DeiX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Αυτος ο "αλλος" σε ολα τα games χτυπαει cap σε χρονο dt... Respect
HadesGR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παίρνω την Πλαίσιο σήμερα και ρωτάω πότε με το καλό θα έχω την Collectors και μου απαντάνε ΜΠΟΡΕΙ και το Σάββατο... Εάν όμως μου στείλουν το Σάββατο.....δεν θα χάσω το account μου? Γιατί κάτι διάβασα ότι εάν δεν περάσει το game Key μέχρι και την 04.04 , μετά χάνω account/ character κτλπ. Για βοηθείστε ρε παιδιά με την πληροφορία αυτήν , γιατί θα την πνίξω την Πλαίσιο .
N3k21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/118/~/will-paypal-be-an-acceptable-form-of-payment%3F Χμ, εδώ όμως δεν αναφέρεται στη συνδρομή αλλά στην αγορά του παιχνιδιού. Καλά δεν κατάλαβα; Για να ενεργοποιηθει το παιχνιδι χρειαζεται καρτα?Αφου δεν εχει 30 μερες μεχρι να ξεκινησει το sub? Έχει 30 ημέρες, σωστά. Όμως για να κάνεις redeem τον κωδικό του παιχνιδιού, πρέπει να ορίσεις πρώτα payment method. Ε, στην περίπτωση που δεν έχεις ή δε θες να χρησιμοποιήσεις πιστωτικές ή debit, το φουλάρεις με κάρτα. Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα διαβάζοντας το "When do I begin my included 30 days of game time?" στο FAQ.
WizNick Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 https://www.gamekeysnow.com/keys/The-Elder-Scrolls-Online-60-Day-Card 21 euros
chek2fire Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παίρνω την Πλαίσιο σήμερα και ρωτάω πότε με το καλό θα έχω την Collectors και μου απαντάνε ΜΠΟΡΕΙ και το Σάββατο... Εάν όμως μου στείλουν το Σάββατο.....δεν θα χάσω το account μου? Γιατί κάτι διάβασα ότι εάν δεν περάσει το game Key μέχρι και την 04.04 , μετά χάνω account/ character κτλπ. Για βοηθείστε ρε παιδιά με την πληροφορία αυτήν , γιατί θα την πνίξω την Πλαίσιο . Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λές. Δεν υπάρχει δλδ σε mmo αν δεν ενεργοποιήσεις το account σου να στο αποκλείσουν την ώρα που θα έχεις κανονικά κλειδί για το game στο κουτί του. Νομίζω έχει να κάνει με το κλειδί που σου στέλνουν για το early acccess και το αν θα μπορείς να το συνεχίσεις μετά η απλά το χάνεις αν δεν σου έχει έρθει το κουτί μέχρι κάποια ημερομηνία.
HadesGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που λές. Δεν υπάρχει δλδ σε mmo αν δεν ενεργοποιήσεις το account σου να στο αποκλείσουν την ώρα που θα έχεις κανονικά κλειδί για το game στο κουτί του. Νομίζω έχει να κάνει με το κλειδί που σου στέλνουν για το early acccess και το αν θα μπορείς να το συνεχίσεις μετά η απλά το χάνεις αν δεν σου έχει έρθει το κουτί μέχρι κάποια ημερομηνία. Όντως έχω μέχρι τις 06.04 να κάνω activate το game key, διαφορετικά χάνω τον char μου από το early access.
GabrielConnor Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όντως έχω μέχρι τις 06.04 να κάνω activate το game key, διαφορετικά χάνω τον char μου από το early access. Προφανώς και δεν χάνεις τον χαρακτήρα σου από το early access. Απλά το account σου "παγώνει" μέχρι να βάλεις το cd key της έκδοσης που θα σου έρθει από το πλαίσιο.
DeiX Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Απ'οσους αγορασαν digital key και ΟΧΙ απο τη zenimax αλλα απο αλλους πωλητες, ελαβε κανεις το κανονικο cd key ή ακομα τιποτα?
Apoll Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Όλοι οι προμηθευτές λένε 4/4. Nuveem & GMG τουλάχιστον που ξέρω από εμένα και συναδέλφους.
DeiX Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Thx Apoll. Αντε να γυρισω σπιτι να ξεκινησω και εγω σημερα δεν κρατιεμαι!!!!
gildo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μου βγαζει use call eranamo συνεχεια.Παταω το Ε και μου γραφει item not ready yet.Tο δοκιμασα αρκετες φορες αλλα δεν ειδα να γινεται κατι.Μηπως ειναι καποιο bug? High elf dragon knight με focus στο magicka εχω φτιαξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα