Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε ολοι το προβλημα οτι δεν μπορειτε να κανετε zoom στο character creation για να δειτε το προσωπο του χαρακτηρα απο κοντα?

edit: τωρα δουλευει ..εφαγε σβησιμο ο 1ος χαρακτηρας και στον 2ο ολα ηταν οκ

Επεξ/σία από WizNick
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα ,,

Μέσα στο account μου στην σελίδα του παιχνδιού έχει να κατέβασω τον client θέλω να ρωτήσω το εξής,αυτός ο client είναι για την beta  ή είναι για την επίσημη κυκλοφορία.Κάποια στιγμή είχα πάρει beta κλειδί αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι.Ρωτάω γιατι ο αδερφός μου θα το αγοράσει  και κάποια στιγμή θα θελα με το account του να δω λίγο το παιχνίδι.

Ευχαριστώ,,,,

To ιδιο πραγμα ειναι φιλε απλα θα κανει καποια updates και παιζει κανονικα.Εμεις το cilent της beta εχουμε μονο που θα σου κανει updates στον launcher.Μαλλον δεν το εγραψα σωστα για τους imperial.Χωρις να εχω αγορασει την imperial edition μπορω και παιζω με imperial και δεν εχω καταλαβει τι γινεται.Tην ιδια απορια ειχαν και αλλα ατομα στο chat γιατι και σε αυτους εγινε το ιδιο.

Προφανως σου κατσε καλα. Εγω αγορασα standard edition και ξεκιναω Τριτη 1/4. Αρα απολαυσε το οσο κρατησει (που θα κρατησει) και μη το ψαχνεις ;)

Προφανως σου κατσε καλα. Εγω αγορασα standard edition και ξεκιναω Τριτη 1/4. Αρα απολαυσε το οσο κρατησει (που θα κρατησει) και μη το ψαχνεις ;)

Aπο που το αγορασες αν επιτρεπεται ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...