Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

early access= πριβε λομπι με τους προπληρωμένους για όσους σκάνε παραπάνω χρήματα,για να κερδίσουν 3μέρες παραπάνω,που σιγά τα αυγά με τα bugs που θα φάνε στην μούρη..

ούτε beta ούτε τίποτα..Το game είναι εκεί,και ανοίγει μετά από 2-3 μέρες για τους υπόλοιπους..

Μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα με τις early access..

Εκτός και αν λέμε early access μετά τα kickstarters και είναι pre-alpha/aplha/beta που λένε το παιχνίδι κάποτε θα βγει,και αν θεωρείτε ότι σε τέτοια μοίρα είναι το παιχνίδι τούτο,πάω πάσο.

Οπως ειπε και ο απο πανω μου ( :P) το αγορασα μιση τιμη και το early access ηταν optional. Φυσικα εχω κανει preorder και διαφορα αλλα games γιατι εδιναν δωρακια που τα ηθελα. Αλλα ποτε για το early access. Δεν θεωρω οτι ενας casual (πλεον) gamer σαν εμενα θα κερδισει κατι με 3 ή 5 μερες μπροστα. Μαλλον με κοβω να ειμαι ο τελευταιος στον server που θα χτυπησει cap, αλλα σιγουρα θα ειμαι ενας απο αυτους που θα δουν σχεδον ολο το content ;)

Οσον αφορα το κατα ποσο ειναι beta ή οχι, απλα θα σου πω (και δεν θα το συνεχισω) οτι βαλανε patch ~1GB. Φαντασου τι fixarisma επεσε....

- EDIT :Εχει παρει κανεις κωδικο απο nuuvem? Εγω ακομα τιποτα ρε γμτ!!!

- EDIT2 : Εκανα login στο site της nuuvem και στις αγορες μου υπαρχει το κλειδακι για το game και το explorers pack.  Ολα μια χαρα λοιπον !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

- EDIT :Εχει παρει κανεις κωδικο απο nuuvem? Εγω ακομα τιποτα ρε γμτ!!!

- EDIT2 : Εκανα login στο site της nuuvem και στις αγορες μου υπαρχει το κλειδακι για το game και το explorers pack.  Ολα μια χαρα λοιπον !!!

Ναι :)

Οταν κανουμε register τον κωδικο, πως αποφευγουμε να πληρωσουμε subscription plan? 

Ετσι και αλλιως δεν χρεωνεσαι. Οποτε ανα πασα στιγμη μπορεις να κανεις cancel και ολα καλα. Δηλωνεις μονο τη μεθοδο πληρωμης. Εγω π.χ. που δηλωσα paypal, συνδεθηκα με το account μου ειπα το γνωστο "I do" και απλα ενημερωθηκα οτι ΘΑ χρεωθω στις 4/5 απο τη zenimax. Αν κοψω το subscription δεν θα πληρωσω τιποτα.

Παίδες έχει βγει αυτό σε internet Cafe ή όχι ακόμα????

Να δω μήπως πάω να το τεστάρω για να το αγοράσω.....

Λογω της φυσης του παιχνιδιου δεν νομιζω να βγει ποτε σε "ιντερνετ καφε" εκτος και εαν εννοεις πριβε σερβερ κλπ, αλλα δεν ασχολουμαι με το αθλημα αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...