Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους πηραμε τους κωδικους αλλα οχι με μαιλ. Πρεπει να μπεις στην σελιδα με τα παιχνιδια σου στο nuuvem για να βρεις τους κωδικους σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα χωρις να παρουμε την imperial εχουμε κερδισει εκτος απο το pet τον καβουρα ολα τα υπολοιπα.Treasure maps,scutler pet,imperial horse,pledges of mara ,να φτιαξουμε χαρακτηρα imperial και εκτος αυτου εχουμε τη δυνατοτητα να μπουμε σε οποιαδηποτε συμμαχια.Στη beta ειχα φτιαξει high elf και ειχα ξεκινησει απο ebonheart faction.

Δημοσ.

maps+sculter pet+ δυνατότητα να διαλέξεις συμμαχία ανεξαρτήτως φυλής = explorer's pack.  το παίρνουν ΚΑΙ οι standard με την προπαραγγελεία.

το Imperial δίνει το Pledges of mara , καβουράκι , imperial race, imperial horse και δυνατότητα να μετατρέψεις το armor σου σε Imperial Style

Δημοσ.

Tοτε πως εχω το pledge of mara χωρις να εχω imperial?

Θελει ακομα δουλεια το game γιατι παρουσιαζονται bug στα quests.

Δημοσ.

Μπορεί να έχει κάποιο quest bug, αλλά 99.99% λύνεται με ένα relog, και έχει να κάνει συνήθως με κάποιο αντικείμενο που δεν μπορείς να κάνεις interact. (ρίξε και ένα report επίσης πριν κάνεις το relog, τα bug δεν φτιάχνωνται δια μαγείας αν δεν γίνουν γνωστά τους προγραμματιστές).

Μόνο 2 quest από την 1.0.1 έκδοση της Τετάρτης, παρουσίασαν το πρόβλημα αυτό. Το quest στην Firsthold (Auridon, και το ritual στο Heaven Fort (Grahtwood). Απλό relog (το Fort εκτός του Fighters Guild).

Τα μόνα quest τα οποία δεν φτιάχνωνται με απλό relog, είναι τα group dungeon quests, όπως το Banished Cells του Auridon.

Και ο λόγος απλός. Όταν υπάρχουν παίκτες που δεν τελειώνουν το quest την πρώτη φορά που τους δίδεται η δυνατότητα, και το κρατάνε συνέχεια, απλά χαλάει το dungeon και για τους άλλους 3 γιατί είναι shared και τους αλλάζει το σημείο που βρήσκονται.

Ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα, είναι διάλυση του group, αλλαγή ενός ατόμου από την 4αδα, abandon το quest (όλοι), και ξανά από την αρχή.

Και γιατί τους αποκαλώ ζώα; Γιατί τους το λες πριν μπεις στο dungeon και σε γράφουν. Και μετά γκρινιάζουν γιατί το quest δεν προχωρά εδώ και μέρες και μετά από πολλές προσπάθειες, όταν βρίσκωνται σε διαφορετικό σημείο του quest.

Δημοσ.

Tοτε πως εχω το pledge of mara χωρις να εχω imperial?

Θελει ακομα δουλεια το game γιατι παρουσιαζονται bug στα quests.

και εγώ τα έλαβα "κατα λάθος"  είδες αν παίρνεις και το άλογο;

Δημοσ.

Ναι και το άλογο μου εχει δώσει.ευτηχως γιατι τα αλλα άλογα ειναι πανάκριβα και θα έπαιρνε καιρό να τα αγοράσω .Να σου πω την αλήθεια απο περιέργεια πήγα να δω την πρώτη μερα πόσο gold χρειάζονται και ειδα το imperial horse με 1 gold.Δεν το περίμενα και έλεγα μεχρι να μαζεψω τόσο gold αστα.Καλα εγω περιμένω στο banished μπας και τύχει κάποιο group αλλα τίποτα δεν βλεπω να το κανω προς το παρών.

Δημοσ.

Ειναι πλεον αργα αλλα θελω να σημειωσω οτι για να παρεις τις 30 μερες οταν αγορασεις το παιχνιδι δε φτανει να βαλεις billing information αλλα να εχεις και αρκετα λεφτα στη καρτα σου για το subscription που επιλεγεις ασχετως του οτι δε θα σε χρεωσουν παρα μετα απο 30 μερες. Εγω την πατησα που εχω χρεωστικη και πρεπει να περιμενω μεχρι τη δευτερα για να κανω καταθεση  :-(

@@

Δημοσ.

Ειναι πλεον αργα αλλα θελω να σημειωσω οτι για να παρεις τις 30 μερες οταν αγορασεις το παιχνιδι δε φτανει να βαλεις billing information αλλα να εχεις και αρκετα λεφτα στη καρτα σου για το subscription που επιλεγεις ασχετως του οτι δε θα σε χρεωσουν παρα μετα απο 30 μερες. Εγω την πατησα που εχω χρεωστικη και πρεπει να περιμενω μεχρι τη δευτερα για να κανω καταθεση  :-(

@@

Δηλαδή πρέπει να έχεις και χρήματα επιπλέον όταν δηλώσεις το sub? Δεν πάνε καλά.

Εδώ οι ηλίθιοι έδωσαν imperial race κτλπ σε άτομα που είχαν μόνο την standard edition...καραγκιόζηδες.

• Like 1
Δημοσ.

@@

Δοκίμασε να κανεις ticket στο support. θα σε βάλουν ....

[update]

We want everyone who purchased ESO to have immediate access to the included 30 days of ESO game time. In the event that you enter your payment information for authorization and the transaction cancels due to lack of funds in your account, please contact our Support Team. We’ll work with you to ensure you have access to your included 30 days of game time.

http://forums.elderscrollsonline.com/discussion/67461/bank-account-being-charged/p1

Δημοσ.

Δηλαδή πρέπει να έχεις και χρήματα επιπλέον όταν δηλώσεις το sub? Δεν πάνε καλά.

Εδώ οι ηλίθιοι έδωσαν imperial race κτλπ σε άτομα που είχαν μόνο την standard edition...καραγκιόζηδες.

Τραγικοί απλώς...!

(με μανία να γίνει b2p πλέον)

Δημοσ.

Δοκίμασε να αγοράσεις ένα ΜΜΟ με sub, οποιοδήποτε, και αυτό θα σου ζητήσουν να κάνεις μόλις φτιάξεις λογαριασμό.

Μπορείς αμέσως μετά να το ακυρώσεις, αλλά σημασία έχει ότι είναι όπως δουλεύει το σύστημα από το 1997 που το έκανε πρώτο το UO.

Στα DAOC, SWG, UO, T4C, SB μπορούσες να μην βάλεις πιστωτική, αν έβαζες timecard, ήτοι προπλήρωνες και έναν επιπλέον μήνα τουλάχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι κάποιος subscribed για να σχολιάσει στο official forum της Zenimax ή όποιος θέλει αρκεί να κάνει register; Κλασσικά πολύ hate για το παιχνίδι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...