Προς το περιεχόμενο

The Elder Scrolls Online

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ok thanx για την απάντηση. Στο account μου υπάρχει security question που δεν έβαλα ποτέ και ως αποτέλεσμα δνε μπορώ να βάλω νέα. Μίλησα με support και μου είπαν ότι ψάχνουν για λύση. Σίγουρα είναι κάποιο bug. Δείτε το γιατί μπορεί να το έχετε και εσείς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα είναι λόγο της μηχανής που χρησιμοποιει η Bethesda για Oblivion / Fallout / Skyrim και μάλλον χρησιμοποίησε και η Zenimax σε ανανεωμένη version για το online.

Η μηχανή είναι ένα τέρας frankenstein με τη βάση της Gamebryo,κάποια κομμάτια της Havok,και άλλα κομμάτια γραμμένα από Bethesda και Zenimax. Απ τη havok έχουν πάρει τα physics και τα animations.

Μα δεν είχε το logo της Havoc, και διαβάζωντας το επερχόμενο patch, έχει λέει gfx improvements.

Επίσης το TESO δεν έχει την ίδια μηχανή με τα ES/Fallout.

ε τότε αναμένουμε για περισσότερες πληροφορίες.

Friday the 14th at 12PM EST until Monday the 17th at 11:59PM EST

το επόμενο και τελευταίο beta

Ήτοι Παρασκευή απόγευμα, μέχρι Τρίτη πρωί.

Αλλά είσαι σίγουρος; Μιας και αυτό ήταν το session του Φεβρουαρίου, και δεν έχουν πει ακόμα πότε είναι το άλλο ακριβώς.

Οι ETERNAL FLAMES είναι ένα Ελληνικό guild με μεγάλη εμπειρία στα ΜΜΟ που προσκαλεί "ώριμους" παίκτες στην παρέα του. Περισσότερα στο υπό κατασκευή site μας : http://eternalflames.shivtr.com/ .

Στο TESO θα μας βρείτε στο πλευρό της Aldmeri Dominion .

Long live the Queen ... Kate !

• Like 1

Αυτη τη φορα κατεβηκε σφαιρα ο cilent αλλα μου δειχνει 29.9 giga  ενω την προηγουμενη εδειχνε 58g.Εχουν αλλαξει κατι σε σχεση με την προηγουμενη φορα?Η εκδοση λεει 1.0.0.81 ειναι ενταξει?

Σκέφτομαι να ξεκινήσω AD με bosmer templar. Σκοπός μου είναι να γίνω healer ώστε να βρίσκω ευκολότερα group για pve. templar με bow πως σας φαίνεται; Ειναι αποτελεσματικός;

Group θα βρεις ούτως η άλλως αν έχεις templar.

Restoring light Templar με medium armour και τόξο, είναι ένα καλό setup.

Η σχετική εμπειρία μου με τους δύο Templars (Khajiit), που τους έφτασα μέχρι level 15 και έπαιξα με τις ώρες στην Cyrodiil. (και έναν NB).

α) Dual wield, Medium Armour, Restoring Light spec.

β) Shield, Heavy Armour, Restorting Light spec (και οι μισοί πόντοι στο blacksmithing).

Ο πρώτος, είναι για σόλο καταστάσεις ακόμα και στο PvP. Δεν ξεμένει ποτέ από Stamina και βαρά με style όλη μέρα. Το dps είναι τρομερό, αλλά δεν είναι για pitch battles ή tanking, μόνο για μικρά group (4-5 άτομα) ή ως solo hunter.

Στο Cyrodiil κυνηγούσα άπαντες που ήταν ξεμοναχιασμένοι, και έκανα τον scout του battlegroup.

Πολύ καλός χαρακτήρας και στο PvΕ αλλά όχι για τρελές καταστάσεις που σε βαράνε 3-4 NPC μαζί.

Ο δεύτερος, παρά το ότι έχω τους μισούς πόντους στο crafting, είναι ένας τρομερός τανκ. PVP Πολύ καλός για pitch battles με το battlegroup, αλλά όχι για solo, λόγο του ότι είναι με heavy armour και ξεμένει από stamina. Σε PvE, μπορεί να μην κάνει την ζημιά του DW, αλλά αντέχει πολύ ξύλο και καθαρίσει 3-4 mob. (τα mob του παραδείγματος, ίδιο level ή παραπάνω).

Και στους δύο είχα βάλει enchantments για regeneration & resistances.

Αλλά βασικά το παιχνίδι το παίζεις όπως θες εσύ.

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

ΟΚ restoration staff & restoring light μαζί, ίσως να είναι λίγο δύσκολο να το παίξεις μόνο σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...