gildo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Όχι θα στείλουν το κανονικό λίγες μέρες (ελπίζω)πριν ξεκινήσει το game.Να σου πω την αλήθεια Apoll ενώ σκεφτόμουν να φτιάξω αλλο class μάλλον Templar θα πάρω όπως και στην beta.Μου αρέσει που συνδυάζει πολλά πράγματα .Αν και τον είχα κανει ενα πράγμα λίγο μπερδεμένο με bow ,two handed,shield και one hand weapon.ξεχασα να πω οτι έκανα και healing εκτός των άλλων.Απο οτι ειδα σε βιντεακια μου άρεσε και ο dragon knight αλλα θα δούμε μεχρι τότε τι θα κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 χμμμ λες templar ή dragonknight για τανκ? εγώ λογικά redguard θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ειδα ενα gameplay απο το force strategy gaming και μου αρεσε ο dragon knight.Αλλα ο templar μου κανει πιο πολυ για tank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Μια ερώτηση το preorder key(headstart) δεν είναι κ το cd key σωστά? Σωστά. Είναι το early access key μόνο. Το κανονικό key θα το πάρουμε την επόμενη εβδομάδα (πριν την Παρασκευή). Όλα τα early access κλειδιά, είναι για την απλή έκδοση επίσης. Όσοι αγόρασαν Imperial (όπως εγώ), μόνο όταν παραλάβουν τον Imperial κωδικό της κανονικής έκδοσης θα το ξεκλειδώσουν. (αυτό είναι γνωστό αρκετό καιρό τώρα). Μόνο όσοι έσκασαν full price στο μαγαζί του παιχνιδιού, ή στην Bethesda, έχουν ήδη early access & κωδικό που παιχνιδιού. (συμπεριλαμβανομένου και Imperial). ---------------------------------------------------------------------------------------------- Για όσους ενδιαφέρονται, ποιός ηθοποιός έδωσε φωνή στον Razum-dar καθώς και στους περισσότερους Khajiit, είναι ο Christopher Smith. Όσοι βλέπουν anime τον ξέρουν μιας και είναι παντού, επίσης έχει δώσει φωνή σε πολλούς χαρακτήρες σε Oblivion & Skyrim, και είναι ο Joker (μεταξύ άλλων) στα τελευταία Batman (κινούμενα) Και επειδή μπορεί κάποιος να ρωτήσει "ποιός είναι ο Razum-dar και αναφέρεις παραπάνω;", κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο πιο καλός (cool) NPC που συνάντησα σε παιχνίδι από το 1992 που παίζω PC games. ----------------------------------------------------------------------------- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anheron Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ενα καλό άρθρο γενικά για το tanking του eso http://tamrielfoundry.com/2014/03/tanking-primer/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Φοβερός ο Razum- Dar πράγματι. 4 ημέρες μείναnε ακόμα για να εισβάλλουμε στον μαγικό κόσμο της Tamriel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σωστά. Είναι το early access key μόνο. Το κανονικό key θα το πάρουμε την επόμενη εβδομάδα (πριν την Παρασκευή). Όλα τα early access κλειδιά, είναι για την απλή έκδοση επίσης. Όσοι αγόρασαν Imperial (όπως εγώ), μόνο όταν παραλάβουν τον Imperial κωδικό της κανονικής έκδοσης θα το ξεκλειδώσουν. (αυτό είναι γνωστό αρκετό καιρό τώρα). Μόνο όσοι έσκασαν full price στο μαγαζί του παιχνιδιού, ή στην Bethesda, έχουν ήδη early access & κωδικό που παιχνιδιού. (συμπεριλαμβανομένου και Imperial). ---------------------------------------------------------------------------------------------- Για όσους ενδιαφέρονται, ποιός ηθοποιός έδωσε φωνή στον Razum-dar καθώς και στους περισσότερους Khajiit, είναι ο Christopher Smith. Όσοι βλέπουν anime τον ξέρουν μιας και είναι παντού, επίσης έχει δώσει φωνή σε πολλούς χαρακτήρες σε Oblivion & Skyrim, και είναι ο Joker (μεταξύ άλλων) στα τελευταία Batman (κινούμενα) Και επειδή μπορεί κάποιος να ρωτήσει "ποιός είναι ο Razum-dar και αναφέρεις παραπάνω;", κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο πιο καλός (cool) NPC που συνάντησα σε παιχνίδι από το 1992 που παίζω PC games. ----------------------------------------------------------------------------- Είσαι σίγουρος για το early access της Imperial Edition? Διότι την έχω κάνει pre order (με αντικαταβολή ) από γνωστή Ελληνική Αλυσίδα και ήδη μου έχουν στείλει με email τον κωδικό για early access και τον έχω κάνει redeem. Επίσης κατεβάζω τον client για PC , μου κάνει extract αλλά δεν μου εμφανιζει κάτι για να συνεχίσω το installation....παίζει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Είσαι σίγουρος για το early access της Imperial Edition? Διότι την έχω κάνει pre order (με αντικαταβολή ) από γνωστή Ελληνική Αλυσίδα και ήδη μου έχουν στείλει με email τον κωδικό για early access και τον έχω κάνει redeem. Επίσης κατεβάζω τον client για PC , μου κάνει extract αλλά δεν μου εμφανιζει κάτι για να συνεχίσω το installation....παίζει κάτι? Ναι. Θα δεις όταν μπεις στο account ότι το εικονίδιο της έκδοσης που έχεις είναι καφέ (std) και όχι κόκκινο (Imperial). Θα πάρεις τον Imperial κωδικό με το κανονικό παιχνίδι κοντά την ημέρα που βγαίνει. (είτε digital είτε κουτί). Ο client, αν σε ρωτήσει για Ευρώπη απαντάς ανάλογα και θα ξεκινήσει το κατέβασμα. Δεν κατεβάζει όλο τον client με την μία. Θα κατεβάσει 16GB αρχικά, και μετά άλλα 4GB, καμμια 3-4 πακέτα με 400-500ΜΒ το ένα, και θα ριξει άλλα 6GB κατέβασμα. Ελπίζωντας ότι έχεις στον δίσκο μια 50άρα GB ελεύθερα, είσαι εντάξει. Ο τελευταίο client με όλα τα update (Κυριακή), πιάνει 32GB αλλά χρειάζεται περίπου τα διπλά συνέχεια για να κάνει αποσυμπίεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ναι. Θα δεις όταν μπεις στο account ότι το εικονίδιο της έκδοσης που έχεις είναι καφέ (std) και όχι κόκκινο (Imperial). Θα πάρεις τον Imperial κωδικό με το κανονικό παιχνίδι κοντά την ημέρα που βγαίνει. (είτε digital είτε κουτί). Ο client, αν σε ρωτήσει για Ευρώπη απαντάς ανάλογα και θα ξεκινήσει το κατέβασμα. Δεν κατεβάζει όλο τον client με την μία. Θα κατεβάσει 16GB αρχικά, και μετά άλλα 4GB, καμμια 3-4 πακέτα με 400-500ΜΒ το ένα, και θα ριξει άλλα 6GB κατέβασμα. Ελπίζωντας ότι έχεις στον δίσκο μια 50άρα GB ελεύθερα, είσαι εντάξει. Ο τελευταίο client με όλα τα update (Κυριακή), πιάνει 32GB αλλά χρειάζεται περίπου τα διπλά συνέχεια για να κάνει αποσυμπίεση. Έχεις δίκιο, την standard έκδοση μου έχει. Σχετικά με τον client, μου βγάζει το αρχικό εικονίδιο του Installation αλλά μετά τίποτα, δεν μου βγάζει κανένα installation screen, δεν μου κατεβάζει τίποτα. Ούτε κάνει pop up κάποιο window που να με ρωτάει για Europe κτλπ. Τρέχει το αρχικό installation και μετά σταματά...και στον SSD έχω 120GB free. Να αρχίσω να ανησυχώ και να ρίξω κάνα support ticket? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σβήσε το launcher shortcut από το desktop, και τρέξε τον launcher από τον κατάλογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigkas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ξέρουμε μήπως πότε ο client που είναι για download θα περιλαμβάνει όλα τα updates; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 νομίζω είναι Updated για το early access Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στο δικό μου computer δεν δουλεύει, κολλάει συνεχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Στο δικό μου computer δεν δουλεύει, κολλάει συνεχώς Τί spec έχεις? Επεξεργαστή, RAM, κάρτα γραφικών, VRAM; Ξέρουμε μήπως πότε ο client που είναι για download θα περιλαμβάνει όλα τα updates; Απόψε/τώρα. Εγώ τον κάνω update πάνω από το τελευταίο patch του Σαββάτου και είναι περίπου 5GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 είναι οκ δηλαδή να ξεκινήσουμε το patching ή θα έχουμε τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα