Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ Η' ΔΕΥΤΕΡΑ θα μπορουμε να μπουμε?
οσο για τα greeks guilds,Εγω προσωπηκα λεω να ξεκινησω ενα με κατι φιλους διωτη αυτο που συνανταω 'η εχω συναντηση ειναι το εξης,τα high level δεν ασχολουνται με τα low lvl και συνηθος απλα ζητανε και απετουν ta donate απο τα μελοι τους!και σχεδον καθολου επικοινονια!και κυριος στα οργανομενα guilds απλα μονο ζητανε και δεν σε αφηνουν να εξεληξεις το χαρακτηρα σου οπως επιθυμεις! αντιθετος με τα international guilds που ειναι πιο απολαυστικο το gaming

ισος ειχα απλα ατυχεw εμπειριες επι του θεματος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΥΡΙΑΚΗ Η' ΔΕΥΤΕΡΑ θα μπορουμε να μπουμε?

οσο για τα greeks guilds,Εγω προσωπηκα λεω να ξεκινησω ενα με κατι φιλους διωτη αυτο που συνανταω 'η εχω συναντηση ειναι το εξης,τα high level δεν ασχολουνται με τα low lvl και συνηθος απλα ζητανε και απετουν ta donate απο τα μελοι τους!και σχεδον καθολου επικοινονια!και κυριος στα οργανομενα guilds απλα μονο ζητανε και δεν σε αφηνουν να εξεληξεις το χαρακτηρα σου οπως επιθυμεις! αντιθετος με τα international guilds που ειναι πιο απολαυστικο το gaming

ισος ειχα απλα ατυχεw εμπειριες επι του θεματος!

Κυριακή. ονόμασε το guild σου grammar nazi  

• Like 1

https://www.youtube.com/watch?v=mmsgpaqEcok&list=UU-xKI4HfI0JLAEBFlOvDjKQ

Περιμένωντας τους servers να ανοίξουν αύριο...

XAXAXAXAXA OΝΤΟΣ ....ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ROME 2 ..

lσκεφτομαι να παιξω templar καθαρο support tank και να ακολουθησω μονο Dawn's Wrath+Restoring Light+καποιο crafting + one hand with shield+heavy armor .. καποια αλλη συμβουλη...

ΥΓ¨δεν ξερω τι race να παρω .

XAXAXAXAXA OΝΤΟΣ ....ΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ROME 2 ..

lσκεφτομαι να παιξω templar καθαρο support tank και να ακολουθησω μονο Dawn's Wrath+Restoring Light+καποιο crafting + one hand with shield+heavy armor .. καποια αλλη συμβουλη...

ΥΓ¨δεν ξερω τι race να παρω .

Εγώ τα ίδια θα κάνω, μιας και τα έχω δοκιμάσει εξαντλητικά, και φυσικά race Khajiit  στο AD :)

----------------------

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν τις διαφορές μεταξύ Medium & Heavy armour για τους Tank τους.

Wzgy2T2.jpg

Μόλις αφιέρωσα κάτι περισσότερο από δέκα λεπτά βλέποντας credits από την login screen.

Ερώτηση για αυτό που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα με copy φακέλων κτλ. Δεν κατάλαβα για να έιμαι ειλικρινής. Εγώ τώρα στο φάκελο του game έχω μόνο ESO EU. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να αλλάξω region θα μου κατεβάσει ξανά απο την αρχή τον Φάκελο ESO US;

Μου ηρθε ενα μηνυμα eso community να πατησω στο link για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος στο foroum.Τι ειναι αυτο τωρα?

Μαζί με το early release θα ανοίξουν και τα official forums αν έχω καταλάβει καλά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...