Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μεταξύ 14:00 - 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 30 Μαρτίου για όσους έχουν 5 μέρες early access.

Και εξαρτάται αν έχουν υπολογίσει την αλλαγη της ώρας ή όχι στην ανακοίνωσή τους χτες βράδυ.
(αν ναί τότε στις 2 αν όχι στις 3).

Όσον αφορά εμένα, έχω άδεια από 31/3 έως 7 Απριλίου :)

• Like 1
Δημοσ.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μεταξύ 14:00 - 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 30 Μαρτίου για όσους έχουν 5 μέρες early access.

Και εξαρτάται αν έχουν υπολογίσει την αλλαγη της ώρας ή όχι στην ανακοίνωσή τους χτες βράδυ.

(αν ναί τότε στις 2 αν όχι στις 3).

Όσον αφορά εμένα, έχω άδεια από 31/3 έως 7 Απριλίου :)

Μου ήρθε ο κωδικός για το 5 ημέρες early access. Cant wait!

Δημοσ.

Εμένα το λες που έχω στο board στην δουλειά counter με κόκκινα γράμματα στην επάνω αριστερή γωνία;

Από τότε που πρωτοέπαιξα σε beta session weekend, μάλιστα. (ολόκληρους μήνες πλέον).

Ούτε ως φαντάρος δεν μέτρουσα τις μέρες έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως έχει εντοπίσει κανείς κανένα link που να έχει όλα τα default shorcut keys του παιχνιδιού (π.χ. bags, skills, quest κλπ κλπ) γιατί από όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι. Φτιάχνω κάτι profile στο νέο μου keyboard και για αυτό τα ψάχνω.

Δημοσ.

Μπες στο παιχνίδι εκεί που σου ζητά να κάνεις log.  Μην κάνεις log, και κοίτα αν το Settings menu item είναι ακόμα εκεί.

Εκεί έχει και τα κουμπιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

PvP (AvA/RvR) μόνο στην Cyrodiil.

Αλλά εκεί δεν είναι barren land όπως στο DAOC. Έχει NPC πόλεις, dungeons, quests, και δεν συμαζεύεται.

Βασικά ο χάρτης το Oblivion, σε PVP :)

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Aldmeri και high elf δεν αλλαζω alliance.Εκτος αν παρω κανα nord αλλα και παλι aldmeri θα μεινω επειδη μου αρεσει η περιοχη παρα πολυ.Θα βρεθουμε στο game η εχετε κανονισει σε καποιο guild?

Δημοσ.

Δεν έχω κανονίσει κάποιο guild, ενώ ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για ΝΑ ή EU server.

Καλύτερα να φτιάξεις Altmer. Τί δουλειά έχουν οι Nord στο AD?

Εγώ AD Khajiit, και αυτό δεν το αλλάζω. Αισθάνομαι σπίτι μου όπως ήταν η Hibernia στο DAOC επί 10 χρόνια.

Δημοσ.

Ζω Αγγλία. Δεν είχα πάνω από 80. Συνήθως γύρο στο 50-60 ακόμα και στην Cyrodiil

Εν το μεταξύ, ο EU θα είναι στην Αμερική στημένος για περίπου 1 μήνα σύμφωνα με την ZoS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μερικές ώρες απόψε οι beta server είναι ανοιχτοί. Όσοι πιστοί προσέλθετε (και προλάβετε)

Και φυσικά εχει κάμποσα εκατοντάδες ΜΒ patch. (~1.2GB) (5 GB)

r5IsoO1.jpg

Επεξ/σία από Apoll
Δημοσ.

Δεν έχω κανονίσει κάποιο guild, ενώ ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για ΝΑ ή EU server.

Καλύτερα να φτιάξεις Altmer. Τί δουλειά έχουν οι Nord στο AD?

Εγώ AD Khajiit, και αυτό δεν το αλλάζω. Αισθάνομαι σπίτι μου όπως ήταν η Hibernia στο DAOC επί 10 χρόνια.

Δεν σκέφτεσαι καθόλου το θέμα της ώρας; Αγγλία-Αμερική έχουν 6 ώρες διαφορά περίπου, σωστά; 

Εγώ US σκεφτόμουν επειδή μου φαίνονται πιο οργανωμένα τα άτομα (τουλάχιστον αυτο διακρίνω από το φόρουμ που ασχολούμαι) και έμαθα ότι στην αρχή ο EU server θα έχει βάση Αμερική, όμως με τη διαφορά ώρας θα είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τα guild σου.

Υ.Γ. Είναι πολλά τα Gb του client για αυτή την ώρα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...