Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σε κάθε βήμα ξεχιλίζει από επικούρα το game. Πάρα πολύ καλό και βλέπω να έχει και άπειρο pve περιεχόμενο. Σαν κανονικό rpg μου κάνει που απλά συναντάς και άλλους παρά σε mmo.

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως.

Και τα δύο storyline (main & Alliance) γίνονται όλο και καλύτερα όσο προχωράς.

Για το Alliance το γράφω αυτό, όσον αφορά το Aldmeri Dominion που παίζω. Δεν έχω ιδέα για τους άλλους, και ούτε και με απασχολεί. Οι καλοί DC & EP είναι ποταποί εχθροί και το μόνο που αξίζουν είναι θάνατος στα πεδία της μάχης του Cyrodill.

Οι κοινότητα, είναι σχετικά καλή. Χτες βράδυ στο Greenshades μετά από μία RP διαφωνία με έναν που υποστήριζε τους Vampire ενώ εγώ Fighter Guild, πιάσαμε επί 40 λεπτά και είχαμε καθαρά RP διάλογο στο zone, στον οποίο έπεσε πολύ γέλιο.

Και screenshot του χαρακτήρα μου (η ποιότητα είναι πεσμένη λόγο photobucket), μιας και είπα να ρίξω ένα selfie (χαχαχα)

Screenshot_20140414_074121_zpsfbe1223a.p

Κάποιος ρώτησε για την πανοπλία.

Είναι level 34 ορειχάλκινη, Khajiit.

Και έτσι δείχνει ή level 26 μόλις φτιάχνεις την πρώτη από ορείχαλκο. (έχω την εντύπωση ότι οξυδώνεται χαχαχα μιας και η σιδερένια, γινόταν πιο σκούρα κάθε δύο level)

Screenshot_20140408_233510_zps631ced7d.p

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
Δημοσ.

Παίδες το παίζει κανείς σε iMac να μου πει πως πάει το παιχνιδάκι και αμα τρέχει καλά; Γραφικά κτλ εννοώ

Δημοσ.

Όπως και στο PC εξαρτάται το iMac.

Ένας συνάδελφος που έχει το Macbook Pro 2013 13" το παίζει άνετα σε medium setting. Λιγάκι ζορίζεται σε High, αλλά και πάλι παίζει επίσης.

Εσύ τι έχεις;

[ On Mac, the minimum system requirements are: ]

• —  Operating System: Mac OS X 10.7.0 or later,
  • —  Processor: Intel® Core™ 2 Duo,
  • —  Video Card: Intel® HD Graphics 4000, NVIDIA® GeForce® GT 330M or ATI Radeon™ HD 6490M or better,
  • —  Memory: 4GB RAM,
  • —  Storage: 60GB,
  • —  Media: DVD-ROM,
  • —  Resolution: 1024 X 768 minimum display resolution.

** Players will also need a persistent internet connection in order to play. System requirements are subject to change over time.

Δημοσ.

Εγώ έχω τον iMac 27'' late 2010. Λογικά κι εγώ κάπου εκεί θα παίζω. Τουλάχιστον τα minimum τα υπερκαλύπτω

Αυτός δεν είναι με τον i5 2.8Ghz και την ATI HD5770, που το μόνο upgrade ήταν ο i7 2.8Ghz; 

Αν ναι, εντάξει τα είσαι με medium. Μιας και ο 6490Μ ειναι το 1/5 σε απόδοση του 5770

Δημοσ.

Μερικές φώτο για το πως εμφανίζονται οι φωτοσκιάσεις. Νομίζω αυτή η μηχανή γραφικών του elder scroll είναι απλά άψογη

Screenshot_20140408_202601.BMP

Screenshot_20140408_203212.BMP

jjhLz240rxs7ZoNNBHI1DFEbzlM7QS1hFeb6sYcM

ενώ όπως εγραψα και πριν σε κάθε σου βήμα το game βλέπεις ότι ξεχιλίζει από επικούρα

Screenshot_20140413_040305.BMP

ένα άλλο ποιο θετικό είναι ότι έχει δανειστεί αρκετά καλά στοιχεία από άλλα game όπως το rift με τα public quest αλλά και τα event στον κόσμο του με rift που ανοίγουν σε random σημεία

Screenshot_20140412_012418.BMP

αυτές τις μέρες θα έχω χρόνο να το λιώσω το game και να δω περισσότερα στοιχεία.

• Like 1
Δημοσ.

τα event στον κόσμο του με rift που ανοίγουν σε random σημεία

Φιλε,μήπως ξεχνάς τα oblivion gates,που άνοιγαν τυχαία στο ομπλιβιον;

Δημοσ.

Οχι καθόλου μια και το είχα λιώσει και αυτό και είχα κλείσει άπειρες ώρες μέσα στα oblivion gate αλλά σε mmo αυτό το είδαμε για πρώτη φορά στο rift. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά δεν θυμάμαι κάποιο άλλο mmo να είχε αυτό τον μηχανισμό στο gameplay του.

Δημοσ.

Η διαφορα ειναι οτι τα anchors ανοιγουν σε συγκεκριμενα σημεια του χαρτη. Αν τα κλεισεις ολα σε μια περιοχη θα παρεις και achievment. Στο Rift ητανε random, δινανε και loot (εκτος απο exp) και σε εκανε και autojoin στο party.

Παντως τα anchors (και ο ηχος που τα συνοδευει οταν ανοιγουν) ειναι ακρως εντυπωσιακα!!!!

Δημοσ.

Απλά έπος! Μιλάμε με αυτό το game μπορεί να ξεχαστείς να παίζεις με τις ώρες χωρίς να το έχεις καταλάβει. Δεν είναι μόνο αυτή η απίστευτη προσοχή που έχουν δώσει σε κάθε λεπτομέρεια αλλά είναι ότι ακόμα και τα quest του έχουν αρκετό ενδιαφέρων για να ασχοληθείς. Ειλικρινά δεν θυμάμαι εδώ και τόσα χρόνια που παίζω mmo να έχω κάτσει να διαβάζω το κάθε quest. Μου άρεσε αρκετά και αυτός ο μηχανισμός που σε βάζει σε ένα νέο σενάριο σε μια περιοχή που ήδη έχεις περάσει χωρίς καν να το καταλάβεις. Δεν ξέρω πως το έχουν υλοποιήσει αυτό αλλά κανονικά σε άλλο mmo θα σε έβαζε σε μια instance fest κατάσταση.

Η λεπτομέρεια που λέγαμε ξεχιλίζει παντού στο game και εδώ βλέπουμε το σέλας πόσο όμορφα το έχουν φτιάξει

Screenshot_20140414_213707.BMP

Ακόμα και η μουσική του είναι φανταστική και δεν σε κουράζει καθόλου αλλά αντίθετα ενισχύει αρκετά αυτό το epic στοιχείο του game. Για να δείτε πόσο έχουν προσέξει κάθε λεπτομέρεια όταν σκότωσα κάποια γουρούνια ενός χωρικού αυτός πήγε από πάνω και κράταγε το κεφάλι του με τα χέρια και μου έλεγε "what have you done" Δεν ξέρω αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες μου δείχνουν ότι έχουν ρίξει δουλειά στο game και δεν έχουν κάνει μια ξεπέτα.

Αλλο ένα ισχυρό σημείο του είναι το έντονο στοιχείο του explore. Σε κάθε βήμα μένεις απλά να χαζεύεις τον σχεδιασμό του κόσμου του

Screenshot_20140414_221133.BMP

ενώ και στα dungeon έχουν κάνει καλή δουλειά αρκετά επιρεασμένα από τον κόσμο του skyrim ποιο πολύ αλλά και εκεί η μηχανή γραφικών δίνει ρέστα

Screenshot_20140414_215819.BMP

αυτός ο πανέμορφος κόσμος όμως έχει και το τίμημα του καθώς για να βάλεις όλα τα detail σε ultra θα φέρει στα όρια του κάθε δυνατό σύστημα.

Θα ήθελα να δω και το pvp του πως το έχουν υλοποιήσει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...