Gerara_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δευτέρα 6 νομίζω ξημερώματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Να πω την αλήθεια, αν το post της Zenimax ότι παίζουν 5 εκατομμύρια testers στους δύο megaservers, σε στάδιο beta χωρίς lag σε prime time, ούτε η CCP δεν το έχει καταφέρει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 και σίγουρα ισχύει τι θα έλεγαν, λαγκάρουμε αλλά οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πως σας φανηκε το οτι πλεον δε μπορουμε να περναμε μεσα απο παικτες; Προσωπικα δε με βολευει και εχει ριξει αρκετα τα fps μου. Δε μπορω να φανταστω πως θα ειναι στο massive pvp scale. Παλι θα θελουμε nasa computer για να παιξουμε mmo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το collision detection λειτουργει στα NPCs μονο και οχι στυος υπολοιπους παιχτες, οποτε γιατι να ριχνει τα fps σου σε mass pvp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το collision detection λειτουργει στα NPCs μονο και οχι στυος υπολοιπους παιχτες, οποτε γιατι να ριχνει τα fps σου σε mass pvp? Οντως εκανα λαθος. Κι ομως πιστευω οτι εχω χαμηλοτερα frames και εκτος περιοχων με npc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τί σύστημα έχεις; Παρεπιπτόντως, υπάρχει πρόσβαση στην 3η περιοχή επίσης (2η μεγάλη) στην beta, καθώς επίσης και συνεχίζει και το main story με τον Προφήτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Στην aldmeri dominion εχει απο τις πιο ωραιες περιοχες και πολυ ωραια quest.Παντως υπαρχουν ακομα καποια quest με bug. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 ναι, για πραδειγμα εγώ σε ένα quest προσπαθούσα να βγω απο το καράβι αλλά δεν υπήρχε έξοδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πηδάς στην θάλασσα, αν είναι αυτό στο λιμανι του Heaven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 δεν θυμάμαι όνομα περιοχής. είναι μέσα στο καράβι και δεν βλέπεις θάλασσα. Ebonheart περιοχή ( την δέυτερη νομίζω ) . με /stuck ξέφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Τελικα οσο προχωρας γινεται καλυτερο το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 τι λέβελ έχεις φτάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gildo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Eνα templar breton 16 και ενα high elf sorcerer 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα