Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βγαζει use call eranamo συνεχεια.Παταω το Ε και μου γραφει item not ready yet.Tο δοκιμασα αρκετες φορες αλλα δεν ειδα να γινεται κατι.Μηπως ειναι καποιο bug?

High elf dragon knight  με focus στο magicka εχω φτιαξει.

Ποιό quest είναι; Είσαι σίγουρος ότι το έχεις ως active quest και είσαι στο σωστό σημείο;

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη ημουν low level ειχα αφησει το quest και οταν το εβγαλε αυτο δεν  θυμομουν ποιο quest ηταν.Eυχαριστω apoll με εσωσες γιατι μου το εβγαζε συνεχεια.Enter south ruins δεν το θυμαμαι ακριβως.

Error 328.Τι εγινε επεσαν οι servers?

Δημοσ.

Ναι κάνουν συντήρηση. Λόγο της ταχύτητας που πέσανε, μάλλον για καμμιά hack δουλειά το κόβω. Και καλά κάνανε.

Δημοσ.

Συντηρηση απο οτι γραφουν και θα επανελθουν αργοτερα.

Οποτε δεν βλεπω σημερα να συνεχισουμε το game.Τι λεβελ εχετε φτασει?Αυτη τη στιγμη ειμαι 12 προς 13 πηγαινω και εχουν μεινει 5 quests στην audiron.Αυτο το quest με το frog το εχετε κανει?Γιατι φωναζουν για bug.

Δημοσ.

Τον βατραχο πρεπει να τον κανεις feed μεχρι να πει οτι ειναι full και μετα να τον βαλεις να τρεξει ...στο last beta τουλαχιστον δουλευε, στο 1ο beta  δεν ξεκιναγε το race

• Like 2
Δημοσ.

Την πρωτη μερα δεν δουλευε το quest.Εχθες και σημερα μια χαρα αλλα εχανα στο race lol.Εχεις μπει σε καποιο guild?

Eτοιμο το service ξαναμπειτε.

Δημοσ.

Το πρώτο ελληνικό Trading Guild με την επωνυμία "Emporium" στο TESO είναι γεγονός. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας τριών ελληνικών guilds (Eternal Flames - Heroic Few - Argonauts) και είναι cross faction, δηλαδή δέχεται έλληνες παίκτες ανεξαρτήτως του alliance στο οποίο ανήκουν, αν παίζουν solo ή αν παίζουν σε guild. Μοναδικός σκοπός των Emporium είναι η χρήση του guild store για αγοραπωλησίες μεταξύ των μελών του. Για να λάβετε invitation για τους Emporium, στέλνετε whisper σε @Lenkoz ή @Omikrons ή @coniecit.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο ελληνικό Trading Guild με την επωνυμία "Emporium" στο TESO είναι γεγονός. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας τριών ελληνικών guilds (Eternal Flames - Heroic Few - Argonauts) και είναι cross faction, δηλαδή δέχεται έλληνες παίκτες ανεξαρτήτως του alliance στο οποίο ανήκουν, αν παίζουν solo ή αν παίζουν σε guild. Μοναδικός σκοπός των Emporium είναι η χρήση του guild store για αγοραπωλησίες μεταξύ των μελών του. Για να λάβετε invitation για τους Emporium, στέλνετε whisper σε @Lenkoz ή @Omikrons ή @coniecit.

Άψογα!

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από πλαίσιο και αυριο το στέλνουν. Τώρα δεν ξέρω αν πάιξω αμέσως γιατί το έχω τακτική στα mmo να μπαίνω μετά από λίγο καιρό για να διορθώσουν τα αρχικά bug.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα δεν ξέρω αν πάιξω αμέσως γιατί το έχω τακτική στα mmo να μπαίνω μετά από λίγο καιρό για να διορθώσουν τα αρχικά bug.

Δηλαδή αν δεν παίξεις εσύ, θα διορθώσουν τα bug; Δεν μας το λες τόσο καιρό να σε κλειδώσουμε σε κανένα μπουντρούμι;

:-D

Δημοσ.

Αν δεν παιξεις το mmo με το που θα κυκλοφορησει, χανεις ολο το νοημα. Οταν θα λεμε εμεις "θυμασαι στην αρχη εκεινο το bug που....." εσυ τι θα λες? Ε? Ε? :P

• Like 2
Δημοσ.

Όσοι παίζουν το παιχνίδι στο Ultra, καλό θα ήταν να ρίξουν ένα "επιθετικό" προφιλ στους ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών.

Είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι από τότε που πήρα την 780, και την σπρώχνει στο 100% όλη την ώρα ενώ έχει 1293 overclock.

Δημοσ.

Όσοι παίζουν το παιχνίδι στο Ultra, καλό θα ήταν να ρίξουν ένα "επιθετικό" προφιλ στους ανεμιστήρες της κάρτας γραφικών.

Είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι από τότε που πήρα την 780, και την σπρώχνει στο 100% όλη την ώρα ενώ έχει 1293 overclock.

Δεν νιώθω κάποιο ζόρι με την 780ti.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...