Atallos1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Το οτι αντιδρουν τοσο γρηγορα στο early access (που στο κατω κατω δεν ειναι τιποτε αλλο απο ενα private beta), μονο για καλο μπορει να ειναι. ΠΙστευω οτι μετα τον 1ο μηνα το παιχνιδι θα τα σπαει. Ηδη εχω 2 μερες που παιζω και εκτος απο λιγο ψιλοlag ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Βεβαια το μεγαλο "crash test" θα γινει αυριο. Με οσα βλεπω ομως ειμαι αρκετα αισιοδοξος πλεον Δεν ειναι καθολου private beta , launch κανονικο ειναι Beta εκαναν αρκετες , οι δοκιμες τελειωσαν 1
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν ειναι καθολου private beta , launch κανονικο ειναι Beta εκαναν αρκετες , οι δοκιμες τελειωσαν Άκουσαν εσένα που είπες ότι είναι κανονικό launch, και οι server πέφτουν για τις επόμενες 3 ώρες για να προετοιμαστούν. 1
DeiX Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δεν ειναι καθολου private beta , launch κανονικο ειναι Beta εκαναν αρκετες , οι δοκιμες τελειωσαν Ανεκαθεν early access = private beta. Απλα οι characters δεν τρωνε wipe. Ασε τι λενε. Σε οσα mmo ειχα early access ολο "fixakia" και "patchakia" ειχαμε. Μονο το AOC δεν ειχε ουτε πριν ουτε μετα γιαυτο και πατωσε 1
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ο αλλος πηγε ηδη lvl 50 , lel Και μιας και έχω χρόνο να απαντήσω σε αυτό.... (o server είναι κάτω ) Αυτό που έκανε, είναι παρόμοιο με την βιασύνη να ξεμπερδέψει στο κρεβάτι με μια πολύ όμορφή γυναίκα. 3
Atallos1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Βρε ναι σιγουρα , απλα ειναι χαζο να μπορεις να πας max lvl με aoe grind σε 24 ωρες
DeiX Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Και μιας και έχω χρόνο να απαντήσω σε αυτό.... (o server είναι κάτω ) Αυτό που έκανε, είναι παρόμοιο με την βιασύνη να ξεμπερδέψει στο κρεβάτι με μια πολύ όμορφή γυναίκα. Χαχαχα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε Εγω ψαχνω τον χαρτη pixel προς pixel. Ουτε χαρτογραφηση με drones να εκανα. Και στο πουθενα παντα και καποιος npc πεταγεται και σου δινει και questaki 1
chek2fire Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Παιδιά το κουτί του κολέκτορα απλά δεν υπάρχει! Συν ότι είναι τεράστιο έχει ένα απίστευτα μεγαλο και λεπτομερές αγαλματάκι, νομίζω ένα από τα καλύτερα που θυμάμαι σε όλους τους κολέκτορες που έχουν κυκλοφορήσει και έχει και ένα απίστευτα περιεκτικό book με όλη την ιστορία του κόσμου του elder scroll. Μιλάμε για να το διαβάσεις όλο αυτό πρέπει σίγουρα να χρειαστείς παραπάνω από μήνα. Φοβερές πληροφορίες και νομιζω έιναι must buy ακόμα και για όσους είναι φίλοι του κόσμου του elder scroll αλλά δεν τους αρέσουν τα mmo. Δείτε και εδώ ένα video με τον κολέκτορα 1
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Χαχαχα ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε Εγω ψαχνω τον χαρτη pixel προς pixel. Ουτε χαρτογραφηση με drones να εκανα. Και στο πουθενα παντα και καποιος npc πεταγεται και σου δινει και questaki Δεν ξέρω αν είσαι AD, αλλά τα random encounters στο Auridon για πολύ γέλια. α) Altmer έχει ένα άλογο, και ζητά βοήθεια να κουβαλήσει το βάρος. Αν έχεις το Intimidate την βάζεις να σου δώσει το "βάρος", και κάθετε σκυθρωπή στο δρόμο. β) Ένας Khajiit, ψαχουλεύει ένα σάκο. Σου λέει ότι του κλέψανε τα πράγματα κάτι ληστές και ζητά λεφτά για να ξεκινήσει. Αν του δώσεις λεφτά, είναι χαρούμενος. Αν τον ρωτήσεις να σου πει που είναι οι ληστές για να του δώσεις τα πράγματά του πίσω, σε "λούζει" κυριολεκτικά . Και ξεκινά με "You do not listen....". Το θυμάμαι και γελάω τώρα που το γράφω. γ) Μετά από βροχή (πάντα), δύο Khajiit εμφανίζονται στην άκρη του δρόμου να προσπαθούν να ανάψουν φωτιά να στεγνώσουν. Αν τους προσπεράσεις, γκρινιάζουν ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται την σήμερον ημέρα. Βέβαια μπορείς να τους ανάψεις την φωτιά...... δ) Δύο Altmer (Veil Heritage) τσακώνονται για το ποιός θα σε σκότώσει πιο γρήγορα με τα spells που ξέρει ο καθένας. Αν δεν κάνετε κάτι (δη τους σκοτώσετε) και συνεχίσε να τους κοιτάτε, θα αλληλοσκοτωθούν αυτοί. ε) Υπάρχει ένα καραβάνι, απότελούμενο από Khajiit, Bosmer και ένα άλογο. Κάθε φορά που τους συναντάτε τους την πέφτουν ληστές. Αν τους βοηθήσετε σας ευχαριστούν, αν όχι και τους προσπεράσετε εγκαταλείπουν την προσπάθεια γιατί όπως λέει ο ένας, "δεν αξίζει να ζεις σε αυτό τον κόσμο". και άλλα πολλά. Επίσης, μερικά στατιστικά, από την Zenimax για το παιχνίδι. 10202 NPC!!!!!!!! 2235 βιβλία. σχεδόν 41 εκατομύρια διαφορετικές εκδόσεις όπλων. 1
Gerara_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άκουσαν εσένα που είπες ότι είναι κανονικό launch, και οι server πέφτουν για τις επόμενες 3 ώρες για να προετοιμαστούν. Κατά τις 12 Ελλάδος δηλαδή θα ανοίξουν οι σέρβερ;
Apoll Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για όσους ανησυχούν γιατί με τα downtime δεν είχαμε πραγματικά 3-5 μέρες Early Access, η Zenimax came to the rescue. We want you to know that everyone who was part of Early Access will be granted an extended grace period until Sunday at 8AM EDT/12PM GMT before being required to transition your account to live. This will cover those who purchased ESO from an online retailer and won't be getting your box shipped in time and also gives anyone who purchased digitally more Early Access time.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 early access= πριβε λομπι με τους προπληρωμένους για όσους σκάνε παραπάνω χρήματα,για να κερδίσουν 3μέρες παραπάνω,που σιγά τα αυγά με τα bugs που θα φάνε στην μούρη.. ούτε beta ούτε τίποτα..Το game είναι εκεί,και ανοίγει μετά από 2-3 μέρες για τους υπόλοιπους.. Μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα με τις early access.. Εκτός και αν λέμε early access μετά τα kickstarters και είναι pre-alpha/aplha/beta που λένε το παιχνίδι κάποτε θα βγει,και αν θεωρείτε ότι σε τέτοια μοίρα είναι το παιχνίδι τούτο,πάω πάσο. 1
virginkiller Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 δεν έχει ανοίξειι ακόμα το login στο site και δεν μπορώ να βάλω τους κωδικούς μου χαχα
StormGr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 early access= πριβε λομπι με τους προπληρωμένους για όσους σκάνε παραπάνω χρήματα,για να κερδίσουν 3μέρες παραπάνω,που σιγά τα αυγά με τα bugs που θα φάνε στην μούρη.. ούτε beta ούτε τίποτα..Το game είναι εκεί,και ανοίγει μετά από 2-3 μέρες για τους υπόλοιπους.. Μη λέμε και ότι θέλουμε τώρα με τις early access.. Εγω παντως 28 ευρω το πηρα πριν κανενα μηνα. Και πιο φτηνα απο πολλους και μια χαρα early access ειχα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα