Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game τα σπάει όσο μεγαλώνεις σε λέβελ και προχωράς σε νέες περιοχές. Αφήστε τους haters να λένε τα δικά τους . Εδω προσπαθούν να μας πείσουνε ότι το wildstar ειναι παιχνίδι επειδή το έφτιαξαν ex developers του wow. Lol

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου, ειναι 2 διαφορετικα παιχνιδια για διαφορετικο στυλ παικτων. Εμενα που μου αρεσει για παραδειγμα το Raiding δεν μου κανει το ESO, αντιθετως το Wildstar ειναι αυτο που ζηταω. Δεν υπαρχει καλυτερο ή χειροτερο παιχνιδι, αλλα τι ικανοποιει τα γουστα καθενος.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια. Το Wildstar είναι κλώνος του WoW.

Οπότε δεν βλέπω γιατί κλαίνε μερικοί για το TESO. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, και φυσικά δεν είναι για εσάς.

Όσον αφορά πιστωτικές κλπ, οι έχωντες πολύ μικρό memory span, ξεχνούν ότι το παιχνίδι είναι 17+. Φυσικά και θα πρέπει να βρουν κάποια μέθοδο να μειώσουν την δυνατότητα σε μικρότερες ηλικίες να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι.

Διαφορετικά θα έχουμε τους "καλούς χριστιανούς" να διαμαρτύρονται ότι το παιχνίδι εκθέτει τα "παιδιά" στην πορνεία, ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Και αν δείτε τα ψιλά γράμματα μερικών quest, ακόμα και το τελευταίο είναι υπάρχον στο παιχνίδι. Ενώ τα άλλα είναι πιο διαδεδομένα.

Δημοσ.

Οπότε δεν βλέπω γιατί κλαίνε μερικοί για το TESO. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, και φυσικά δεν είναι για εσάς.

Όσον αφορά πιστωτικές κλπ, οι έχωντες πολύ μικρό memory span, ξεχνούν ότι το παιχνίδι είναι 17+. Φυσικά και θα πρέπει να βρουν κάποια μέθοδο να μειώσουν την δυνατότητα σε μικρότερες ηλικίες να έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι.

Διαφορετικά θα έχουμε τους "καλούς χριστιανούς" να διαμαρτύρονται ότι το παιχνίδι εκθέτει τα "παιδιά" στην πορνεία, ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Και αν δείτε τα ψιλά γράμματα μερικών quest, ακόμα και το τελευταίο είναι υπάρχον στο παιχνίδι. Ενώ τα άλλα είναι πιο διαδεδομένα.

αν θέλει ενα παιδί να το παίξει βάζει μια paysafe k τελειώνει..απλά η τακτική είναι λίγο στραβή.Τώρα για τον σχολιασμό το wildstar είναι κλώνος ...δεν έχει να λέει κάτι.Θα είναι από τα λίγα παιχνίδια π θα κάνουν launch με τοσο contain από αρχή.Απλά είναι όλα γούστα τι θέλει ο καθένας.

• Like 1
Δημοσ.

Έφτιαξαν το unknown error που είχαν μερικοί, σήμερα το πρωί στον EU

We are bringing down the European megaserver for maintenance at 5:00 AM BST / 6:00 AM CEST to address the "Unknown Error" issue that some players have been experiencing. We expect the maintenance to last for only one hour. We will keep you updated as soon as the maintenance is complete.

Δημοσ.

αν θέλει ενα παιδί να το παίξει βάζει μια paysafe k τελειώνει..απλά η τακτική είναι λίγο στραβή.Τώρα για τον σχολιασμό το wildstar είναι κλώνος ...δεν έχει να λέει κάτι.Θα είναι από τα λίγα παιχνίδια π θα κάνουν launch με τοσο contain από αρχή.Απλά είναι όλα γούστα τι θέλει ο καθένας.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε Savouko. Τοσο για την πολυ στραβη λογικη που εχει το TESO οσο αφορα την χρεωση της καρτας, οσο και για το Content του Wildstar. Τελος θα επισημανω κι εγω για αλλη μια φορα πως το αν ειναι καλο ή κακο ενα παιχνιδι ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα κι εχει να κανει με τα προσωπικα γουστα του καθενος.

• Like 1
Δημοσ.

Aυτο με το authorize access το ειχαν πολλοι εχθες αλλα  τελικα διορθωθηκε

Οταν μπειτε στη σελιδα που εχετε το χαρακτηρα σας γυριστε τον γρηγορα με το ποντικι και θα δειτε ποσα διαφορετικα emotes εχει.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε πηγατε 30 ?Εχω φτασει 18 αλλα λογω δουλειας εχω κατι μερες που παιζω γυρω στις με 1-2 ωρες το πολυ.Πως κανουμε add καποιον να σας κανω αν ειναι να τα λεμε και in game.

Δημοσ.

Πολυ καψιμο δεν λεω αλλα μας μαμησε το bug με τη bank. Χανεις οσα slots εχεις αγορασει ΚΑΙ το gold που ειχες μεσα. Την εφαγα και εγω εχθες, ανοιξα 2 tickets αλλα δεν βλεπω να διορθωνεται συντομα....Anyway οσοι την εχετε γλυτωσει μην ανεβαζετε αλλο τα slots της bank και κρατατε τα gold πανω σας.

Δημοσ.

Πολυ καψιμο δεν λεω αλλα μας μαμησε το bug με τη bank. Χανεις οσα slots εχεις αγορασει ΚΑΙ το gold που ειχες μεσα. Την εφαγα και εγω εχθες, ανοιξα 2 tickets αλλα δεν βλεπω να διορθωνεται συντομα....Anyway οσοι την εχετε γλυτωσει μην ανεβαζετε αλλο τα slots της bank και κρατατε τα gold πανω σας.

εγώ προσωπικά δεν το έπαθα ούτε ξέρω κάποιον να το έπαθε 

Δημοσ.

Ούτε εγώ το έχω πάθει, και έχω ανοίξει μέχρι τα 100 slot.

Όσον αφορά level, 27 και ελπίζω απόψε πριν πάω για ύπνο 28. Το πέρνω χαλαρά το παιχνίδι. Ένα quest την φορά, και ποδαράτο. (εξερευνώντας την περιοχή επίσης)

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εγώ το έχω πάθει, και έχω ανοίξει μέχρι τα 100 slot.

Όσον αφορά level, 27 και ελπίζω απόψε πριν πάω για ύπνο 28. Το πέρνω χαλαρά το παιχνίδι. Ένα quest την φορά, και ποδαράτο. (εξερευνώντας την περιοχή επίσης)

και εγώ τα διάβαζα όλα τα quest στην αρχή αλλά μετά ψιλοκουράστικα και τώρα διαβάζω τα "σημαντικά" 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...