gildo Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ουτε και σε εμενα ετυχε.Το παω χαλαρα τον τελευταιο καιρο επειδη δεν εχω χρονο αλλα μου αρεσει καλυτερα ετσι.Πειραματιζομαι με το crafting, ψαχνω την περιοχη για dungeons και διαφορα world events και γενικα μου αρεσει να ανακαλυπτω καινουργια πραγματα.Εχθες επεσα μπροστα σε μια φαση που ενα wood elf προσπαθουσε να δωσει ενα μαθημα σε ενα kajiit επειδη κυνηγουσε στην περιοχη του.Φυσικα ως καλο high elf τους ελυσα την παρεγηξηση και ολοι εμειναν ικανοποιημενοι.Υποθετω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anheron Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Όποιος θέλει να γκρινιάξει, θα βρει λόγους. Το θέμα με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας, τα αρκετά bugs που έχει ακόμα, το UI και οτιδήποτε κατέβει στο μυαλό του καθενός. Προσωπικά, έχω συναντήσει πάνω από 10 quests/dungeons με Bugs όπου κάποια λύθηκαν με /reloadUI ενώ για άλλα χρειάστηκε να περιμένω τους devs. Δεν με απασχολούν όμως επειδή όποτε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο ανακαλύπτω νέες περιοχές και απολαμβάνω κάθε σημείο του χάρτη. Το παιχνίδι έχει πολλά σημεία όπου μπορείς απλά να σταθείς και να ευχαριστηθείς το χιούμορ των δημιουργών. Λόγου χάρη, εδώ απολαμβάνω τη φωτιά με δύο τύπους μέσα στο δάσος. Αρχικά, στέκονταν όρθιοι γύρω από τα ξύλα και μόλις τους πλησίασα έβγαλε επιλογή να πατήσω E. Άναψα τη φωτιά, με ευχαρίστησαν (χωρίς ανταμοιβή δυστυχώς ) και άραξαν στο γρασίδι χωρίς να τους απασχολούν οι bandits της περιοχής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά το game φαίνεται πολύ καλό.... Υπάρχει κάποιο Demo να το δοκιμάσω αν είναι τόσο καλό??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Demo.....μαλλον εννοεις οπως εχει το WoW να παιξεις free μεχρι ενα lvl 20 ή κατι τετοιο. Οχι δεν υπαρχει τετοια δυνανοτητα ακομα στο ESO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ακριβώς αυτό εννοώ.Σε ευχαριστώ και κρίμα που δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Υστερα απο 3 tickets σχετικα με το bank bug οριστε η απαντηση που πηρα στο mail μου (οχι το ingame mail το κανονικο) : Response By Email (Steve) (04/10/2014 04:49 PM) Greetings! Thank you for contacting The Elder Scrolls Online Team. Thank you for bringing this to our attention. We will be happy to investigate further, but we will need some information from you before we can proceed. Please provide one of the following: Last 4 digits of the Credit Card Number PayPal Transaction ID Number Complete Game Time Code The Answer to the Secret Question Once we've received the afore mentioned, we can look into the cause of this matter. Thank you for your continued interest and support! Warm Regards, The Elder Scrolls Online Team Λιγο παραξενο δεν σας φαινεται? Εφοσον το mail μου ειναι αυτο τι ζορι τραβανε και θελουνε εστω και 1 απο τα παραπανω για να διερευνησουν το bug που τους εκανα submit ingame?? Anyway θα τους στειλω μια απαντηση και βλεπουμε... - Ναι το παιχνιδι (οπως εχω ξαναπει και θα συνεχισω να λεω) ειναι εξαιρετικο. Καιρο ειχα να κολλησω ετσι με καποιο mmo. Το συγκεκριμενο bug ομως ειναι ακρως εκνευριστικο. 10κ gold και 20 bank slots στο lvl που ειμαι ειναι σημαντικα. Ειδικα οταν ασχολεισαι φανατικα με crafting.... Ειμαι σιγουρος οτι θα το φτιαξουν απλα μεχρι τοτε θα γκρινιαζω οσο θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Για το crafting ενεργοποιηστε τα craft skills miner hireling,lumberjack hireling,outfitter hireling και καθε μερα που θα κανετε login θας σας στελνει αντικειμενα για crafting.Τωρα αν δεν θελετε να χαλασετε το skill point μπορειτε να φτιαξετε ενα νεο χαρακτηρα που θα βαλετε αυτο το skill.Τα αντικειμενα ετσι και αλλιως πανε στο bank και θα ειναι διαθεσιμα για ολους τους χαρακτηρες.Δεν χρειαζεται να φτασετε το δευτερο χαρακτηρα καποιο υψηλο λεβελ απλα καντε skip το walling prison και θα εχετε παει λεβελ 3.Απο εκει και περα ενεργοποιηστε το skill και θα ειναι ετοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ναι αλλα το skill σου στελνει αντικειμενα σχετικα με το crafting lvl σου. Αν ο χαρακτηρας σου πχ. ειναι lvl20bs και ο 2ος που εχεις ενεργοποιησει το skill ειναι lvl1 bs θα λαμβανεις στη bank iron ore. Τι να το κανεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Σε βιντεο το ειδα και ειπα να το δοκιμασω.Αν και με τη διαφορα των level εχεις δικιο. οποτε βαζουμε το skill point στον καθε χαρακτηρα ξεχωριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ετσι και αλλιως μπορεις να κανεις 'respec" και να ξαναμοιρασεις ποντους εφοσον το θες. Δεν νομιζω να το χρειαστεις ομως γιατι υπαρχουν τοσα πολλα skyshards που θα ειμαστε μια χαρα αν τα μαζεψουμε ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anheron Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ετσι και αλλιως μπορεις να κανεις 'respec" και να ξαναμοιρασεις ποντους εφοσον το θες. Δεν νομιζω να το χρειαστεις ομως γιατι υπαρχουν τοσα πολλα skyshards που θα ειμαστε μια χαρα αν τα μαζεψουμε ολα. Και είναι χρήσιμα τα achievements που έχει, όπου μπορείς να δεις αν έχεις ξεχάσει κάποιο skyshard (παίρνεις και badge όταν τα μαζέψεις όλα από μια περιοχή). Κάτι άκυρο, έχετε βρει κανένα καλό PVE ή trade guild στον EU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Αυτό που είναι σημαντικό στα hireling δεν είναι το ore αλλά τα επιπλέον που στέλνει. Trait stones και improvement mats. Χτες μου έφερε 3 χρυσές Aspect, και έφτασα τις 12!!!!!! 9 χρειάζομαι για να βάλω στα level 50+ enchantments. (και έχω μαζεψει έτσι ένα σωρό από τα άλλα Dwarven Oil, Turpen, και purples). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pimis Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Επειδη υπηρξε θεμα συζητησης κι εδω για την πολιτικη της Zenimax στις χρεωσεις, δειτε την ανακοινωση του Federal Association for Consumer Protection (VZBV). ***Το κανω copy paste οπως βγηκε στα forums.*** The german Federal Association for Consumer Protection (VZBV) did admonish ESO due to their subscription practice and the whole case is currently on their front page. "The hint about the free 30 day gaming time before the purchase is misleading. Consumer which do the purchase agreement are in the believe to use the free 30 day gaming time at start of the game. Therfore ESO got encouraged to stop promotion in this form and to give a cease and desist declaration enforced by penalty until the 24th of April 2014. Somone who is offering free 30 day gaming time is not allowed to hide a subscription and to force customer for payment and payment infos beforehand. " http://www.surfer-haben-rechte.de/cps/rde/xchg/digitalrechte/hs.xsl/75_3092.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και στο WildStar έτσι είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Και σε καθε MMO? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα