαλκο, ο σάκος θα δώσει ορείχαλκο και υλικά για μέχρι level 34.
Αν μπορεί να χρησιμοποιήσει dwarven ingots, ακόμα και αν δεν είναι level 36+ χαρακτήρας, ανοίγωντας τον ίδιο σάκο θα πάρει dwarven ore και υλικά για μέχρι το μέγιστο level αυτού.

Το ίδιο γίνεται με όλα τα hireling. Και είναι εύκολο να ανεβάσετε 4 alt στα αναγκαία crafting χωρίς πολύ προσπάθεια και ανέξοδα. (Clothing/Blacksmithing/Woodworking/Provisioning/Alchemy)

Το μόνο που craft που θα σας γκαστρώσει κυριολεκτικά να ανεβάσετε σε πάνω από ένα χαρακτήρα, είναι το Enchanting. Και αυτό σκεφτείτε το καλά, ίσως να είναι πιο καλά να το έχετε στον main ή σε χαρακτήρα που θα εξερευνήσει το παιχνίδι, γιατί πολλά skill level μαθαίνωνται από βιβλία που βρίσκετε στο διάβα σας και λόγο τις σπανιότητας των υλικών.

Όταν έκανα το respec στον main, αποφάσησα να κάνω alt για το enchanting. Έχει κολήσει στο 8 1/2 και δεν ανεβαίνει με τίποτα. Ενώ έχω κάψει όλα τα Potency και Aspect runes μέχρι skill tier 2, και πάνω από 100, level 30+, glyphs που έχω μαζέψει. (περίπου 300 runes)

Αυτά από εμένα. Κοιτώ με ανυπομονησία το ρολόι να πάει 3:30 (2 1/2 ώρες ακόμα) να φύγω για σπίτι, όπου με της Αγγλικές αργίες έχω 4 μέρες να απολαύσω αυτο το τρομερό παιχνίδι :)

Τα συγκεκριμένα dungeons (34-36 lvl αν θυμαμαι καλα) τα γύρισα τρεις φορές επειδή είναι πολύ ευχάριστα και μπορώ να πω σχετικά εύκολα (σίγουρα βοήθησε το γεγονός ότι πλέον ξεκλείδωσα και το taunt Inner Flame από το fighters guild). Σχετικά με τα drops, έχω σηκώσει αρκετά purple weapons, δυστυχώς όλα ήταν 2-handed, τα οποία συνήθως πουλάω στο grahtwood πιο ακριβά (και εγώ έβλεπα σαν επένδυση ένα purple weapon που κοστίζει μόνο 1000g).

Μικρό tip: Αρκετοί στα trading guilds κάνουν auctions για ορισμένα αντικείμενα. Αξίζει να ασχοληθείτε εάν δείτε ότι δεν κοροιδεύει ο πωλητής. Προσωπικά έτυχε δυο φορές να αγοράσω purple weapon ~140g και να το πουλήσω σε άλλο guild για ~500g.

Γενικά, έχω ασχοληθεί με Imperial Dragonknight, παίζω tank (5H,1M,1L armor), Sword+shield, για δεύτερο σετ αμφιταλαντεύομαι ανάμεσα σε Bow και Restoration staff, ενώ πλέον είμαι 38 lvl στο Aldmeri.

Λίγες εντυπώσεις (καθαρά υποκειμενικές) από το class και συγκεκριμένα από το στυλ παιχνιδιού που έχω επιλέξει: 

Θα ξεκινήσω με μια δήλωση: Όλοι μπορούν να παίξουν το ρόλο του tank, αλλά κανείς καλύτερα από τον DK. Ωστόσο, μέχρι να φτάσει το Draconic Power 20 lvl και να βάλεις στη μπάρα σου το Dragon Blood (κάντε άμεσα morph σε Green dragon blood) το tanking στηρίζεται απόλυτα στις ικανότητες του healer. Από εκεί και πέρα, με κατάλληλη διαχείρηση stamina και magicka (προτείνω ενασχόληση με Alchemy, εμένα με βοήθησε πολύ) ο DK μπορεί να κρατήσει το aggro του boss αλλά ταυτόχρονα να περιορίσει τα υπόλοιπα trash mobs (το Dark Talons με morph σε Burning Talons είναι εξαιρετικό εργαλείο και ένα από τα αγαπημένα μου skills). Χρήσιμη η ulti Standard of Might (morph από DK Standard) ενώ το Magma Armor ισοδυναμεί με 9 δευτερόλεπτα Godlike mode. Το obsidian shield είναι χρήσιμο αλλά όπως και όλα τα shields του παιχνιδιού δεν επηρεάζονται από το armor/magic resistance που έχεις (μετράει περίπου σαν true damage οπότε καίγεται κατευθείαν το shield), ενώ ΟΛΑ τα passives είναι χρήσιμα άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο. 

Σχετικά με το DPS του Dragonknight, είναι αρκετά καλό για αυτό και έχω δει να κάνουν αρκετό grinding με αυτόν. Fiery breath, burning talons και inhale σε συνδυασμό με τα passives κάνουν εξαιρετικό aoe damage. Camps με 4 enemies πέφτουν πανεύκολα ενώ από το λίγο που δοκίμασα, κάτι περισσότερο από 12 bandits έπεσαν χωρίς δυσκολία και έζησα χάρη στo immovable. 

Συνοψίζοντας, ο DK συνδυάζει CC, με aoe damage, self-heal που χρειάζεται σωστό timing και φυσικά έχει την πιο badass ονομασία. :P

Υ.Γ. Μόλις φτάσω σε ικανοποιητικό επίπεδο σκέφτομαι να ξεκινήσω melee sorcerer ή nightblade ώστε να ευχαριστηθώ λίγο περισσότερο το Cyrodiil και να ασχοληθώ πιο εντατικά με enchanting και κάτι ακόμα (τώρα έχω δώσει βαρύτητα σε blacksmith και alchemy)

Mπορει καποιος να επιλεξει αναμεσα στα 8 slots χαρακτηρα απο διαφορετικο faction ? Για παραδειγμα μπορω να φτιαξω ενα χαρακτηρα dark elf απο Ebonheart Pact και εναν δευτερο χαρακτηρα Βοsmer απο Αldmeri Dominion και να τα παιζω ταυτοχρονα ? 

Τα patch notes της έκδοσης 1.0.4

OVERVIEW

The Elder Scrolls Online v1.0.4 features fixes to existing content. This is the second patch this week, and addresses the high priority fix of missing bank slots, stored bank items, and missing skill points. We’re continuing to work hard on other issues, and will let you know when they are fixed.

FIXES & IMPROVEMENTS

Miscellaneous
General

• Fixed an issue where your characters could lose bank expansions you purchased, including the items in these slots.
    • Note: This will not return any items or slots lost prior to this fix. If your character was affected, please contact Customer Support.
  • Addressed an issue with guild invites that could cause latency with social systems such as guild chat, player-to-player chat, and long loading times.

UI
General

• Changed the functionality of auto-stacking in guild banks. You will now have to stack items in your inventory before placing them in the guild bank.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...