Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τί spec έχεις? Επεξεργαστή, RAM, κάρτα γραφικών, VRAM;

Απόψε/τώρα. Εγώ τον κάνω update πάνω από το τελευταίο patch του Σαββάτου και είναι περίπου 5GB

Eμένα δεν ανοίγει καν ο downloader...έτσι όπως πάει θα φάει cancel το game 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eμένα δεν ανοίγει καν ο downloader...έτσι όπως πάει θα φάει cancel το game 

Έτρεξες τον launcher με admin rights κατευθείαν από τον κατάλογο και όχι από το shortcut που σου είπα;;;;

Έτρεξες τον launcher με admin rights κατευθείαν από τον κατάλογο και όχι από το shortcut που σου είπα;;;;

Yep, τα ίδια, αλλά βρήκα τον launcher από την beta και το κατεβάζω την ώρα που μιλάμε:) Για να δούμε! Τώρα μένει να δω τι έγινε με το Origin και αρνείται πεισματικά να ξεκινήσει....

Η μηνιαία συνδρομή θα ξεκινήσει από την στιγμή που θα περάσεις το κλειδί του παιχνιδιού ( όχι το κλειδί του preorder) . Εκτός και αν αγόρασες από το official site οπότε θα μετρήσει από την κανονική έναρξη του παιχνιδιού.

Εγώ που έχω κάνει pre-order το παιχνίδι, η μηνιαία συνδρομή θα ξεκινήσει να τρέχει ακόμα και αν δεν μπω να παίξω;

Το κανονικο κλειδι ποτε θα το παραλαβουμε? Και εγω στο account μου εχω ενεργο το beta και early access, λογικα δεν πρεπει αυτοματα να ενεργοποιηθει και το κανονικο game???Ετσι και αλλιως αν εχεις early access σημαινει οτι εχεις αγορασει και το κανονικο παιχνιδι. Τι το θελουν το 2ο κλειδι???

Αν έχεις αγοράσει από την zenimax είσαι κομπλέ.

Τα κλειδιά που έχουμε είναι για το early access, τα κανονικά μεταξύ 3/4 και 4/4 για όσους έχουν digital και όποτε πάρετε το κουτί οι άλλοι. Και αυτό εξαρτάται από την εταιρία που το αγόρασε κάποιος, όχι από την zenimax.

Αγορασα απο Nuuvem. Ελπιζω να μην εχω κανα προβλημα γιατι αντε να το λυσεις στα ισπανικα :P

Το support τους απανταει κανονικα στα αγγλικα και ειναι αρκετα φιλικοι. Οριστε η απαντηση που ειχα παρει σχετικα με τα early access,κτλ:

Greetings Brave Adventurer!

It is an honor to know that I'm talking to a future candidate for Emperor of Tamriel! =D

The current serial key on your Nuuvem account will grant you early game access (3 days early access for Standard and 5 days early access for Imperial) additionally to pre order bonus Explorer's Pack.

There's also a new serial key which will be assigned into your Nuuvem account close to release date so it'll let you get access to the game.

Meanwhile, sharpen your blade, read your spellbooks and catch your potions, because Tamriel will not be such as it was before. =)

For other questions or anything else we can assist, we will be happy to help.

Atenciosamente/Regards, 

Fabio "Barba Ruiva" Girotto 

Nuuvem Staff

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιοs στο site.. μια ερωτηση πειρα το early access απο το public αν και το κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και την πρςτη φορα που πηγα να συνδεθω που ειμαι οτι μπορω να συνδεθω την δευτερα .. σημερα που εκανα reset pass kai allaxa  κωδικο δεν μου κανει καν  login

Αγορασα απο Nuuvem. Ελπιζω να μην εχω κανα προβλημα γιατι αντε να το λυσεις στα ισπανικα :P

Στην Βραζιλία μιλάνε Πορτογαλική διάλεκτο, και όχι Ισπανικη :P

Επίσης όντως όλες οι απαντήσεις σε Αγγλικά, και ήταν κάτι που τους ρώτησα σήμερα σχετικό.

καλησπερα παιδια ειμαι καινουργιοs στο site.. μια ερωτηση πειρα το early access απο το public αν και το κατεβασα το παιχνιδι κανονικα και την πρςτη φορα που πηγα να συνδεθω που ειμαι οτι μπορω να συνδεθω την δευτερα .. σημερα που εκανα reset pass kai allaxa  κωδικο δεν μου κανει καν  login

Ποιό public; Το early access το πέρνεις από το μαγαζί που προπαράγγειλες το παιχνίδι. Και είναι μόνο για τις 3-5 μέρες παιχνιδιού, πριν την release (4/4), όπου και θα παραλάβεις τον κωδικό του παιχνιδιού, από το μαγαζί που αγόρασες

Επίσης το παιχνίδι δεν έχει ανοίξει, οπότε φυσικά να μην μπορείς να κάνεις login. Ανοίγει την Κυριακή 30 Μαρτίου, μεσημέρι στις 2 Ελλάδος για Imperial , και Τρίτη 1  Απριλίου για standard ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...