Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κατάλαβα σωστά αλλάξανε το starting zone στην πρωτεύουσα του κάθε race. Τα πρώτα quest όμως που θα τα κάνουμε; Θα πρέπει να πάμε πάλι στα νησάκια ή θα έχει νέα;

Απλά μετά το tutorial που απαραίτητα θα πρέπει να το κάνεις μία φορά, θα σε βγάζει στο δεύτερο νησί. π.χ Auridon. Από εκεί θα μπορείς να πας στο πρώτο νησί, ή να συνεχίσεις στο δεύτερο.

Φαίνεται ότι πολλοί δεν πήραν χαμπάρι ότι μπορείς από το πρώτο νησί να πας στο δεύτερο χωρίς να κάνεις κανένα quest!!!!!!

Καλό θα ήταν να καθαρίσετε το πρώτο νησί, γιατί έχει 4 skyshards και δύο quest δίνουν SP. Αλλά όποιος βιάζεται...........

ΓΙα όσοι ενδιαφέρονται κωδικός για το τελευταίο session

H799RH-7L8NPP-RCKKT8

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο επισημο site λεει 12.99 το μηνα.Στο kinguin λεει game card 60 days 21.50 ευρω.Σε ελληνικα μαγαζια οι game cards αρχιζουν απο 25.90 και φτανουν μεχρι 30 ευρω.Αν γινεται αυτο στο kinguin τοτε game και συνδρομη σε 3 μηνες παει 54.49.Δηλαδη οσο κανει το game  αν το αγορασει καποιος retail η απο αλλο site.Αν ισχυει αυτο τοτε γλυτωνει καποιος αρκετα σε βαθος χρονου.                                

Στο Beta Invitation mail, στα δεξιά λέει 'combat improvements'.

Έγινε το θαύμα;; Ακούσανε το feedback μας και πρόλαβαν κιόλας να κάνουν διορθώσεις;;;

• Like 2

Έγινε το θαύμα;; Ακούσανε το feedback μας και πρόλαβαν κιόλας να κάνουν διορθώσεις;;;

εμένα δεν με θέλουν αυτή την φορά,αλλά βρήκα κλειδί από αλλού :P

GMG power...

Εεεε δεν γίνεται,τόση γκρίνια είχε πέσει έπρεπε να αλλάξει αν είναι αυτό που φαντάζομαι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο επισημο site λεει 12.99 το μηνα.Στο kinguin λεει game card 60 days 21.50 ευρω.Σε ελληνικα μαγαζια οι game cards αρχιζουν απο 25.90 και φτανουν μεχρι 30 ευρω.Αν γινεται αυτο στο kinguin τοτε game και συνδρομη σε 3 μηνες παει 54.49.Δηλαδη οσο κανει το game  αν το αγορασει καποιος retail η απο αλλο site.Αν ισχυει αυτο τοτε γλυτωνει καποιος αρκετα σε βαθος χρονου.                                

Φυσικά και οι τιμές δεν είναι γραμμένες σε πέτρες. 10,75 ευρώ ο μήνας μέσω gamecard, είναι όσα θα πληρώνω εγώ σε λίρες με κανονική συνδρομή (£8.99/ 10.78 ευρώ) και η τιμή θα πέσει όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, όπου gamecard ήταν φτηνότερη της φτηνότερης συνδρομής.

EDIT : Και άλλο ένα κλειδί, από το Αμαζον αυτή τη φορά χτύπησε το εμαιλ μου JGCJM5LGKMATTMX5K4EF

Επεξ/σία από Apoll

τι ενοχλητικό βρήκες στο combat? εγώ το βρήκα πολύ καλό. 

btw εγώ μάλλον θα κάνω sorcerer melle summoner. θα έχει φάση 

• Like 1

Τα είχα πει κι εγώ και άλλοι στις προηγούμενες σελίδες. Δεν υπήρχε καθόλου ακρίβεια στις κινήσεις. Αλλού στόχευες, αλλού βάραγε κλπ.

Τα είχα πει κι εγώ και άλλοι στις προηγούμενες σελίδες. Δεν υπήρχε καθόλου ακρίβεια στις κινήσεις. Αλλού στόχευες, αλλού βάραγε κλπ.

Μπας και είχες lag; 5 sessions μέχρι τώρα, μόνο σε αυτό του Φεβρουαρίου είχα παρόμοιο πρόβλημα, που ηταν και το stress test (με τα κρασαρίσματα κλπ).

Και φτιάχτηκε με το update - reboot εκείνο το Σαββατο το βράδυ.

Και για το lag, δεν έχει σημασία πόσα mbit γραμμή έχεις, αλλά πόσο latency με τον server του παιχνιδιού που ήταν στην Αμερική μέχρι τώρα.

Χμμμ μπορεί κι αυτό που λες να γινόταν.

Άμα είναι θα δώσω άλλη μια ευκαιρία να ξαναδοκιμάσω το combat system σ'αυτή την beta μήπως δω διαφορά.

Ενας φιλος μου εκανε preorder απο G2A και του ειπαν οτι δεν εχουν headstart keys (οπως ελεγε η περιγραφη) αλλα θα του δωσουν μονο κανονικο κι για της 4/4 οποτε οσοι αγορασατε απο κει ισως ειναι καλυτερα να πατε για refund.

Αγόρασα πριν ένα μήνα από εκεί με headstart όπως έλεγε , πέρασα το κλειδί στο account και λέει ότι έχω beta και early access . Πιθανώς τώρα να τους τελείωσαν τα headstarts keys.

Σωστά. Αν έχεις παραλάβει το κλειδί όταν έκανες την παραγγελία, δεν χρειάζεται να ζητήσεις refund. Βάλτο στο account και τέλος όπως κάναμε όλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...