Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω την αλήθεια, αν το post της Zenimax ότι παίζουν 5 εκατομμύρια testers στους δύο megaservers, σε στάδιο beta χωρίς lag σε prime time, ούτε η CCP δεν το έχει καταφέρει αυτό. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

και σίγουρα ισχύει :P τι θα έλεγαν, λαγκάρουμε αλλά οκ;

Δημοσ.

Πως σας φανηκε το οτι πλεον δε μπορουμε να περναμε μεσα απο παικτες; Προσωπικα δε με βολευει και εχει ριξει αρκετα τα fps μου. Δε μπορω να φανταστω πως θα ειναι στο massive pvp scale. Παλι θα θελουμε nasa computer για να παιξουμε mmo.

Δημοσ.

Το collision detection λειτουργει στα NPCs μονο και οχι στυος υπολοιπους παιχτες, οποτε γιατι να ριχνει τα fps σου σε mass pvp? 

Δημοσ.

Το collision detection λειτουργει στα NPCs μονο και οχι στυος υπολοιπους παιχτες, οποτε γιατι να ριχνει τα fps σου σε mass pvp? 

Οντως εκανα λαθος. Κι ομως πιστευω οτι εχω χαμηλοτερα frames και εκτος περιοχων με npc.

Δημοσ.

Τί σύστημα έχεις;

Παρεπιπτόντως, υπάρχει πρόσβαση στην 3η περιοχή επίσης (2η μεγάλη) στην beta, καθώς επίσης και συνεχίζει και το main story με τον Προφήτη.

Δημοσ.

Στην aldmeri dominion εχει  απο τις πιο ωραιες περιοχες και πολυ ωραια quest.Παντως υπαρχουν ακομα καποια quest με bug.

• Like 1
Δημοσ.

δεν θυμάμαι όνομα περιοχής. είναι μέσα στο καράβι και δεν βλέπεις θάλασσα. Ebonheart   περιοχή ( την δέυτερη νομίζω ) . με /stuck ξέφυγα  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...