Gerara_ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Άυριο θα αιτηθώ άδεια για 31/03. Αν δεν την πάρω βλέπω να ψάχνω wayshrine στη δουλειά για να την κάνω asap 1
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μεταξύ 14:00 - 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 30 Μαρτίου για όσους έχουν 5 μέρες early access.Και εξαρτάται αν έχουν υπολογίσει την αλλαγη της ώρας ή όχι στην ανακοίνωσή τους χτες βράδυ.(αν ναί τότε στις 2 αν όχι στις 3). Όσον αφορά εμένα, έχω άδεια από 31/3 έως 7 Απριλίου 1
HadesGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το παιχνίδι θα ξεκινήσει μεταξύ 14:00 - 15:00 ώρα Ελλάδος την Κυριακή 30 Μαρτίου για όσους έχουν 5 μέρες early access. Και εξαρτάται αν έχουν υπολογίσει την αλλαγη της ώρας ή όχι στην ανακοίνωσή τους χτες βράδυ. (αν ναί τότε στις 2 αν όχι στις 3). Όσον αφορά εμένα, έχω άδεια από 31/3 έως 7 Απριλίου Μου ήρθε ο κωδικός για το 5 ημέρες early access. Cant wait!
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εμένα το λες που έχω στο board στην δουλειά counter με κόκκινα γράμματα στην επάνω αριστερή γωνία; Από τότε που πρωτοέπαιξα σε beta session weekend, μάλιστα. (ολόκληρους μήνες πλέον). Ούτε ως φαντάρος δεν μέτρουσα τις μέρες έτσι. 1
Tigkas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μήπως έχει εντοπίσει κανείς κανένα link που να έχει όλα τα default shorcut keys του παιχνιδιού (π.χ. bags, skills, quest κλπ κλπ) γιατί από όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι. Φτιάχνω κάτι profile στο νέο μου keyboard και για αυτό τα ψάχνω.
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μπες στο παιχνίδι εκεί που σου ζητά να κάνεις log. Μην κάνεις log, και κοίτα αν το Settings menu item είναι ακόμα εκεί. Εκεί έχει και τα κουμπιά.
GabrielConnor Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Wk2R5i8PkhM&list=UU-xKI4HfI0JLAEBFlOvDjKQ Ένα first view του Spindleclutch Dungeon!
Giorgos09 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ΡνΡ εχει μονο στους ειδικους χαρτες με τα καστρα κλπ;
Apoll Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) PvP (AvA/RvR) μόνο στην Cyrodiil. Αλλά εκεί δεν είναι barren land όπως στο DAOC. Έχει NPC πόλεις, dungeons, quests, και δεν συμαζεύεται. Βασικά ο χάρτης το Oblivion, σε PVP Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από Apoll
gildo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Aldmeri και high elf δεν αλλαζω alliance.Εκτος αν παρω κανα nord αλλα και παλι aldmeri θα μεινω επειδη μου αρεσει η περιοχη παρα πολυ.Θα βρεθουμε στο game η εχετε κανονισει σε καποιο guild?
Apoll Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν έχω κανονίσει κάποιο guild, ενώ ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για ΝΑ ή EU server. Καλύτερα να φτιάξεις Altmer. Τί δουλειά έχουν οι Nord στο AD? Εγώ AD Khajiit, και αυτό δεν το αλλάζω. Αισθάνομαι σπίτι μου όπως ήταν η Hibernia στο DAOC επί 10 χρόνια.
Apoll Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Ζω Αγγλία. Δεν είχα πάνω από 80. Συνήθως γύρο στο 50-60 ακόμα και στην Cyrodiil Εν το μεταξύ, ο EU θα είναι στην Αμερική στημένος για περίπου 1 μήνα σύμφωνα με την ZoS.
Apoll Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για μερικές ώρες απόψε οι beta server είναι ανοιχτοί. Όσοι πιστοί προσέλθετε (και προλάβετε) Και φυσικά εχει κάμποσα εκατοντάδες ΜΒ patch. (~1.2GB) (5 GB) Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2014 από Apoll
anheron Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δεν έχω κανονίσει κάποιο guild, ενώ ακόμα δεν έχω πάρει απόφαση για ΝΑ ή EU server. Καλύτερα να φτιάξεις Altmer. Τί δουλειά έχουν οι Nord στο AD? Εγώ AD Khajiit, και αυτό δεν το αλλάζω. Αισθάνομαι σπίτι μου όπως ήταν η Hibernia στο DAOC επί 10 χρόνια. Δεν σκέφτεσαι καθόλου το θέμα της ώρας; Αγγλία-Αμερική έχουν 6 ώρες διαφορά περίπου, σωστά; Εγώ US σκεφτόμουν επειδή μου φαίνονται πιο οργανωμένα τα άτομα (τουλάχιστον αυτο διακρίνω από το φόρουμ που ασχολούμαι) και έμαθα ότι στην αρχή ο EU server θα έχει βάση Αμερική, όμως με τη διαφορά ώρας θα είναι δύσκολο να συνεργαστείς με τα guild σου. Υ.Γ. Είναι πολλά τα Gb του client για αυτή την ώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα