Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστος ο gildo σχετικα με τα μερη ;)

Η τελευταια φωτο ειναι απο ενα απιστευτο quest στο grathwood οπου ολο το σκηνικο αλλαζει και γινεται "blur". Δεν θελω να δωσω λεπτομερειες και spoilers αλλα μεχρι τωρα δεν εχω δει τετοια quest σε κανενα mmo.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ο Deix επίσης παίζει σε Medium-High τα settings :)

(δυστυχώς το photobucket έχει ρίξει συμπίεση και crop στις παρακάτω, κανονικά είναι σε Ultra settings στα 1080p)

Screenshot_20140401_210350_zpsd2e6328b.p

Screenshot_20140410_202015_zpsaf854542.p

Screenshot_20140401_230106_zpsc9fd13ee.p

Screenshot_20140410_201612_zps1b79201d.p

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ παίζω με τα όλα τα setting σε ultra. Θα ανεβάσω φώτο μόλις βρω χρόνο. Ιδίως αυτές οι φωτοσκιάσεις είναι όλα τα λεφτά. Κάθισα για ώρα στο λιμάνι και παρατηρούσα την ανατολή του ηλίου και πως έπαιζε το φως πάνω στα φύλλα ενός δέντρου. Φοβερή μηχανή. Αλήθεια είναι η ίδια με το skyrim? Γιατί μου φαίνετε πολύ καλύτερη. Μπορεί να ήταν και λόγο ότι το skyrim είχε προσαρμοστεί και για τις κονσόλες.

Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει δική του μηχανή, αποκλειστικά φτιαγμένη για αυτό από την Zenimax, σύμφωνα με την εταιρία.

Ξεκίνησαν με την Hero engine, αλλά την χρησιμοποίησαν μόνο όταν το παιχνίδι ήταν στα αρχικά στάδια σχεδίασης και για prototyping.

Ενώ η μηχανή του Skyrim είναι η Creation Engine που έχει φτιάξει η Bethesda.

Δημοσ.

Βασικα καποιες ss ειναι με Ultra High και καποιες με High. Ολη τη beta βασικα την εβγαλα με Ultra High settings απλα το γυρισα σε High μετα για να εχω καλυτερα fps (παιζω 1920x1200 και οσο και να ναι η ταπεινη μου ΑΤΙ τα εφαγε τα ψωμια της :P). Για ποιο λογο ρε παιδια στην αρχη σκαει και το σηματακι της Havok??? Μηπως εχει να κανει μονο με τα physics?

Δημοσ.

Βασικά το παιχνίδι -και φάνηκε απ τη beta αυτό- είναι εξαιρετικά όμορφο.

Το μοναδικό θέμα είναι ότι είναι για την ώρα και εξαιρετικά ακριβό.

• Like 1
Δημοσ.

το game τι λέει καλο?

Έχει μερικά bug, αλλά με relog φτιάχνωνται. Να πω την αλήθεια μετά το patch 1.0.2 μόνο δύο φορές χρειάστηκα να το κάνω αυτό. (και έριξα το απαραίτητο bug report).

Αλλά δεν έχει κάποιο που να μην σε αφήσει να προχωρήσεις ή να τελειώσεις κάποιο quest.

Δημοσ.

Βασικά το παιχνίδι -και φάνηκε απ τη beta αυτό- είναι εξαιρετικά όμορφο.

Το μοναδικό θέμα είναι ότι είναι για την ώρα και εξαιρετικά ακριβό.

29,99 στα weekly sales του G2A , ακριβο δεν το λες

16 ωρες ακομα για οποιον ενδιαφερεται , το GMG το εχει 50

Δημοσ.

29,99 στα weekly sales του G2A , ακριβο δεν το λες

16 ωρες ακομα για οποιον ενδιαφερεται , το GMG το εχει 50

Μακάρι να ήταν μόνο μια μπαμ κι έξω, ξέρεις έχει κάθε μήνα να το ταίζεις!

Δημοσ.

Σιγουρα , απλα η τιμη του ως αρχικη αγορα ειναι απο τις χαμηλοτερες που εχω δει προσωπικα

Και δεν το παιζω καν το game

Δημοσ.

Απλά βρίσκω υπερβολικό για τον μέσο όρο του ανθρώπου στην Ελλάδα να δίνει 15 ευρώ το μήνα για ένα game ακριβώς επειδή υπάρχουν τόσα αλλά free.

Εγώ το παιχνίδι το δοκίμασα στις beta είναι πραγματικά πολύ ωραίο αλλά δυστυχώς απευθύνεται σε κοινό με λεφτά. Αυτό λέω απλά. Τώρα αν ήταν να πεις θα δώσω 40 ευρώ και θα παίζω ένα χρόνο έστω ok να το καταλάβω αλλά να δώσω 30 αρχική κι αλλά 150 για έναν χρόνο νομίζω είναι πολλά.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γενικα απο οσα reviews εχω δει και εχω μελετησει το παιχνιδι ειναι απροσμενα καλο θα ελεγα .Βεβαιως στηριζεται στο concept του Skyrim αλλα οτι ενα mmo εχει τοσο καλα γραφικα δεν νομιζω να περναει απαρατηρητο παρολο που δεν ειναι του ιδιου επιπεδου γραφικα ,αν και το τελευταιο ακουω οτι δεν ειναι τοσο σιγουρο .Εγω αρχικα ημουν αρνητικος αλλα τελευταια εχω σχηματισει θετικες εντυπωσεις ,αν και σκεφτομαι σοβαρα και το wildstar το οποιο ομως απο τα dungeons που ειδα με εχει ψιλοχαλασει για να πω την αληθεια .Ειμαι και σε μια φαση τωρα να ξεφορτωθω την μαλακια του αιωνα το Titanfall και σκεφτομαι το πιστωτικο στο public..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...