DeiX Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 early access= πριβε λομπι με τους προπληρωμένους για όσους σκάνε παραπάνω χρήματα,για να κερδίσουν 3μέρες παραπάνω,που σιγά τα αυγά με τα bugs που θα φάνε στην μούρη.. ούτε beta ούτε τίποτα..Το game είναι εκεί,και ανοίγει μετά από 2-3 μέρες για τους υπόλοιπους.. Μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα με τις early access.. Εκτός και αν λέμε early access μετά τα kickstarters και είναι pre-alpha/aplha/beta που λένε το παιχνίδι κάποτε θα βγει,και αν θεωρείτε ότι σε τέτοια μοίρα είναι το παιχνίδι τούτο,πάω πάσο. Οπως ειπε και ο απο πανω μου ( ) το αγορασα μιση τιμη και το early access ηταν optional. Φυσικα εχω κανει preorder και διαφορα αλλα games γιατι εδιναν δωρακια που τα ηθελα. Αλλα ποτε για το early access. Δεν θεωρω οτι ενας casual (πλεον) gamer σαν εμενα θα κερδισει κατι με 3 ή 5 μερες μπροστα. Μαλλον με κοβω να ειμαι ο τελευταιος στον server που θα χτυπησει cap, αλλα σιγουρα θα ειμαι ενας απο αυτους που θα δουν σχεδον ολο το content Οσον αφορα το κατα ποσο ειναι beta ή οχι, απλα θα σου πω (και δεν θα το συνεχισω) οτι βαλανε patch ~1GB. Φαντασου τι fixarisma επεσε.... - EDIT :Εχει παρει κανεις κωδικο απο nuuvem? Εγω ακομα τιποτα ρε γμτ!!! - EDIT2 : Εκανα login στο site της nuuvem και στις αγορες μου υπαρχει το κλειδακι για το game και το explorers pack. Ολα μια χαρα λοιπον !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Ηρθε το κλειδι απο kinguin γυρω στις 8 και το εκανα registration. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 - EDIT :Εχει παρει κανεις κωδικο απο nuuvem? Εγω ακομα τιποτα ρε γμτ!!! - EDIT2 : Εκανα login στο site της nuuvem και στις αγορες μου υπαρχει το κλειδακι για το game και το explorers pack. Ολα μια χαρα λοιπον !!! Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οταν κανουμε register τον κωδικο, πως αποφευγουμε να πληρωσουμε subscription plan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeiX Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οταν κανουμε register τον κωδικο, πως αποφευγουμε να πληρωσουμε subscription plan? Ετσι και αλλιως δεν χρεωνεσαι. Οποτε ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις cancel και ολα καλα. Δηλωνεις μονο τη μεθοδο πληρωμης. Εγω π.χ. που δηλωσα paypal, συνδεθηκα με το account μου ειπα το γνωστο "I do" και απλα ενημερωθηκα οτι ΘΑ χρεωθω στις 4/5 απο τη zenimax. Αν κοψω το subscription δεν θα πληρωσω τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Eνα μηνα με paysafe εβαλα οποτε μεχρι αρχες ιουνιου και μετα βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=__dZ_v7rQh4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ΕΠΙΚΟ!!!!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michsof Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=__dZ_v7rQh4 Αυτό το skill σε ποιο skil line είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wazzaa Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίδες έχει βγει αυτό σε internet Cafe ή όχι ακόμα????Να δω μήπως πάω να το τεστάρω για να το αγοράσω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Παίδες έχει βγει αυτό σε internet Cafe ή όχι ακόμα???? Να δω μήπως πάω να το τεστάρω για να το αγοράσω..... Λογω της φυσης του παιχνιδιου δεν νομιζω να βγει ποτε σε "ιντερνετ καφε" εκτος και εαν εννοεις πριβε σερβερ κλπ, αλλα δεν ασχολουμαι με το αθλημα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Θα φτιαξουμε κανα guild με ατομα απο το foroum εδω η εχετε γινει μελη σε καποιο αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Mε το explorer pack σας εδωσε τα pledges of mara? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Mε το explorer pack σας εδωσε τα pledges of mara? δεν έχει σχέση το explorers me to pledges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα