Gerara_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ωραίος ! Πάντα αναλυτικός.Templar με stealth παιζει για solo καταστάσεις ; Μόνο night blade εχει αυτό το skill;
Apoll Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το stealth ability του Nighblade είναι τελείως διαφορετικό από το stealth που μπορείς να έχεις αν πατήσεις το ctrl.
Tigkas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δηλαδή το stealth του Nightblade δεν είναι και αυτουνού το ctrl; Χρησιμοποιεί άλλο key για stealth ή χρησιμοποιεί το ctrl και αυτός απλά είναι άλλης "ποιότητας" stealth;
WizNick Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εχει εντελως ξεχωριστο skill για να κανει 'hide' οπως οι assasins σε αλλα RPGs.
Apoll Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δηλαδή το stealth του Nightblade δεν είναι και αυτουνού το ctrl; Χρησιμοποιεί άλλο key για stealth ή χρησιμοποιεί το ctrl και αυτός απλά είναι άλλης "ποιότητας" stealth; Έχει διαφορετικό skill από αυτά του Nightblade από την σειρά Shadow
anheron Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, έχει αποφασίσει κανένας τι χαρακτήρα θα φτιάξει; Εγώ μετά από 3 beta, ακόμα αμφιταλαντεύομαι μεταξύ DK και sorc. Έχω μια κλίση προς τον sorcerer (δεν ξέρω πόσο viable θα είναι στο end-game ο destro staff DK ) και θεωρώ ότι είναι το πιο διασκεδαστικό class του παιχνιδιού. Ωστόσο, έχετε καμιά ιδέα για primary weapon? Το destro staff έχει ωραία passives αλλά σχεδόν κανένα active δεν με ενθουσιάζει (συγκριτικά με class skills και mages guild), ενώ το bow είναι τίμια επιλογη αλλά νομιζώ πως θα ρίξει dps για χάρη του kite. Σχετικά με το race, έλεγα high elf (ω τι σπάνιο) ή breton αλλά κατευθείαν μεταγραφή στο dominion
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εκανε update στο launcher και μου λεει να επιλεξω αναμεσα σε europe και north america.Βαζω ευρωπη η θα εχουμε παλι μπερδεματα?
Apoll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γιατί να μην κρατήσεις το lore και να πάρεις Altmer, Khajiit ή Bosmer αν πας AD? Sorcerer Altmer, με πλήρη αναβαθμιση σε Spellcharge, Gift of Magnus & Elemental Talent (Altmer passives) θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ ανεξάρτητα των λοιπών επιλογών σου. (πανοπλία, όπλα κλπ). Εγώ έχω κατασταλάξει σε Khajiit, Restoration Light Templar, Heavy Armour και Shield. Εκανε update στο launcher και μου λεει να επιλεξω αναμεσα σε europe και north america.Βαζω ευρωπη η θα εχουμε παλι μπερδεματα? Γιατί τί μπερδέματα είχαμε παλιά; Εμένα ούτε που με ρώτησε.
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο προηγουμενο δεν ειχα καποιο προβλημα απλα αυτη τη φορα ο cilent που κατεβασε ηταν 29.9 giga ενω την πρωτη φορα στο δισκο εγραφε 58.8.Για αυτο ρωταω μηπως δεν εχει γινει σωστη εγκατασταση η εχουν αλλαξει κατι και απο οπου να μπεις ειναι το ιδιο?
Apoll Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν είχες και EU και ΝΑ φακέλους στον δίσκο, δεν χρειάζεται να κατεβάσει τίποτα. Είναι κάτι το οποίο που συζητάμε εδώ και κάμποσες σελίδες.
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι αυτο το εχουμε ξαναπει.Απλα ειχα ακουσει οτι δεν θα ειχε αλλη beta και το εκανα delete.Κατεβασα ξανα τον cilent και αυτη φορα εχει μονο 29.9 για αυτο το λεω.
Gerara_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αν κατάλαβα σωστά αλλάξανε το starting zone στην πρωτεύουσα του κάθε race. Τα πρώτα quest όμως που θα τα κάνουμε; Θα πρέπει να πάμε πάλι στα νησάκια ή θα έχει νέα;
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Kαποιο αξιοπιστο online shop για digital μηπως ξερετε?
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 G2A νομιζω εχει 35 ( Αν το παρεις απο εκει δες ποσο βγαινει με κωδικο NB3) Nuveem θελει proxy ειπαμε , δεν ξερω ποσο εχει εκει πλεον
gildo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Eυχαριστω φιλε.Το kinguin ειναι ενταξει? το εχει 32.99.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα