Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν σκέφτεσαι καθόλου το θέμα της ώρας; Αγγλία-Αμερική έχουν 6 ώρες διαφορά περίπου, σωστά; 

Εγώ US σκεφτόμουν επειδή μου φαίνονται πιο οργανωμένα τα άτομα (τουλάχιστον αυτο διακρίνω από το φόρουμ που ασχολούμαι) και έμαθα ότι στην αρχή ο EU server θα έχει βάση Αμερική, όμως με τη διαφορά ώρας θα είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τα guild σου.

Υ.Γ. Είναι πολλά τα Gb του client για αυτή την ώρα :P

Η διαφορά ώρας δεν με απασχολεί. 5 ώρες από EST σε GMT δεν λένε κάτι να πω την αλήθεια.

Άλλωστε στον ΝΑ Server θα έχει και ευρωπαίους, αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Θα έχει Αυστραλούς κ.α.

Επίσης ας δούμε τι έχει ο EU server. Ρώσσους, Γερμανούς, Πολωνούς, Γάλλους, που όπως έγινε στο τελευταίο session δεν μπορούσες να συνενοηθείς στα Αγγλικά. Μιας και το 1/3 έγραφε Γερμανικά,  1/3 Πολωνικά και Ρώσσικα και προσπαθούσαμε οι Αγγλοφωνες να καταλάβουμε τι γράφαμε στην συζήτηση (zone) που είχαμε ανοίξει όταν κάθε 4η-5η παράγραφο ήταν στα Αγγλικά μόνο. 

Όχι ότι δεν θα έχει Ισπανόφωνους στον ΝΑ, αλλά δεν θα είναι και δέκα διαφορετικές γλώσσες. Θα δούμε μιας και περιμένω απάντηση αν θα παίξουν μερικοί γερμανο-γαλλο-Ιταλοί συμπαίκτες από τον Uthgard (DAOC Freeshard), ή θα περιμένουν να μπει αυτός online.

ΥΓ Και το γμτ. Άνοιξαν το server στις 11 το βράδυ ώρα Αγγλίας, και είναι συνολικά 5GB patch. (σε κομμάτια).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα ο server και όχι ο ISP σου ή εσύ;

Δεν έχει σημασία αν έχεις 100mbit γραμμή ή 2Mbit. Αν ο ISP είναι χάλια, το latency σου να είναι μεγάλο. Εγώ έχω 4mbit ADSL (ούτε καν ADSL+) και ζω στην μέση του πουθενά.

Στο WOT, WT & BF4 έχω γύρο στο 40-50, σπάνια 60. Και το TESO 40-60 ακόμα και Cyrodiil. 

Φίλοι από Ελλάδα στα παραπάνω παιχνίδια δεν πέφτουν κάτω από 100, ενώ έχουν μεγαλύτερη γραμμή από εμένα. Και διάφορους Ελληνικούς ISP. Βρίζωντας συνέχεια για τα lag spikes.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγγλικούς ISP. Αν βάλω τα βασικά πακέτα Virgin (όχι cable), Sky, BT, PlusNet τα ίδια χάλια είναι μιας και έχω συναδέλφους που δεν χτυπάνε κάτω από 90-100 στο WOT & WT, BF4.

Αντίθετα, πληρώνω κάτι παραπάνω και έχω βάλει ISP που είναι μόνο για εταιρίες,  MDNX, με traffic priority. Κάτι το οποίο μόνο η PlusNet από τους mainstream ISP παραπάνω βάζει ως πρόσθετα στο πακέτο (με το αντίστοιχο κόστος), για πιο γρήγορο gaming.

Και μια σημείωση. Σε ξενοδοχεία στο Gothenburg (Σουηδία), χτυπούσα 20ms στο WoT σταθερά, και είχα πάθει πλάκα μιας και χρησιμοποιούσα το WiFi που παρέχουν στους πελάτες. Όταν έμεινα εκεί 6 μήνες σταλμένος από την δουλειά.

Η διαφορά ώρας δεν με απασχολεί. 5 ώρες από EST σε GMT δεν λένε κάτι να πω την αλήθεια.

Άλλωστε στον ΝΑ Server θα έχει και ευρωπαίους, αλλά φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί. Θα έχει Αυστραλούς κ.α.

Εντάξει, δεν είναι και μικρή διαφορά. Αν σκεφτείς ότι εκείνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του guild οπότε θα ρυθμίζουν τις ώρες που θα γίνονται όλα. Από την εμπειρία μου στα mmo, σπάνια ξεκινούσε κάτι μεσημέρι άρα θα έχουμε πρόβλημα (λόγου χάρη αν ξεκινήσουν raid στις 10 μ.μ. για εσένα θα είναι 3 π.μ. και για εμένα 5 π.μ.). Πώς σηκώνεσαι πριν τις 12 το μεσημέρι μετα; :P

απο ελλάδα σε us πάντως ποιάνει πολλά ms

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στα stress tests, αν εξαιρέσεις κάποια spikes και τα σαββατόβραδα (συγκεκριμένα σε δύο beta tests) όπου είχαν κολλήσει τα πάντα για κανα 5λεπτο. 

Υ.Γ. Έχετε αποφασίσει με τι race/class θα ξεκινήσετε; Εγώ τελικά λέω Altmer DK. (όποιος ψήνεται και έχει χρόνο για λίγο theorycrafting, ελεύθερα)

Δηλαδή ο σέρβερ τώρα είναι ανοιχτός και μπορούμε να μπούμε στο game. Μέχρι πότε θα παραμείνει γνωρίζουμε;

Ήταν μόνο για μερικές ώρες.

Εντάξει, δεν είναι και μικρή διαφορά. Αν σκεφτείς ότι εκείνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του guild οπότε θα ρυθμίζουν τις ώρες που θα γίνονται όλα. Από την εμπειρία μου στα mmo, σπάνια ξεκινούσε κάτι μεσημέρι άρα θα έχουμε πρόβλημα (λόγου χάρη αν ξεκινήσουν raid στις 10 μ.μ. για εσένα θα είναι 3 π.μ. και για εμένα 5 π.μ.). Πώς σηκώνεσαι πριν τις 12 το μεσημέρι μετα; :P

Raid; Δεν παίζω WoW.......................

Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα στα stress tests, αν εξαιρέσεις κάποια spikes και τα σαββατόβραδα (συγκεκριμένα σε δύο beta tests) όπου είχαν κολλήσει τα πάντα για κανα 5λεπτο. 

Υ.Γ. Έχετε αποφασίσει με τι race/class θα ξεκινήσετε; Εγώ τελικά λέω Altmer DK. (όποιος ψήνεται και έχει χρόνο για λίγο theorycrafting, ελεύθερα)

η αλήθεια είναι αν και 100άρια ms δεν είχα θέματα

Είσαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα ο server και όχι ο ISP σου ή εσύ;

Δεν έχει σημασία αν έχεις 100mbit γραμμή ή 2Mbit. Αν ο ISP είναι χάλια, το latency σου να είναι μεγάλο. Εγώ έχω 4mbit ADSL (ούτε καν ADSL+) και ζω στην μέση του πουθενά.

Στο WOT, WT & BF4 έχω γύρο στο 40-50, σπάνια 60. Και το TESO 40-60 ακόμα και Cyrodiil. 

Φίλοι από Ελλάδα στα παραπάνω παιχνίδια δεν πέφτουν κάτω από 100, ενώ έχουν μεγαλύτερη γραμμή από εμένα. Και διάφορους Ελληνικούς ISP. Βρίζωντας συνέχεια για τα lag spikes.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους Αγγλικούς ISP. Αν βάλω τα βασικά πακέτα Virgin (όχι cable), Sky, BT, PlusNet τα ίδια χάλια είναι μιας και έχω συναδέλφους που δεν χτυπάνε κάτω από 90-100 στο WOT & WT, BF4.

Αντίθετα, πληρώνω κάτι παραπάνω και έχω βάλει ISP που είναι μόνο για εταιρίες,  MDNX, με traffic priority. Κάτι το οποίο μόνο η PlusNet από τους mainstream ISP παραπάνω βάζει ως πρόσθετα στο πακέτο (με το αντίστοιχο κόστος), για πιο γρήγορο gaming.

Και μια σημείωση. Σε ξενοδοχεία στο Gothenburg (Σουηδία), χτυπούσα 20ms στο WoT σταθερά, και είχα πάθει πλάκα μιας και χρησιμοποιούσα το WiFi που παρέχουν στους πελάτες. Όταν έμεινα εκεί 6 μήνες σταλμένος από την δουλειά.

Το standard ping για Αμερικη απο Ελλαδα ειναι 200 ms με οποιονδηποτε ISP σχεδον σε οποιοδηποτε game

Το να εχουν τον EU server στην Αμερικη ειναι χαζο , για οσο κ να ειναι 

Anyways κλαιν

• Like 2

ρε μάγκες..έλεγα να μην παίξω..και να περιμένω το wildstar γιατί eso μπήκα μονο στην πρώτη beta λόγο χρόνου..αλλά με έχετε ψήσει..κανά site για details για craft ,classes κτλ έχετε?

Mηπως αυτος θα ειναι ο launcher για το release?Επειδη εχει πολλα update και εφυγε απο διπλα το beta.Αpoll μου ειπες για altmer αλλα επειδη δεν τους δοκιμασα στη beta σε τι class ταιριαζουν περισσοτερo?Σε sorcerer η dragon knight εγω νομιζω.Φιλε savouko δοκιμασε το elderscrollsonlineinfo η το tesoelitecom.Θα βρεις αρκετα αν και γενικα ειναι ευκολο το συστημα που εχει.

Mηπως αυτος θα ειναι ο launcher για το release?Επειδη εχει πολλα update και εφυγε απο διπλα το beta.Αpoll μου ειπες για altmer αλλα επειδη δεν τους δοκιμασα στη beta σε τι class ταιριαζουν περισσοτερo?Σε sorcerer η dragon knight εγω νομιζω.Φιλε savouko δοκιμασε το elderscrollsonlineinfo η το tesoelitecom.Θα βρεις αρκετα αν και γενικα ειναι ευκολο το συστημα που εχει.

Σε όλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...